MY ENGLISH BLOG

laupäev, märts 13

Meem: 7 head asja igas päevas. 7 good things in every day

Aitäh kõigile, kes mulle viimasel ajal erinevaid meeme on edasi andnud. Ma ole kohutav pidur nende osas, tuleb tunnistada.
Kuduv Koeraomanik andis mulle aga ühe eriti mõnusa edasi, sellele ma ei suutnud vastu panna :)
Tee 7 pilti asjadest, inimestest või muust, mis sind iga päev rõõmustavad.
Kui 7 pilti ei saa, siis tee vähem või rohkem, nii nagu vaja.
Riputa oma blogisse. Võid kirjutada juurde, millega on tegu.
Järgnevad head asjad pole üldse tähtsuse järjekorras!
Raamatud. Iga päev kuulub minu ellu raamatu lugemine. Kahjuks ei saa öelda, et ma iga päev leiaksin aega oma raamatute jaoks, aga lastele loen kindlasti iga päev raamatut ette. Tavaliselt ikka unejutuks aga vahel on need lasteraamatud nii lahedad, et meie unejutt venib päris pikaks lugemiseks. Ilma raamatulugemiseta lapsed vist ei oskagi magma minna. See on sama iseenesestmõistetav nagu hambapesugi :)
Books. Can't say that I find time to read my own books every day, but I do read every day for my children. We have a habit, that children can't go to bed if I haven't read them a book. I love to read children's books!

Magus. Ilma magusata ma elada ei saa. Ma ei kujuta ette missugused võõrutusnähud ilmneksid, kui keegi võtaks minult minu igapäevase magusa.
Sweets. I can't live without sweets. Really.

Tee. Ei saa ma ka elada ilma teeta. Päevas joon umbes 5 suurt kruusitäit. Minu lemmik on assami tee.
Tea. Tea is also essential. Assam is the best.

Käsitöö. Iga päev pean ma saama kas natuke kududa või õmmelda või siis vähemalt sirvida mõnd käsitööalast raamatut/ajakirja või külastada Ravelryt või katsuda oma lõngasid. Tänu käsitööle pole mul kunagi igav. Käsitöö on just see "minu oma asi", mida ma kodukohustuste kõrvalt saan teha ja mis lisaks raamatutele minu psüühilise tervise ees hoolitseb (väljend laenatud Triibikult :) )
Knitting/Sewing. I have to knit or sew every day. Or at least to leaf a knitting magazine or some crafting book. Thaks to knitting/sewing I am never bored. Knitting/sewing also takes care of my mental health:)
Kell. Ma ei oskagi ilma kellata elada. See on mul käe peal ööl ja päeval. Kui patareid lähevad ootamatult tühjaks (ega sellist asja vist oodatult ei juhtugi, eks), siis sellel ajal, kui kell ootab kellasepa juurde minekut, ei oska ma kuidagi olla - muudkui vaatan oma vasakut kätt kogu aeg. Ja ilmselt oma käekella armastuse tõttu pole mul kodus rohkem kellasid, sest kell on ju kogu aeg käe peal. Minu kellaarmastus on ehk seotud sellega, et minu isa oli kellassepp:)
Watch. I wear it all the time. Cannot live without a watch. Maybe it is because my father was a watchmaker?
Arvuti. Selle abil hoian sidet maailmaga. Ja lisaks raiskan ka palju aega.
Mac. With the help of my dear mac I keep in touch with the rest of the world. And waste a lot of time too :)
Maibrit ja Sander. Kõige kallimad, paremad ja ilusamad kogu maailmas. Olen lõpmata tänulik, et saan nede seltsis nii palju olla!
Maibrit and Sander. The best people in the world. I am grateful, that I can spend that much time with them.

Edasi annan meemi Anule, Parankale, Kristale, Sirliizile ja Katrinile. Kui te viitsite, siis oleks väga tore!

16 kommentaari:

Rees ütles ...

Oh, kui lahe pilt!! See viimane. Huvitav, mida need sõbrakesed seal "õrre" peal just arutasid? Nii palju jääb mõistatuseks, pilt ise on kui muinasjuturaamatust...

P.S. Krentu, palun blogi igavesti! Sinu postid on kui parimad šokolaadikommid. Magusaarmastajana ju tead, kui raske on ilma nendeta ;-)))

Tervitustega,
Rees

KK ütles ...

Tänud jätkamast, armas oli lugeda :)

Krentu ütles ...

Rees - :D. Aitäh!
KK - tänan edasi andmast, mulle see meem nii meeldib :)

K. ütles ...

Ütlemata tore on see viimane pilt, tõesti. (:

Kairi Kaarlaid ütles ...

Krentu, jälle nii kosutav lugemine Sult! Aitäh! Teed maailma paremaks ja kaunimaks paigaks!

mäemamma ütles ...

Ma hakkasin kohe usinasti oma nimekirja koostama ;-)
Aga mis loeteludesse üldse puutub, siis proovin iga öhtu kirja panna vähemalt viis positiivset asja möödunud päevast - suurus ei loe, peaasi, et hea ja helge...mönus on uinuda, kui viimased mötted olid headest asjadest.
Head blogimist
Alpide emme

Maia-Liisa ütles ...

Ma tundsin kuidas hakkasin nihelema kui jälle pidin tõdema ,et ei mingit uut postitust...ikka veel see eelmine ,see oli ju vabariigi sünnipäev.Millega ometi see naine nüüd seal kodus tegeleb, miks ta ometi midagi ei kirjuta ?:(
See sai nagu mingisuguseks haiguseks iga päev sinu blogi lugemine, mõni jutt on juba mitu korda töödeldud ja ikka uuesti.Nüüd siis rõõm piiritu :D Ometi uus väljaanne, juba nagu kaua oodatud järjejutt Vikerraadios ,mida vanaema vanasti igal hommikul kuulas ja põnevusega uut osa ootas!
Minu jaoks oled üks tubli, noor ilus ja armas eesti naine, kes lihtsalt süstib jõudu ja rõõmu!See jutt ei lõppe... :-)

Krentu ütles ...

Aitäh teile :) Kas jutt käib tõesti minust..... :) Ohh, no mul on kohe nii hea tuju nüüd! :))))

Geiti ütles ...

See on üks blogi mida ma igapäevaselt jälgin. Sattusin siia täiesti kogemata ja nüüd on ta sama oluline nagu minu parimate sõprade blogid. Sissekanne oli jälle väga meeldiv:) Ja huvitav meem.

Katrin ütles ...

Jaa, ma võiks kohe mitme asjaga nõustuda. Eriti kellaga. Kahjuks pean aga ütlema, et minu laps on tunduvalt kallim! :)Kuigi sinu lapsed on ilma naljata ühed ilusamad, keda näinud olen. (Ja kui sa mind tunneksid, siis teaksid, et ma ei tee kunagi komplimente lihtsalt niisama, tegemise pärast.) Ja veel- sellist magusa geeni nagu sul, tahaks endalegi! Kui sa ütled, et oled magusasõber, siis Sinu pite vaadates on seda küll raske uskuda! Mina magusa sõber just ei ole aga ikka on iga koogike peale neelamist puusa pealt kohe näha! :)

Anonüümne ütles ...

Nii armas ja ootamatult tuttav oli vaadata su seitset head asja. Õigupoolest sobiksid need täpselt mullegi, ainult laste hulk on meil erinev. Aga raamatud, magusad, tee, käsitöö, arvuti ja kell, need klapivad! hakka või uskuma, et tähtkujudel on mingi tõenäosus :). Ikka sulle kaunist kevadet ja uusi blogipostitusi soovides.

tööpink

Krentu ütles ...

Aitäh:)
Katrin - see keahakaal on vist paljuski geneetiline. Samas, enne lapsi ma kaalusin natuke rohkem. Peale lapsi läks liikus tavakaal 3 kg allapoole. Aga eks kodus ole palju sehkendamist ka- muudkui aga trepist üles ja alla. Ma toon seda ka väkeseks vabanduseks-lohutuseks, sest sporti ei armasta ma üldse, aga tervise huvides peaks ikka südamele koormust andma. Ma muudkui plaanin tervisesportlaseks hakata aga siiani pole õnnestunud.
Tööpink - laste arvu jõuan ma ehk kunagi veel tasa teha :D Aga ma olen teistegi kaljukitsedega hingesugulust täheldanud, mis siis veel sama päeva inimestest rääkida!

Anonüümne ütles ...

Hei!

Toivottavasti saat selvää edes jotain suomen kielestä??? Minä luen sujuvasti viroa, mutta en oikein kirjoita - tai kirjoitan, mutta väärin. Satuin blogiisi jotain kummaa kautta - oli kiva vierailla. Linkkien kautta löysin sitten monta mukavaa virolaista sivua, kiitos sinulle. Tulen kylään uudestaankin! Itselläni ei - ainakaan vielä - ole blogia eikä edes blogger-tiliä, jotan tervehdin vain näin anynyymisti!

Johanna

Krentu ütles ...

Aitäh, Johanna! Ma saan soome keelest enam-vähem aru, aga kirjutada ei oska (ega ka rääkida). Teretulemast tagasi!

Anonüümne ütles ...

Haa - sul ka Indiska kruus :)

*Ussicke ei leia sisselogimise paroole*

watches.ee ütles ...

Tere Krentu,

Kui sul on millalgi võimalik rohkem kirjutada oma kellast ja kuidas käekell sinule oluline on, siis http://watches.ee jagaks seda kirjutust hea meelega ka oma lugejatega.

Parimate soovidega
kari
kari@jewelry.ee