MY ENGLISH BLOG

reede, veebruar 2

Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head

Kõige rohkem üldse rõõmustab mind see, kui leiab kinnitust minu usk sellesse, et inimesed on ilusad ja head. Kohata selliseid inimesi, kes südamest hoolivad teisest inimesest - see on kõige parem asi.
Täna sain kaks kinnitust.
Esiteks - Andres rääkis, et talle oli ükspäev helistatud, helistajaks oli trakotrijuht ja numbri sai ta meie maakodu piiril asuvalt postilt, kes küsis, et kas me soovime, et ta ajaks ka meie teejupi lumest lahti. Selgus, et Noarootsi vald muretseb oma elanike pärast, kes ei saa lumest välja ja saatis traktori inimesi aitama. Ning traktorijuht võttis vaevaks helistada ja küsida. Ja kui me täna maale tulime, siis oli meie murutee palju sõidetavam kui asfaltee meie linnakodu ees, mis kuulub linna heakorrastamisele. Ja see oli lahti lükatud kuni meie väravani. See võttis kohe pisara silma.
Teiseks - sain paki Maarjalt. Ma osutasin Maarjale väikest lõngaabi ning sain tänukingituse. Pakis olid igasugu põnevad maitseained ja šokolaadid ja karukesed Maibritile. Ning seemned. Muuhulgas ka päevalilleseemned ning minu lemmiku, rucola seemned, mida ma saan kevadel siia maale külvata. Asi polegi niivõrd selles heas-paremas, vaid selles, et sa näed, et inimene on mõelnud just sinu peale, kuigi ma pole Maarjat päriselt näinudki.
Sellised armsad teod soojendavad tõeliselt südant.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See soojendab tõesti südant. Mul oli selline juhtum eelmise aasta lõpus kui olin viimast kuud lapseootel. Väljas oli kohutavalt libe ja ma kõndisin või õigemini koperdasin ja libisesin hommikul parkimisplatsile autoni, viisin lapsed kooli ja liuglesin samamoodi tagasi koduni. Kui pärastlõunal lastele järele läksin märkasin et keegi hea inimene oli minu hirmuäratavat rännakut vist hommikul vaadanud ja parkimisplatsilt autoni oli tehtud ilus liivatatud rajakene. Mõlemale poole autot eraldi. Päris pisar tuli silma :)

Anonüümne ütles ...

ai see on tõesti armas. Ja Maarja ongi meil niuke armas inimene :)
Selliseid hetki ja inimesi peaks olema hulgi ja elu oleks imeilus kohe, eksole!

Anonüümne ütles ...

mul on heameel, et sul oli hea meel:)

Anonüümne ütles ...

ja minul on ka hea meel lugeda, et meie (maa)koduvald nii armas on. ise pole juba kuu linnast välja saanud ja ei kujutagi ette, mis seal metsavahel toimub