MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, jaanuar 22

Armastus päästab maailma

Eelmisel aastal olin ma lummatud Inese laulust "Iseendale". See lummab mind siiani. Selliseid lugusid on väga vähe, mis tõesti pisarad silma toovad. Nüüd on jälle üks sündinud. Vaiko Eplik ja Eliit "Armastus päästab maailma", see Elisa reklaamilugu. Jälle ma kuulan ja nutan. Ja kuidagi väga kerge ja hea hakkab. Ma olen väga liigutatud ja tunnen rõõmu, et on inimesi, kes oskavad sellist ilu luua. Äitäh neile.

täna öösel keegi sinust just näeb und
täna öösel keegi kondab sinu unes
vaid sinu jaoks on kuskil keegi mõeldes, et kuhu sa jääd?
kuhu sa jääd?
vaid sinu jaoks on kuskil keegi hea.

täna öösel keegi kuskil otsib sind, kuid ei leia
sinu silmi, sinu lõhn ja sinu hääl
et sinu jaoks on kuskil keegi mõeldes, et kuhu sa jääd?
kuhu sa jääd?
vaid sinu jaoks on kuskil keegi hea.

vaid sinu jaoks on kuskil keegi mõeldes, et kuhu sa jääd, et kuhu sa jääd?
et sinu jaoks on kuskil keegi, keegi hea.
keegi hea, keegi hea.

PS.
Kui ma kunagi ammu-ammu igatsesin enda kõrvale sellist inimest, nagu mul praegu Andres on, aga lootusetus tuli peale ja mõtlesin, et kuidas ma ta küll üles leiaks ja vahel lausa kahtlus, et kas selline inimene üldse olemas on, siis ma kujutasin tuju parandamiseks ette täpselt nii, et ta on tegelikult olemas, kuskil seal ja otsib mind ja igatseb nii nagu minagi ja läks kohe kergemaks.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mulle ka see lugu meeldib!

* kusjuures hetkel tuleb R2-st :D

Anonüümne ütles ...

tahtsin lisada, et ma vahel mõtlen praegugi nii, et kuna kusagil on kõigi jaoks keegi Õige, siis äkki ma hoian kinni kellegi Õiget. äkki See, kes on minu kõrval, polegi minu Õige 8)

Anonüümne ütles ...

Minul tekitavad selliseid tundeid moned Barbra Streisandi laulud. :)Mone ajal kohe tekib veendumus, et maailm on tegelt palju ilusam koht kui tavaliselt tundub.

Anonüümne ütles ...

ma mõtlesin täpselt samamoodi! et ta ootab mind samamoodi ja mõtleb mu peale ja igatseb... ja kergem hakkas. nüüd ma muidugi tean, et TEMA nii ei mõelnud ega igatsenud, aga nohh, tookord hakkas küll kergem:)

Anonüümne ütles ...

imelik...siin lugedes tuleb välja, et paljud arvavad, et nad hoiavad kellegi teise õiget kinni. mina aga olen veendunud, et olen selle endaoma leidnud ja pean just teda kinni hoidma...naljakas
kusjuures Late Night Alumni teeb ka ülihead muusikat :)

Anonüümne ütles ...

Eh, kuidas ma sinu peale sattusin...

Istusin oma igapäevase elu juures ühes Tallinna maja väikeses toeakeses ja vaatasin telekat. Taas tuli sealt see jumalik laul. Nii helge tunne tuli peale, et mõistus tahtis kaduda.

Läksin siis Googlisse ja otsisin, et, mis lugu see on... nii tahtsin laulda...

Leidsingi SIIIIT :) ja lugesin selle blogi läbi ning tundus nagu loeks enda kirjutatut... ainult Andres tuleks asendada Maarekuga :))))

Kõike kaunist teile ja taaskohtumisi kusagil...

OC ütles ...

mina ka tulin seda lugu otsima, ja leidsin ka siit....see on toesti fantastiline laul...nyyd on see mul plaadi peal ka ja ma saan autos kuulata ja mu Dell DJ peal ja saan sportimise ajal kuulata ..alati kaasas..

Madis ütles ...

njaa see on tõesti hea lugu

Morgie ütles ...

ma ei talu seda laulu
vastik, enesekeskne ja hoolimatu on armsaid inimesi niimoodi ootele panna

Anonüümne ütles ...

ja ka mina sattusin siia seda laulu otsides :) aitäh sulle.

Anonüümne ütles ...

ka mina jätkan ...samuti tulin siia selle laulu otsingule:) Ja nüüd on tuju tunduvalt parem! :)

Elsa ütles ...

Kui täna seda laulu raadios kuulsin, siis no täitsa lõpp - see su postitus tuli jälle meelde! See meenub selle lauluga a-la-ti (ja on sinu (olemasolu ja olemise) pärast hea meel)... ja see, mida sa selle kohta kirjutasid :)