MY ENGLISH BLOG

neljapäev, august 23

Ülestähendusi


  • Pühapäeval käisime Andresega A Le Coq Live kontserdil Haapsalus. Lapsed ja lutipudeli jätsime ema juurde ja läksime kahekesi. Väga imelik oli. Natuke nagu tühi tunne, pidevalt oli selline tunne, et kus lapsed on. Aga mõnus oli ka. Kontsert meeldis väga (kui harva käia, siis pole nõudmised nii kõrged), seisime peaaegu lava ees ja laulsime kaasa ka :) Aga kui me väravast sisse läksime, siis sattusime väga paljude noorte inimestega korraga minema (muidu oli kontserdil ka vanemaid) ja ma tundsin ennast vanana:) Vaatasin, et alt laienevad püksid on täitsa out, kõigil olid kitsenevad. Ja piretjärvise tukk polegi enam ainumõeldav soeng noortel tüdrukutel, sellist räsitud pungielementidega soengut kohtas päris tihti. No ma ei näe ju tavaliselt korraga nii palju noori... Aga ema sai lastega hästi hakkama, Sander magas kella kaheksast kuni üheteistkümneni... vahepeal tõi ema vankri tuppa, sest õues läks juba pimedaks. Ja mina ütlesin talle, et ega ta üle poole tunni ei maga õhtul :) Oli väga mõnus väljas käia. Värskendav.
  • Ostsin Maibritile Muumi dvd. Ma pole ise kunagi Muumioru lugusid lugenud ega multikat näinud. Seetõttu oli mul väga raske vastata Maibriti küsimustele, kui ta oma Muumi raamatut vaatas. Sest Sniffi liiki on väga raske tuvastada, ja hatifnotid on ka täitsa arusaamatud tegelased. Nüüd ma tean tänu multikale aga kõiki neid tegelasi. Ja peab tunnistama, et väga mõnus multikas on. Vaatasin koos Maibritiga. Vahepeal, kui ta seletama hakkas, ütlesin, et tasa-tasa, emme ei kuule mis nad seal räägivad :) Ja nii põneva koha peal lõppes ära, et esimesel võimalusel ostan järgmised osad :)
  • Mul on juba mitu aastat voodipesud pesumajas käinud. Täna mõtlesin, et peseks siis ise, kuivataks õues jne. Aga kohe, kui ma hakkasin pesusid kuivama riputama, meenus mulle, miks ma ei taha kodus voodipesusid pesta. Täiesti võimatu on märga 2,2x2,2 m tekikotti nii käsitseda, et see maha ei läheks. Selline õudne mässamine et oh ja ah. Nii et mina jään pesumaja kliendiks edasi. Mis sest, et õues tuleb pesule hea lõhn...
  • Maibrit vaatas Sandri nokut ja hüüdis imestunult "Tital on saba!"

8 kommentaari:

KK ütles ...

Soomes käies tundus mulle, et mingi pealuumaania on lahti läinud. Iga teine noor oli sassis ronkmustade juustega ning mingi vidin pealuuga küljes. Kas siis tsärk, rätt, ehted vms. Ja see must juustevärv, mingi maailmavalu või:).
Olen seda pealuuvärki juba siin ka märganud, pea need sassis pead ja must juuksevärv siia siis ei jõua.

Inx ütles ...

Maailmavalu neil jah, mis muud :D
Pealuuvärk on aga täitsa in :D ma soetasin plikale roosa valgete pealuudega kleidi :D

Muumidest...fännan neid täiega juba aastaid, Muumimaal fännasin rohkem, kui toona mu 10 aastane poeg :D Ja siis lugesin uuesti raamatut....palju loeb ridade vahelt-täiskasvanuna :)

rajaleidja ütles ...

Minu kaheksane nõuab kah muudkui "lõvedega" asju. Lõve on kolmeselt Jaan-Eerikult üle võetud sõna, mis tähendab pealuud :D või kolli

parrot-girl ütles ...

mina käisin stockis ükspäev teksaseid vaatamas, ma ei leidnud ühtegi alt laienevat ja mulle meeldivat mudelit, kõik olid kitsenevad! täiesti uskumatu, teksad jäid ostmata :))

paha siga ütles ...

Eh, sa kuduv koeraomanik oled ikka täiesti ajast maas. Ma juba pool aastat loen kojusattunud reklaamidest, et näiteks pesul on "moodne pealuumuster". See kõik on lihtsalt MOES, mitte maailmavalu, saad aru...

Anonüümne ütles ...

See Sniffi liik on tõesti huvitav, laps ka kogu aeg küsib, et äkki ikka koer siis... ;)

Anonüümne ütles ...

mina arvan, et sniff on üks jõmakas rott.

Anonüümne ütles ...

Kas sa Muumitrollide raamatut "Hilja novembris" oled lugenud?
http://et.wikipedia.org/wiki/Hilja_novembris

Minu arust on see täitsa midagi hingele. Ja pigem juba m6tlevatele inimestele.
Teraapiline raamat!