MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, detsember 11

Kingitus salasõbralt

Tänane päev tõi mulle ühe suure mure ja õhtul tõi vastukaaluks SKS kingituse.
Õnneks jõudsin kohe peale teatise saamist postkontorisse - viimasel minutil - ning kohe autos tegin kingi lahti! Kinki avades ma kohe ei suutnud oma silmi uskuda! Enam rohkem minulikku kingitust pole võimalik välja mõelda! Roosast mohäärist siidilipsudega randmesoojendajad! Imeilusad, imepehmed! Selles kaunis päkapikuga pakis oli veel pärlitega juuksekumm, maitsvad glasuuritud kirsid ja kuldkalake Maibritile (mis on ühtlasi ka magnet)!
Kallis salasõber - tänan Sind südamest! Sinu kingitus tegi minu tänase kurva päeva palju-palju helgemaks ja soojemaks. Ma tunnen, kuidas Sa oled selle spetsiaalselt minu jaoks teinud. Aitäh!
PS. Nuhkisin mis ma nuhkisin ja mina arvan, et minu kingituse tegi Evvei :)

8 kommentaari:

U.W.E.E. ütles ...

Tere õhtust!
Sa oled hea jäljeajaja. Mul on hea meel, et kingitus meeldis. Kala mõte tuli viimasel minutil. Enne seda oli tirtsule mõeldud see juuksekumm.
Rahulikku jõuluaega.

Krentu ütles ...

Näed siis - paningi täppi :) Kala on väga armas ja laps hoiab seda ainult endale, käest ära ei tohi võtta :) Kindad pani ka muidugi kohe omale kätte :) Veelkord - suur tänu ja ilusat jõuluaega Sinulegi!

Anonüümne ütles ...

tõesti väga armas kingitus!
lisaks on ka pildid kingi ilu hästi esiletoovad, aga see on Sinu blogis alati nii :)

KK ütles ...

Väga kaunis kingitus!

Anonüümne ütles ...

Väga kena!
Kurb,et enne jõule sul selliseid suuri muresid on:(

Anonüümne ütles ...

Imeilus kingitus!

Ja mulle tundub, et kordan end pidevalt, kui ka sinu äärmiselt kauneid pilte kiidan. Aga ei saa mitte seda tegemata jätta ;)

Anonüümne ütles ...

võrratult kaunid :) ja ma pean ikka ja jälle kiitma sinu pilte blogis need on nagu kuskilt ajakirjast ja üldse mitte nagu päris... väga huvitavad ja mõnusad :)

Krentu ütles ...

Fotod on kõik Andrese tehtud. Ta on alati pettunud, kui ma siia mõne "mitte ilusa" pildi panen, mille ma tavaliselt ise teinud olen :) Samas tal on korralikud objektiivi ka, nii et selle arvele võib ka natuke kirjutada :)