MY ENGLISH BLOG

reede, aprill 10

Kiri



See on üks järjekordne sügisel alustatud kudum. Tundub nii, et ma alustan sügisel korraga kõikide ihaldatud projektidega ja siis terve aasta lõpetan neid :) Vaatamata sellele, et õues on juba soe kevadilm, kulus selline soe mohäärsall mulle siiski marjaks ära, sest lõpuks jäin minagi haigeks ja nii kui salli seest kõik nööpnõelad välja olin tõmmanud panin ta kohe kaela ja ei võtnudki ära. Magasin ka salliga. See aitas päris hästi kurguvalu vastu. Nüüd läheb ta aga ilmselt suvepuhkusele ;) Vähemalt on hea kohe esimeste jahedate sügisilmadega välja võtta.
Muster: Kiri by Alltangledup
Lõng: Rowan Kidsilk Haze, 2,5 tokki (a 25g, 209 m), roosa 580, ostetud Veimevakast
Vardad:
3 mm
Muster oli väga lihtne ja lõng mõnus kududa. Salli ääre lõpetasin aga vist siiki liiga tugevalt, nii et ilusaid piike ma väga välja ei saanud venitada.

I started this project already in autumn as I did with many other projects which are still wips. Casting on a new project is just so exciting and sometimes I just can't control myself... But the good thing about having many wips is, that depending on your mood or circumstances you always have something to work on. Although there is a warm weather outside, I immediately found use to my new shawl. As I was ill, I wrapped my throat in the shawl right after blocking and didn't take it off. It helped.
Pattern: Kiri by Alltangledup
Yarn:
Rowan Kidsilk Haze, 2,5 skeins (a 25g, 209 m), pink 580, from Veimevakk
Needles:
3 mm

15 kommentaari:

Reine ütles ...

vàga ilus sall!

Sirliiz ütles ...

Nii õrn ja armas! Kiri on ikka kaunis muster ning Kidsilk Haze annab veel omajagu juurde :)

Sul oli see Veimevakas ka kaelas, eks? Ma silmanurgast nägin, et hästi armas heleroosa sall oli ;)

Krentu ütles ...

Aitäh!
Sirliiz, oli kaelas jah :)

helen ütles ...

väga ilus sall.
oma esimese kiri kudusin kingiks umbestäpselt aasta tagasi ja täpselt sama kaua olen plaaninud ka endale kududa. lõngki on ostetud juba ammu, aga ehk siis sügiseks :).

Outi-M ütles ...

Oi, oi kui ilus!

vikeldaja ütles ...

Ilus! Õrn ja armas ja sobib sulle nii hästi :)
Mul kummitab ka miski kiri-mõte ammu juba... ehk siis sügiseks :P

Tiina ütles ...

Ma oleks nagu ka silmanurgast näinud. Aga imeilus ja õhkõrn tõesti!

Mis aga sakkidesse puutub, siis midagi pole teha, lõpeta mohääriseguste lõngadega kui lõdvalt tahad, päris sellised sakke ei saa nagu nii mõnegi 100% villasega. Aga see serva õrn "lainetus" on ka kaunis.

Anonüümne ütles ...

Palun abi!
Kunagi leidsin sinu blogist vaga hea yhepajatoidu retsepti. Nyyd enam ei leia seda retsepti voi opetust, no olen kogu blogi otsast otsani labi lugenud, ei leia.

kriuks2 ütles ...

mõnus õhkõrn heleroosa sall :)

Krentu ütles ...

Aitäh teile :)
Sellest ühepajatoidust - mu meelest ma kirjutasin kuhugi kommentaari selle retsepti ja ega ma ise ka ei leia seda.
Aga teen seda nii, et kõigepealt sulatan suures potis umbes 50 g võid ja lisan sinna viilutatud kapsa (umbes pool keskmisest peast). Tule keeran hästi madalaks, et kärssama ei läheks. 5-10 min pärast lisan umbes 4-5 tükeldatud porgandit ja hautan koos kapsastega 10-15 min. Vett ei lisa. tuli peab olema madal ja potil kaas peal. ja tihedalt segama. siis lisan 4-5 tükeldatud kartulit ja hautan kõike koos kuni pehmed. Siis lisan liha. Tavalislet praen hakkliha koos sibulaga pannil ja maitsestan ning siis lisan ühepajatoidule. Vahel olen ka loomaliha kasutanud, siis pruunistan need pannil ja hautan samas natuke, siis lisan ühepajatoidule, aga kohe alguses, et liha koos köögiviljadega pehmeneks.
Ega muud kunsti polegi. Oluline on panna alguses paras ports võid, tuli madal ja potikaas peal hoida. Ja tihedalt segada ja mitte vett lisada :)

Katrin ütles ...

Nii armas heleroosa :)
Krentu,
kuna olen ammune ja pidev Sinu blogi jälgija, siis kutsuksin Sind ka oma blogisse. Selleks oleks mul vaja Sinu wordpressi kasutajanime, võid selle saata mulle meilile katrin74@hot.ee :)
Kaunist kevadet!

Kaili ütles ...

väga armas sall!

ja veel - ma just täna mõtlesin ka, et pole ammu head ühepajatoitu saanud, sellist tummist ja kodust. nüüd vist leidsin sobiva retsepti :P

Carin ütles ...

It's so beautiful! Looks very nice on you!

Manteli ütles ...

Really beautiful scarf. Kaunis huivi! I found your blog via Ravelry and I like your stories and pictures a lot. Perhaps I will understand something also in estonian language!

Anonüümne ütles ...

Nii armas ja kena sall! Sooviks endale ka sellist, aga kuna ma alles algaja, siis ehk on kuskil ka eesti keeles mõni õpetus?