tag:blogger.com,1999:blog-18247198.post115160708802524156..comments2024-02-24T10:28:59.355+02:00Comments on Mõtelda on mõnus...: Pildikesi suvitajastKrentuhttp://www.blogger.com/profile/11234318831627084242noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18247198.post-1151610836793759052006-06-29T22:53:00.000+03:002006-06-29T22:53:00.000+03:00Ajendatuna kommentaarist Vardamoori blogis muidugi...Ajendatuna kommentaarist Vardamoori blogis muidugi:<BR/>http://vardamoor.blogspot.com/2006/06/spinatisuvi.htmlThredahliahttps://www.blogger.com/profile/15275313477918569026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18247198.post-1151610702062725022006-06-29T22:51:00.000+03:002006-06-29T22:51:00.000+03:00Kirjutan siia, sest meiliaadressi sul profiilis po...Kirjutan siia, sest meiliaadressi sul profiilis pole :P Toorest spinatist siis.<BR/><BR/>Toorelt ei ole soovitatav süüa (nagu ka toorest suvist hapuoblikat ja rabarberit peale poolt juunit) - sisaldab oblikhapet, mis soodustab koos kaltsiumiga igasugu kivide teket ja vähendab kaltsiumi imendumist.<BR/>Lehti kasutatakse toiduks enne, kui tekivad õisikud.<BR/><BR/>Spinat kupatatakse enamasti enne kasutamist - minut-paar eelnevalt keema lastud vees või praetakse võis või kasutatakse kuumtöödeldud toidus. Sellisena saab teda retseptides kasutada ja külmutatud spinati asemel - on ohutu ja väga-väga tervislik.Thredahliahttps://www.blogger.com/profile/15275313477918569026noreply@blogger.com