MY ENGLISH BLOG

pühapäev, jaanuar 22



Vahepeal on täienenud minu käsitöö raamatute-ajakirjade riiul.
Kõigepealt kukkus postkasti (lõpuks ometi!) kevade Novita ja varsti ka Vogue Knitting (tegelikult peaks juba uus nuber tulema aga selle üle on ka hea meel). Vaatamata halastamatule kriitikale Soome käsitöölistis (Susanna, Laura) ei teeks mina seda Novitat nii maha. Oli nii üht kui teist, mida võiks järgi teha, loomulikult on ka palju sellist, mis minu maitsega ei klapi, aga eks igale maitsele peab ju midagi olema.
Ema käis Helsingis ja tellisin endale sokiraamatu Sukkasillaan. See on äärmiselt maitsekalt kujundatud ning suurepäraste fotodega käsitööraamat. Näide ja näide. Võiks isegi öelda, et kunstiraamat. Julgesin seda tellida tänu Cairbre soovitustele Kullaketrajates ja vaimustusele tema blogis. Ma olen sama vaimustunud ja muudkui käin ja vaatan oma raamatukest.
Ja nüüd mul on pea laiali otsas, et mida siis kõikidest nendest ilusatest kampsunitest kududa???
Plaan:
1. Ma arvan, et sünnipäevaks saadud lõngadest kombineeriks midagi sellest või sellest Novita kampsunist.
2. Vogue pluusikese võiks ka teha, väga armas minu meelest!
3. Kui ruttu teha, jõuaks enne kevadet ka endale sellise vammuse kududa. Mõnna! Vaadates ilmateadet, peaks tegelikult sellega alustama ja kohe.
Plaan on kena küll aga natike ebareaalne tundub (peaks vist varvastega ka kuduma õppima, siis saaks kohe kahte asja korraga teha). Aga no unistada ju ikka võib, see teeb elu ilusamaks! Ja nüüd, hops hops kuduma!!! (tegelt vaadates kella peaks magama minema).

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Soomes on praegu moes Novitat vihata nii et neid jutte ei tasu nii tõsiselt võtta :)

Su blogi on muide väga tore! Ma kohe mõnuga loen.

krista ütles ...

kui ma nüüd soovitaks... siis soovitaks.. et tee need kõik :)

viimane vammus sobib hästi Ketlini uues mütsiga... nii et mina alustaks ka sellest ;)

Marje ütles ...

Ma ostsin ka eile poest hunniku lõnga, sest kudumise isu tuli peale. Siis võtsin kõikvõimlikud raamatud ja ajakirjad ette ja muudkui vaatasin ja vaatasin, ega suutnud otsustada, mida ma kuduma hakkan... täna mõtlen veel ja kui mõeldud saan, siis hakkan kuduma ka:P

Terje ütles ...

Mina teeks Vogue pluusi, agamul pole ajakirja:(

maris ütles ...

kuidas te küll saate lastega kududa? kui ma seda ühtainumast pisikest oravat heegeldasin, siis leevike kandis juba kogu lõnga mööda tuba laiali. kampsuni kudumist ei kujutaks ettegi.

Krentu ütles ...

Maibrit veel ei saa diivani peale, nii et ta ei saa lõnga kätte. Mõtlen, et kui ta hakkab mulle igale poole järgi saama, siis ostan endale selle titeaia ja ronin sinna sisse, et siis koon seal rahulikult ja lapsel on siis palju ruumi liikuda :D

Krentu ütles ...

Terje, kas see oli vihje mulle? :)
Epule tänud heade sõnade eest :)

Cairbre ütles ...

See sokiraamat on ka siin praegu hammaste vahel. Olevat liiga õpetav ja moraali lugev. Natuke on jah, aga mulle teeb see rohkem nalja.

Terje ütles ...

ah, mis vihje, täitsa otse:)lihtsalt see paistab täiega hea ajakiri olema. Telliks või endalegi kui raatsiks.