MY ENGLISH BLOG

neljapäev, jaanuar 26

Valge kampsun


Hakkasingi oma kudumise plaani alumisest otsast täitma ja tegin valmis Vogue Knittingu valge vammuse. Lõngaks võtsin Novita Maxi, Novita Princess Mohairi ja Novita Nella, kudusin siis kolm otsa koos, number 12 varrastega. Mul juhtus neid lõngu parajasti kapis olema ja kui juba on olemas nii palju valget lõnga kodus, siis südametunnistus lihtsalt ei lubanud minna veel ühte valget lõnga ostma. Ligidalt ehk paistab see väike petukaup välja, aga mitte eriti. Siin on ka ülevaatlikum pilt.
Joonealune märkus: Originaalkamsun on kootud alpaka-villa lõngast, nr 15 varrastega on tihedus 7s/10r, 100g/41m, kokku oleks läinud vaja sellist lõnga13 tokki. Mind hakkas täitsa huvitama, et kui palju siis selline superlõng ka maksab... Leidsin ühe netipoe, kus hind 8,25 naela. Lihtne arvutus: 8,25*22,8*13=2445 krooni lõngale. Tegu on tõepoolest Vogue Knittinguga:)

Edit: Lõngad

10 kommentaari:

Elsa ütles ...

Väga vahva tulemus! Huvitav kombinatsioon lõngadest, kas ta väliselt kuidagi efekti ka omab, pildilt ei paista. 12mm varrastega vist edeneb ka mõnusalt kiiresti ;) Tea, peaks või isegi ette võtma ükskord... Ise just mõtlen et peaks sellest VK numbrist hoopis kuduolümpia raames midagi tegema, olkes motivatsiooni lõpule ka viia :)

Krentu ütles ...

Lõngade kombinatsioon on tegelikult täitsa sobiv, sest see Maxi annab nagu vajlikku jämedust ja "täidet", see Nella, mini hirmus vana Novita lõng, on selline topiline ja annab sellist huvitavamat tekstuuri ja Mohair annab natuke karvasust. Mulle täitsa meeldib aga kooslus on pigem sellepärast just selline, et kapis oli selliseid lõngu :)

Cairbre ütles ...

Wau! fantastiline kamps on! Mis Vogues see muster on?

Kajakas ütles ...

kohutavalt ilus!

Terje ütles ...

Superilus. nii suurte varrastega on tõesti lust kududa, edeneb kiiresti. Kuidas sul aga neid jääke nii täpselt jagus ja midagi puudu ei jäänud.

Krentu ütles ...

Muster on 2005 aasta viimasest VK-st, Holiday/2005, pilt ajakirjast on üleeelmises postituses.
Terje, tegu polnudki lõngajääkidega, ma olin neid kunagi lihtsalt varunud kampsuni jagu aga polnud midagi teinud neist.

krista ütles ...

endale... lapsele... endale ... lapsele... mehele?
raske valik... teeks sellise lapsele?

Triin :) ütles ...

Tõesti imelilus :) Naiselik nupukas kamps :))
Osavnäpp!

KK ütles ...

Väga vinge kampsun on!!!

siisumiisu ütles ...

Nii mõnus tundub. Ei tea kas kuidagi sinuga kaubale ka saaks mustri jagamise asjus ?