MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, juuli 5

iPodi hoidja. iPod cozy


Viimasteks jõuludeks tõi jõuluvana mulle iPodi ja seoses sellega tekkis ka vajadus iPodi hoidja järele. Tükk aega mõtlesin, et milline see küll olema peaks ja konsulteerisin isegi Andresega, sest igasugused taolised praktilised lahendused on tema spetsialiteet.
Lõpuks kujunes iPodi hoidja siis selliseks, et pealmine osa on heegeldatud ning sees kangas. Alumisse osasse käib mängija ise ja ülemisse saab juhtmed kerida. Juhtme kerimiseks on lukuga avaneva klapi sees spetsiaalne alus ja klapi külge on ta kinnitatud just pikemat külge pidi selleks, et juhtme saaks üle serva mugavalt maha libistada (Andrese idee). Ülemise klapi sees on ka väikesed taskud plastikkaardi, raha või taskurätiku jaoks.
Klapid kinnituvad omavahel nööbiga. Kotikest saab kanda nii vööl, värvli vahel kui ka kaelas.
Selle kotikese juhend on ka juuli Eesti Naises, kuna ilmselt vajab nii mõnigi iPod hädasti ühte suvist kotikest. Ja tegelikult sobib see ju ka (muusika) telefoni hoidimseks:)





Santa brought me an iPod for last Christmas and therefore I needed an iPod cozy. After a long considerations I decided, that I want it to be crocheted outside and lined with printed cotton fabric. Lower part of the cozy holds the iPod itself, upper part is for earphones and also for little items like plastic card or some money (if you want to buy a newspaper after a walk or jog).
I also made a tutorial for it and it is published in Estonian magazine Eesti Naine (Estonian Woman).

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aga miks nii ägedaid fotosid en-s ei olnud??? :)
Anu

Margit K. ütles ...

Armas iPodi hoidja. Väga tubli idee! Päikest!

Elsa ütles ...

Ja no niii kena lilleline kangas!! :) Muust rääkimata...

mariss ütles ...

tõeliselt andekas lahendus:)
väga ilus ka :)

Anonüümne ütles ...

Kergelt hämmastav, et EN-s olnud pilte vaadates jäin mõtisklema, et misasi see siis nüüd teistmoodi kui tavaline vutlar on ja kudasmoodi seda tehakse. Siinsetelt piltidelt saan kohe aru, et kus ja mis
Terje

lifesabitch ütles ...

jah ENis on juba mitmendat korda hoopis teised pildid...siit blogist tunduvad asjad palju lahedamatena kui ajakirjas endas

Krentu ütles ...

Atiäh:)
Meie teeme ühe seeria pilte ja siis kujundaja ja toimetaja valivad välja. Suureks probleemiks on ruumipuudus ja seetõttu on fotod pisikesed ja pole hästi aru saada. Mina pühendaks hea meelega kohe mitu lehekülge käsitööle :)
Aga jooniselt peaks ju küll hästi aru saada olema, et kus ja mis?

Tiina ütles ...

Väga nutika lahendusega kotike!

Anonüümne ütles ...

Väegade kena kotike. Ma küll nimetet seadet ei oma, aga lahe on ikkagi.

Aga on nende piltidega seal EN-s kuidas on, viimasel ajal on kujunenud nii, et käsitööle pühendatud lehekülgedelt ma ajakirjaga tutvust alsutangi. Põnev on. Ilust ei maksa rääkidagi. Imelised asjad.

Krentu ütles ...

Aitäh, Tiina ja Tiina!

Monika ütles ...

Väga nutikas kotike!

maris ütles ...

väga armas kotike. küsimus ka - millal kahe lapse ema seda ipodi kasutab?

Anonüümne ütles ...

Päris hulga nikerdamist. Mul on liikuv töö ja kui tekkis vajadus samaaegselt kahte telefoni ligiduses hoida, siis heegeldasin telefonikoti, aga läksin lihtsama vastupanu teed. Heegeldasin pika riba, mille jagasin kaheks taskuks,servadesse natuke sakke ja valmis oligi. Eesmärgiks oli tagasihoidlik tulemus. Olen tulemusega rahul. Lisaks telefonidele mahub sinna tööl ka pastakas, vahel mõned märkmed, et need ära ei kaoks ja suvisel ajal, kui taskuid pole, on poodi minnes ka auto võti mõnus sinna torgata, ei pea pärast raske kandamiga kotist otsima.