MY ENGLISH BLOG

pühapäev, august 6

Laupäev Haapsalus





Laupäeval käisime Haapsalu Kuursaalis Haapsalu salli päeval. Ja mitte lihtsalt ei käinud, vaid osalesime Ingridiga ka kudumisvõistlusel. Vardamoor oli ka kohal ja ma siis lendasin talle kohe peale ja tegin reaalset tutvust. Oleks nagu vana tuttavat näinud, kuigi silmast silma kohtusime esimest korda :) Lisaks meile osales võistlusel veel igas vanuses nobenäppe, võistluse võitis siiski üks vanaproua Noarootsist, kes oli puha rahvariietes ja kõik. Meie ühtegi auhinnalist kohta ei saanud aga selle eest saime päris palju elamusi ja ausalt öeldes hakkas enne võistlust isegi käsi kergelt värisema :) Ikkagi võistlus ju. Tegelikult oli see päris naljakas üritus - alates pitskübarates prouadest koosneva laulukoori repertuaarist kuni selleni, et üks proua tuli Ingridi juurde ja küsis, et mitmedas klassis ta käib:) Nüüd on mul suur soov ja tuhin isegi üks Haapsalu sall kududa aga pooleli olevaid asju on nii palju, et enne tuleb need kõik ära lõpetada...
Peale võistlust käisime ka Meistrite laadal ja soetasin sealt endale ühe väga laheda käsitööraamatu - "Eesti ristpiste mustrid" 1937. Ja kaks lapsepõlve lemmikraamatut. Mulle ei meeldi need tänapäeva värvilised Bullerbyd ja Blomkvistid ja Õnnelikud Pintsid. Mulle meeldivad just need, mis minu lapsepõlves olid:)
Kokkuvõtteks oli väga tore päev ja mul on väga hea meel, et kohtusin Vardamooriga ja Mardiga:)

7 kommentaari:

Terje ütles ...

Rõõm on vastastikune

Terje ütles ...

Näedsa, ma olen sul pildi peal ka. See punane selg.

KK ütles ...

Mismoodi see võistlus välja nägi?
Ma jõudsin oma tuuriga õhtuks kah Haapsallu, kuursaali jäätist sööma:). Aga kudujaid siis enam seal polnud ja me arutasime, et mismoodi nad küll võistlesid.

Krentu ütles ...

No seal tuli kududa etteantud pitsmustri järgi etteantud suurusega lapike. Hinnati eelkõige kvaliteeti aga kui kvaliteet oli võrdne, siis hinnati seda, kes varem valmis jõudis. Näiteks oli minu lapi puhul vale loomisvõte, sest haapsalu salli puhul kõlbab vaid see kootud silmustega loomisvõte. Pärast avastasin, et nupp polnud ka päris õigesti tehtud.
Züriiliikmed olid sellised eluaegsed kudujad ja õppejõud, üks žürii liige on isegi haapsalu salli teemalise raamatu välja andnud, mille me kõik auhinnaks saime. Seetõttu hinnati väga rangelt ja täpselt.

Anonüümne ütles ...

Looking for information and found it at this great site... » » »

Anonüümne ütles ...

Very cool design! Useful information. Go on! oldsmobile delta 88 1968 Tinto brass the voyeur dvd free asian anal thumbs Gulliver&aposs travels politics asian anal gallery Shaved black pictures pussy http://www.cooper-vision-contact-lens.info Best buy place xenical Cheap calls to samoa Glenaellyn illinois free calling plans Apple cider and high blood pressure stories vegetables anal

Anonüümne ütles ...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »