MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, oktoober 29

Viiekuune Sander


Täna sai Sander viieseks. Kahe nädala tagused numbrid on: 8 kg ja 69 cm. Kõrvalmärkusena olgu öeldud, et Maibrit polnud aastasena ka nii raske.
Sander on meil suur südametemurdja - nii kui ta kellelegi naeratab, ja seda teeb ta tihti, siis kõik kohe sulavad :) Sander on üsna rahuliku meelega ja teeb häält tavaliselt siis, kui kõht on tühi või uni silmas. Enamuse ajast on rõõmsas tujus. Magab päeval ainult rõdul vankris, toas ei oskagi eriti magama jääda. Öösel siiski magab toas, minu kaisus. Sest ta sööb väga tihti ja ma ei viitsi teda kogu aeg oma voodisse tõsta. Hommikul ärkab peaaegu alati pool üheksa. Pool tundi on ta nõus minu kõrval mänguasjadega mängima, siis pean ma end püsti ajama. Sandri lemmikinimene on Maibrit. Maibriti trikkide ja naljade peale ta lausa kilkab. Haare on Sandrl ka tugev. Pihku jäävad talle küll Maibriti kiharad, küll emme nahk... Ja seljalt kõhule pöörab ta hoogsalt. Nii kui ta maha panna, on hopsti kohe kõhuli.
Täna tähistasime sünnipäeva vanavanemate ja tädi-ristiisa seltsis. Sõime küpsisetorti ja vaatasime tähetantse ka :)

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh sa poiss kui suureks kasvanud.
Palju õnne teile.

Mia oli aastaselt 7,800.

Ingrid ütles ...

Rahulik ... see tekitab kohe tahtmise pealtnäha alati kehtivat reeglit testida ... et teine laps on rahulik ja hea meelega jälgib vanema õe/venna trikke ;-)

Anonüümne ütles ...

palju õnne Sandrile!

aga Ingrid - rahulik ei ole päris see päästerõngas alati :)))... ma vaatan kuidas meie Liisu rahulikult ronib Ketlini külje alla ja siis õigel hetkel kisub tal rahulikult mingi asja käest.... ja oi seda kisa siis :))))

Anonüümne ütles ...

ja väga ilus pilt on!

Unknown ütles ...

Palju õnne!
Ch

Unknown ütles ...

palju õnne!

Hellik ütles ...

Palju õnne meiegi poolt! Millal ta teil täpselt keerama hakkas? Ma niiiiiiiii ootan seda seljast kõhule keeramist ja tundub, et meie pontsu ei viitsi end üldse keerata :)

Krentu ütles ...

Täname!
Hellik, kuna ma siiski ei kirjutanud seda kuupäeva üles, millal Sander keerama hakkas, siis on see mul loomulikult ununenud. Aga umbes-täpselt kuu aega tagasi tegi keeramisega algust. Aga ei tasu muret tunda, kõik tuleb omal ajal või natuke hiljem.

kiku ütles ...

Hästi ilusad pildid on Sul blogis- emotsioone tekitavad :) Silm puhkab! Palju önne teile ja jätkuvalt ilusat foto(s)ilma :)

Abercrombie and Fitch ütles ...

www.abercrombieandfitchoutlet.net




welcome to our shop,our shop website is hollister milano and
Abercrombie and Fitch .