MY ENGLISH BLOG

reede, jaanuar 5

Puhkus/Holiday

Täna käisime kinos "Puhkust"/"Holiday" vaatamas. Ausalt öeldes ma läksin kinno natuke üleolevalt, arvates täpselt teadvat, millise filmiga tegu. Aga ma panin täitsa mööda. See film oli lihtsalt nii soe ja rõõmus ja mõnus ja ilus ja naljakas ja kurb ja ..... no väga sobilik mulle praegu... Ma tundsin end kohe rõõmsa ja muretuna ning kergem hakkas. Vahel võib kino ikka imesid teha. Väga paljud on seda filmi ka kiitnud aga linkida ma ei saa, sest blogger ei lase mind blogidele ligi. Ja Andresele ka väga meeldis, muide, nii et pole mingi ainult-naistele-film. Mulle väga meeldisid ka filmi-kodud ja kostüümid. Ja Kate Winslet oli ka tasemel. Olid helged kaks tundi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eeldasin Puhkus'est oluliselt vähem kui lõppkokkuvõttes suutis pakkuda. Väga sooja ja armsa filmiga on tegemist hoopis, inglismaa hubased kodud on minu lemmikud samuti;)

Inga ütles ...

vaatasime seda filmi just möödunud nädalavahetusel dvd pealt:) mõnus kerge ja siiras. Cameron Diaze ja Jude Law mängitud suhe on mulle ka omast kogemusest väga tuttav..
Kusjuures jälgisin Cameroni tegelase kampsuneid pidevalt:)

summerlijia ütles ...



Hey guys, what are you busy in recently? Past can not be changed but the future is still in your power. No matter what happens in your life, make it either a good memory or a good lesson.Just put forward. Do what you like and be happy. Enjoy everyday as it is the last minute of the world. I always play d3 to have fun. But I need to farm Diablo 3 gold which is a liitle boring. Do you guys know any place to buy cheap diablo 3 gold? Be happy.