MY ENGLISH BLOG

teisipäev, juuni 17

Uued ja vanad hobid

Mul on nüüd üks uus hobi. Nagu ma juba ükskord mainisin, võtsin oma fimo ja pärli karbid jälle välja ja ei ole neid siiamaani ära pannud. Muudkui voolin, küpsetan, lakin ja väänan traati. See on nii tohtult mõnus ja loominguline tegevus, et ma olen siin korduvalt terve öö kogemata üleval olnud ja ehteid valmistanud. Ja neid on tehtud ka juba päris palju, aga kuna mu õde hakkas lahkesti minu agendiks, siis on paljud asjad juba uue omaniku ka leidnud. Nendel piltidel olevad tegin ma iseendale.
Mulle endale meeldib kanda selliseid lihtsamaid asju :)

Need kõrvakad tegin ma punastest plastmasskuulidest ja Andrese tööriistakarbist leitud seibidest. Need on minu vaieldamatud lemmikud :)
Nende fimokuulide tegemisel võtsin lahti ajakirja "Suvi aias" ja leidsin sealt ilusate kreemikate, peaaegu ära õitsenud rooside pildi. Üritasin järgi teha, tuli nagu tuli :)

Nende kõrvakate puhul oli minu panus vaid konksu ja lille ühendamine.

Unustanud ei ole ma ka oma vanasid hobisid. Viimasest Interweave Knitsist pärit Apres Surf Hoodie on valmimisel. Kui ehteid ja peenrarohimist poleks vahele tulnud, oleks huudi juba ammu valmis. Seda on väga mõnus kududa ja lõng, Rowani Cashcotton 4 ply Veimevakast, on lihtsalt ülimõnus. Hetkel on seljatükk ja üle poole esitükist valmis.
Ja minu kõige vanem ja unarusse jäetud hobi - õmblemine. Eile õhtul tuli suur isu õmmelda ja tükeldasin ära kaltsukast ostetud ühekroonise meestesärgi, eesmärgiga teha sellest üks naiselikum pluusike. Praegu jäi töö seisma, sest liimiriie ja overlok on linnas. Nädalavahetusel jätkan siis.
Ja nagu mainitud, tegelen hoogsalt ka peenarde rohimise ja kastmisega. Rohimine on üks väga mõnus töö, kui vaid neid sääski poleks. Aga kuna mul on peenrad üsna rohtu kasvanud, siis vaatepilt peale rohimist täidab südame suure töörõõmuga. Aiapidamine võtab palju aega, aga annab palju ka tagasi. Ja ma ei pea siinkohal silmas vaid lilli ja köögivilju :)
Loodetavasti saan varsti juba mõnda valmis tööd ka näidata!

8 kommentaari:

KK ütles ...

Pildid on sellised, et võta ja hammusta :). Nood kõrvarõngad meenutavad mulle siinkandis kasvavat marjadega põõsast. Nagu barbarissi kommi peal, ma ei tea kahjuks õiget nime.
Kudumi lõng on imekaunis! Minu kuduasjad seisavad hetkel, puhkamine on nii hoos, et pole aega kududagi.

Anonüümne ütles ...

Jaaa, mul tuli ka kohe barbarissi komm meelde! :D Aga ise ma ei julge helmeid puutudagi, sest tean, et siis ma suren sellesse sõltuvusse. :D

Muhv ütles ...

ega mis minagi teistmoodi, kargas ka kohe pilt mingist põõsast ja barbarissikommidest silme ette :)

mul on aga hoopi sküsimus, et palju sul sel hoodil seni lõng ajuba kulunud on? mul on sama lõnga varutud kolmveerand varrukatega jaki jaoks, aga kuna ma ei tea, millal tegemiseni jõuan, siis äkki peaks juurde ostma, kui teda palju kulub.

Krentu ütles ...

Aitäh:) See marja mulje on taotluslik :)
Muhv, lõnga on senini kulunud kolm tokki. Koon kõige väiksemat suurust.

Inga ütles ...

sinu oskus vanadest asjadest uusi õmmelda ajab mind pööraselt kadedaks;) ka see, mis sul seekord paistab sealt tulevat paistab juba praegu on... ei oska eesti keeles öelda, võtan teise keele appi... so delicate:)
ehetest on ka minu lemmikud seibidega kõrvakad;)
jõudu kõigiks projektideks peenarde vahelt!

krista ütles ...

Said ka juba aru, et tööl käimiseks oleks väga raske aega leida, kui on nii palju hobisid ja lapsed ka :)

Ja täitsa kade,et on selline Andres, kes niimoodi lihtsalt puhkuse saab ja ka võtab :)

Ingale - mis viga tal asjadest ümber teha, kui ta ise on nii pisike ja kõik asjad millest teha on nii suured :)...onju hea vabandus enda mitte tegemistele :)

ja lõpuks, et hakka isegi kõrvarõngaid kandma..... keedega juba läheb...

Unknown ütles ...

Tõeliselt ilusad ehted! :)

cheapestairtickets.co.uk ütles ...

Save a large amount of money on your honeymoons and holidays by booking Flights to Bangkok. You can also look for honeymoon packages for your travel. Bangkok is the capital of Thailand and its largest city.
Cheapest Air Tickets
Cheap Flight Tickets