MY ENGLISH BLOG

laupäev, juuli 2

Jaanipäev


Igal aastal jaanipäeval ma ikka korraks meenutan veel seda aega, kui meil maakodu polnud ja alati oli vaja välja mõelda, et mida jaanipäeval teha. Ei saaks öelda, et jaanipäev nüüd kuidagi nii eriliselt tähtis oleks, aga no korteris on siis ikka ka jama istuda. Lõkke ääres ikka parem.
Nüüd on jaanipäevad muidugi palju mõnusamad, sest saame neid oma kodus pidada ja teha suure-suure lõkke. Andres niidab alati enne pidupäeva suurelt-laialt kõik ära ja noh, lõke ja kallid inimesed läheduses ja polegi rohkem vaja.





Sellel aastal tähistasime jaanipäeva oma laiendatud perega. Külas oli ka minu kallis sõbranna, aga tema on mulle rohkem nagu teine õde, kui sõbranna, nii et jah - perega me tule ääres istusime.
Kuna eelmisel aastal läks lõkkega natuke nihu, sest Andres tõi liiga märgi puid ja lõke visises ja suitses selle asemel et suure leegiga põleda, siis sellel aastal andis Andres endast parima ja lõke läks kohe suure vuhinaga põlema ja no oli ikka ilus vaadata.
Ilm oli meil siin väga huvitav - hommikul sadas vihma, õhtul paistis päike aga oli meeletu tuul. Seetõttu sõime toas, sest see tuul oleks söögi taldrikult maha puhunud. Ja tänu tuulele ei olnud sääski!!! See oli täiesti süllekukkunud luksus.
Üldse oli väga mõnus õhtu - nii hea ja rahulik tunne oli kohe hinges. Hea oli olla.












7 kommentaari:

kewa ütles ...

Kui kenad pildid ja kui jube suureks on teie kutsu kasvanud!!!

lilleliis ütles ...

Väga meeleolukad pildid! Eriti panid vaatama kõik kiikedega seotud ülesvõtted.
Meie veetsime oma jaaniõhtu samuti Noarootsis ja saime ka korralikult läbi tuulutatud :)

E ütles ...

Väga kenad pildid jällegi, eriti 4. ja 6. Sul (ja Andresel) on silma selle peale :) Mis kaamerat ja objektiivi kasutate?

Frieda ütles ...

Väga ilus fotoreportaaž!

Katrin ütles ...

Oi, Teil on seal ikka ilus! :)

Anonüümne ütles ...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
cheap flights to phuket
flights to phuket
phuket flights

Anonüümne ütles ...

Kiki:
ich kann nichts verstehen, aber die Bilder sind wunderschön. Ganz süße Kinder, eine tolle Landschaft, eine schöne Mode. Einfach beneidenswert. Viel Glück weiterhin, Your Kiki.