MY ENGLISH BLOG

teisipäev, oktoober 25

Tere mina ka siin:)


Ja ongi jälle üks blog maailmas rohkem:)
Tahaksin siia koondada oma mõtteid ning igapäevasündmusi. Nagu mu kallis mees ütleb "Elu mis ei ole väärt kirja panemist pole ka väärt elamist". Võibolla küll mitte nii radikaalselt, aga oma tõde seal siiski on. Iga päev juhtub imesid - väikeseid, suuri - pannes need kõik kirja võib saada muinasjutu! Ja peategelane oled sa ise!
Isegi kirjanikud ütlevad, et enamuse ainest ammutavad nad "päris" elust kuna nii imelisi asju nagu elus juhtub ei suudaks nad küll ise välja mõelda!
Aga asja juurde siis... täna käisime peale Maiuga massaažis käimist perega kohvikus ja raamatupoes:) Ja loomulikult ei tulnud ma sealt ostuta tagasi:) Leidsin ühe laheda raamatu väikeste laste kudumitest. Raamatus on väga-väga ilusad pildid aga mitte nii väga mõistlikud õpetused. Olen tähele pannud, et inglise keelsetel õpetustel on harva jooniseid... Aga see ei vähenda üldse raamatu headust. Lisaks veel kaks vana soome käsitööajakirja ja Ottobre kah:) Nüüd peaks hakkama siis õmblema ja kuduma Maiule. Pisikesi asju on hoopis lahedam teha, mitte selle pärast, et ruttu valmis saavad, aga lihtsalt laps on nii armas et kõik on tema seljas nii ilus:)

Kommentaare ei ole: