MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, mai 21

Esimene mai


Natuke läks nüüd aega, et 1. mai postitus teha :)
Selle aasta esimest maid tähistasime küll hoopis viiendal mail, sest Andres oli õigel päeval reisil. Aga selle eest sain õige päeva esimestel minutitel kõne teiselt poolt ekvaatorit :) Ja me oleme nüüd Andresega viisteist aastat tuttavad olnud :) See on tore:)


Seekord mul ka väga vedas. Andres käis hommikul lastega Haapsalus ja võttis sealt kaasa kogu piknikutoidu, nii et mul ei jäänudki muud üle, kui nõud ja toidud korvidesse laduda, tekid kaasa võtta ja lastele riided otsida. Sõitsime Nõvale. Nõva rand on liiga ilus, et olla tõsi:) Kui see rand on inimtühi, siis on mul seal alati tunne, nagu oleks see koht Jumalale palju ligemal kui muud kohad. 


Seal on ka häid ronimispuid. Puude otsas ronimine on meie laste üks lemmiktegevusi. Maalapsed :)



On ju ebamaiselt ilus?


Lapsed juba kodus palusid, et võtame laevukesed, mis nad ükskord issiga koos tegid, kaasa, et saaks neid ujutada. Ühele paadile hakkas ujutamine nii meeldima, et tema otsustas omaette seilama minna, teine laevuke jäi alles. Ja muidugi mul olid tagavarariided ka kaasas, seda juttu, et "ei, me ei tee ennast märjaks!" ma tean küll:)

Olen rõõmus meie pikniku, viieteist aasta ja kõige selle hea üle, mis mulle on antud.

5 kommentaari:

Helena (Jenniplika) ütles ...

Tundub, et põhjust õnnelik olemiseks on kuhjaga! Rand tundub tõesti imelilus, ei ole ise sinna sattunudki. Mulle meeldib Keibu rand ka. Peaks ka sinnakanti jääma (pole hetkel kaarti mahti vaadata :o)).
Õnne teie perele.

Helena (Jenniplika) ütles ...

OK, vaadasin ikka kaardilt järgi, ei andnud rahu :) Täitsa sama kant muidugi, õnneks mälu ei petnud. Aga Sina teadsid seda muidugi ilma kaardita ka.

Krentu ütles ...

Jah, Keibu randa ka kiidetakse ja see on ligidal, aga minu meelest ma polegi seal käinud... Nõvaga on nii, et kuna seal on vägevad RMK rajatised, siis vahel on seal ikka väga palju rahvast. Siiski, rahvas on kenasti mändide all ja rand ei pruugi rahvast täis olla. Mulle meeldib inimtühjus :)

Laura ütles ...

On küll ebamaine! Kõige armsam on, et te oskate seda ebamaisust hinnata ja nautida ja olla õnnelikud.
Tähtpäevade puhul õnnitlused suured! Laura

kertu ütles ...

Seda tõelist ja ehedat on minu arvates tänapäeval nii vähe. sellepärast ongi sinu blogi nii hea lugeda!