MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, oktoober 30

Maibrit käis juuksuris




Nii väga, kui ma ka ei sooviks Maibritile juba patse teha, pidin ma siiski endale tunnistama, et need hõredad narmad, mis tal kuklapeal kasvasid, just eriti ilusad polnud. Mis sellest et lokkis. Lokkide pärast me ei raatsinudki neid kuidagi ära lõigata.
Eelmisel pühapäeval käis Maibrit juuksuris. Juuksuritädi, kes on ühtlasi Maibriti tädi ja minu õde, on Maibritil varem korduvalt tukka lõiganud, aga alati kodus. Seekord läksime juuksurisalongi. Mulle endale meeldib kohutavalt juuksurisalongis käia, sest ma saan seda nii hirmus harva teha - mind salgutatakse kodus. Aga kui mu õde veel polnud juuksur, siis ma läksin meelega natuke varem juuksurisse, et saaks põnevusega vaadata kuidas juukseid lõigatakse ja rulle keeratakse. Mulle meeldib see lokivedeliku lõhn ka, vähestes kogustes:) Juuksuris oli minu suureks üllatuseks olemas isegi laste-juuksuritool ja mänguasjakast. Ja Maibrit isegi lasi juukseid lõigata. Vähemalt niikaua, kui tagant lõigati, oli ta meeleldi nõus nautima minu poolt pakutud meelelahutust. Kui asi tukani jõudis, siis ta enam nii leplik polnud, aga soengu sai ta lõpuks ikkagi pähe. Õde, kes on käinud isegi autos turvatoolis magaval lapsel juukseid lõikamas, arvas, et Mairbit pidas end suurepäeaselt üleval.

6 kommentaari:

Ingrid ütles ...

Maibrit siis ka nüüd suur tüdruk. No et juuksuris käinud ja puha.
Pärast seda, kui Artur juuksuris käis, soovitaks ma kõigil lapsevanematel oma lastega ikka ilusti juukseid käia lõikamas. Tihti on näha seda "beebilokkide säilitamist". Korralikult lõigatud juuksed on ikka palju ilusam.
Ja see tool, kus Maibrit istus ... kui ma tund aega seda tooli peeglist vaadanud olin (meil on nimelt Maiuga sama juuksur), läksin ma kohe huviga seda ligemalt vaatama. Sellel oli kohe mingi mängulauake küljes. Et ikka huvitavam olla.

maris ütles ...

ma tahaks ka leevikesega juuksurisse mina, aga ta ei lase kedagi kääridega endale ligi. ei teagi, mida teha. viimati sai tsirkust siis, kui üritasime passipilti teha. juba siis ta arvas, et hakatakse pooma või midagi.

Krentu ütles ...

Lapsed on erinevad. Näiteks mõni pidi hirmsasti seda juuksuri lina kartma, mõni kardab tooli. Mõni on nõus ainult ema süles juuksuris olema. Ma ei tea kas Maiu mingit võõrast tädi oleks endale ligi lasknud. Vaevalt. Aga Sul tuleb ju endal see lõikamine nii hästi välja, milleks juuksur?

rajaleidja ütles ...

minagi ei poolda eriti seda beebilokkide säilitamist *hõredate narmaste* näol nagu sa ise tabavalt mainisid. pigem ikka kohe korralik soeng. oma piiga juukselõikusega kannatan veel pist....kuigi, ega tema parukas pole eriti hõre olnudki :D küll aga oli üks koht kuklal pisut aega *püherdamisest* kiilakas ja eks tuleb neid salke ikka tasandama ka varsti hakata.

maailm läbi sinu silmade vaadatuna on ilus puhas ja helge ja eriline ja...ei leiagi kohe sõnu, igatahes käin tihti siin kasvõi vanu teemasid üle lugemas :D

Anonüümne ütles ...

Aga mina ei raatsi lokikesi ära lõigata oma 1a ja 5k tütre peast ;) Väga hõre ei ole, patse ta teha ei lase ja las siis kasvavad veel omasoodu :) Tukka lõikan aga küll, ei meeldi, kui juuksed silmis-suus.
Ja Maibrit on väga armas tüdruk. Ning jätkuvalt Sinu blogi väga huvitav lugeda, tore kohe, kui on siin ilmas veel sisukaid kirjutisi ;)

maris ütles ...

no juuksur on õppinud seda asja, lõputult ikka ise ei nüsi. pealegi oskan ma vaid ühte soengut, seda potioma lõigata.
Maibriti soeng on küll nii armas.