MY ENGLISH BLOG

kolmapäev, oktoober 29

Valdo fänn

Mul on jälle üks uus laul, mis mind hingepõhjani liigutab ja seetõttu muidugi ka pisardama paneb. Valdo Randpere võiks anda plaadi välja - ma jookseks kohe ostma. Ines laulab hästi, nagu alati. Kui ta intervjuudes suudaks vaid maha võtta selle kepsaka-humoorika-hüpiku maski ja näitaks inimestele oma siirast olemust (mis ju lauldes selgelt välja paistab), siis oleks ta mu täielik lemmik. Igal juhul peale Sellist laulu vastata küsimusele "mida Eestist eemal olles kõige rohkem igatsesid?" - (kepsakalt):"musta leiba" on pinnapealsuse tipp... 
Aga ma ei tahtnudki Inesest rääkida, vaid Valdost - minu lemmikhäälest! 
No ja ma olen selle saate fänn, mis salata. Tantsud on teisejärgulised minu jaoks. Ja mulle meeldib Nõgisto ka :) 

9 kommentaari:

nonsie ütles ...

kusjuures tallinna leiva eest paneks eestist eemal olles pea pakule kyll;)

Maarja ütles ...

ma annaks ka palju, kui leiba saaks.

Anonüümne ütles ...

aga Ines ju päris elus ongi selline nagu intervjuude ajal :)...olen ise oma silmaga kohe mitu korda näinud ;).... ja Valdost on mul ka oma hoopis vastupidine arvamus (minu arust ma olen sellest rääkindu ;)
.....

kusjuures viimane pühapäev kahe saate vahel klõpsutades vaatasime Kallega lõpuks suurte "sõprade" fännina hoopis komöödia filmi :)))

aga muidu oli meil tantsud eelisseisus :)

KK ütles ...

Ma olen ka laulusaate fänn, minu lemmik on Margus :).
Huvitav, kas selleks peaks Eestist eemal olema, et leiba sööma hakata? Praegu suudan vaid supi kõrvale haugata, muidu enamasti sai ja sai.
Ahjaa, teraleib on ka erandiks, seda ma ikka söön.

Katariina ütles ...

Kord, kui nad seda lõvi-filmi laulu laulsid tundus Ines end küll väga ebamugavalt tundvat seal Valdo kõrval.. No touching.
Ja see kapsakas-hüplik roll on ta avalik ja kapseldatud mina, ma arvan. But who knows, eks.
Mulle meeldivad Elis ja Rolf. Ja naisduo meeldis ka. Birgit ja Tsahkna on liiga ..profid kuidagi.

Katrin ütles ...

Njah, Inesest mul täpselt sama arvamus.

Krentu ütles ...

Ma saan täiesti sellest musta leiva isust aru - isegi Eestis elades tabab mind aeg-ajalt tohutu leivaisu ja siis söön lihtlsalt niisama leiba, ja joon vett peale :)
Aga... ma arva, et isegi Värnik oskaks nii vastata :) No et peale Sellist isamaa-armastuse laulu ootaksin ma vastust, mis minu üle ääre paisunud isamaalisi tundeid veel natuke paisutaks, mite ei valaks neile sahmakat külma vett peale...
Ja muidugi, kes seda teise inimese hingeelu teab, aga minu isiklik siiruse-detektor vilgub siinkoal tõesti punaselt...
Ja lõvi-laulu puhul täheldasin sama aga imestasin, et kohtunikud selle kohta midagi ei öelnud.

maris ütles ...

mulle ei meeldi üldse sellised saated, eriti see tantsude oma. aga eneselegi üllatuseks olen avastanud, et laulusaadet jään ikka mõnikord vaatama. eriti just seda ruja-eri, kus kõlasid peaaegu kõik väga ilusad laulud. ja mulle ka nõgisto meeldib, nii õiged kommentarid on tal. milleks lolle ninnunännutada. on ikka kurb seda tühjust vaadata, mis elistest ja rolfidest ja mariaitakadest vastu vaatab.

Anonüümne ütles ...

Mina oleks ka Valdo fänn kui ma seda saadet vaataks. See laul siin oli küll ilus. Kunagi reisisin koos tema esimese naise Leila Milleriga. Milline värviline elu neil on olnud, seal on ikka igasuguseid värve.. Respect.