MY ENGLISH BLOG

pühapäev, september 17

Sügisjakk


Õmblesin endale sügisjaki. Olin sellisest juba tükk aega puudust tundnud. Tegelikult alustasin õmblemisega juba ammu aga kogu aeg oli midagi segavat ees nii et jakk muudkui seisis mul poolikuna. Nüüd aga tegin kibekähku valmis, kuna natuke veel ja tuleb juba talvemantel selga panna. Siis pole enam üldse motivatsiooni tööd lõpetada.
Lõige on pärit Burda Easy Fashionist, mis on üks väga hea ajakiri. Need lõiked kuidagi sobivad mulle (va püksid). Kangas on Baltika vabrikupoest, nööbid lasin Saanas teha. Kangas meeldis mulle rullis väga ja ma ostsin selle ilma pikemalt mõtlemata ära. Oleks võinud aga pikemalt mõelda ja ka peeglist vaadata, sest jakina ja kaugelt vaadates on ta kuidagi ebakonkreetne ja need ilusad pisikesed ruudukesed pole üldse näha. Kuna tegu on üleriidega ja kangas ise on üsna hõre, siis panin voodri ja põhiriide vahele tuuletõkkeks kihi flanelli.

6 kommentaari:

Ingrid ütles ...

Nii tubli oled!
Ja Maibrit on tubli, et emmel õmmelda laseb. Või on jälle une arvelt tehtud? ;-)
Igatahes jään ma juba uusi ja uusi käsitööteemalisi pilte ja jutte ootama, sest need on nii inspireerivad.

Kajakas ütles ...

kohutavalt ja kadestamisväärselt ilus. Oi ma kadestan selliseid oskajaid, super töö. Ja istub nii ülihästi.

Krentu ütles ...

Siin pole geniaalsuse või ajuhiilgusega midagi pistmist. Puhas praktika ja kohustuslikud trotsipisarad, mis kunagi alustades tuli ära valada. Alguses võtab väga kaua aega, siis järjest vähem. Õpetaja peab hea olema :) Kui ma ema käest küsin, et kas see või teine õmblusoperastioon on raske, siis ta alati ütleb, et miski pole raske, ainult aega võtab. See ongi mu moto õmblemsel :)

Asja ütles ...

Nii ilus ja korrektne. Super töö!

Anonüümne ütles ...

väga ilusa jaki said sügiseks :) !!!

Anonüümne ütles ...

nõus-nõus! väga korrektne ja stiilne jakike. kohe näha, et Sinu oma :)