MY ENGLISH BLOG

neljapäev, veebruar 23

Jakike


Võttis aega mis võttis aga lõpuks sain ka oma jaki valmis. Kui vanasti oleks selle kindlasti kahe päevaga valmis teinud, siis lapse kõrvalt läheb umbes kaks nädalat :) Näiteks ühel päeval jõuad ainult kokku traageldada, teisel päeval jõuad näiteks krae teha :)
Ise olen jakiga rahul - siluett on just selline nagu ette kujutasin et võiks olla. Selle arvelt kannatab kahjuks mugavus - sellisest kõvast riidest on nii kitsas jakk ja eriti jaki varrukas suhteliselt ebamugav. Aga ilu nimel ma olen valmis natuke kannatama küll.
Eriti rõõmsaks läheb meel, kui mõtlen jaki omahinna üle: kangas 35.- (ostetud Kangast ja Nööbist, oli tegelikult täitsa korralik materjal aga kuna väga-väga praak, siis kilohinnaga vaid 45.-; lõikasin laikude vahelt ja sai hakkama küll), trukid 32.-. Kokku: 67.- :))
Lõikeks võtsin Burdast 1/2005 ühe karnevali jaki :)
Ega rohkem muud polegi lisada.
Pilt natuke ligemalt
Veel üks pilt
Ja veel üks

6 kommentaari:

Elsa ütles ...

Tulemus on suurepärane!
Stiililt väga minu maitse järgi jakike, nii et olen topeltkade ;) Ja väga korrektne õmblustöö, nii nagu ta piltidelt paistab!
Loodetavasti leian motivatsiooni ära lõpetada ühe samuti lahenda jaki, mille vahepeal kappi olin unustanud :P

krista ütles ...

see oli ikka nii õige otsus lasta sul enda pruutkleit õmmelda .... ja varsti ma ei julgegi enam öelda, mida mina koolis õppisin ;)
vaatan ja olen ainult uhke, et mul selline sõbranna on :)

Anonüümne ütles ...

tõeliselt kvaliteetne ja stiilne. Vooder on ka kohe jube armas :)

Krentu ütles ...

Tänan :))
Tegelikult ta päris üleni voodriga polegi. Seekord katsetasin nii, et panin voodri ainult hõlmadele ja siis natuke on selja peal ka. Sest mul on selline imelik kiiks, et voodriga jakk tundub hirmus korralik asi olevat ja seda ei saa niisama kotti pista. Et pärast on nii paha triikida jne. Tahtsin aga rohkem sellist "teksatagi tundega asja". Ei no kiiks mis kiiks :)

Unknown ütles ...

võrratu! nii õmblustöö kui vooder kui jakike ise, no kõik-kõik kohe!

Krentu ütles ...

Tellimusi hetkel vastu ei võeta :D Aga kui Sa päriselt ka niiiii pikkkkkk oled, siis on Sul vaesekesel küll raske poest korralikke pükse leida! Vaatan alati neid pikki mehi, kuidas nad peavad kogu aeg kukepükstega käima :) Oma pikale mehele olen küll pükse õmmelnud :)