MY ENGLISH BLOG

kolmapäev, november 19

Imeline Maru

Ma olen siin ennegi rääkinud, milline pisardaja ma olen. Hea filmi, raamatu, plaadi, kontserdi, etenduse jne. kriteeriumiks ongi, et kas toob pisara silma või mitte. Pisarad silmis = hing puudutatud. Nüüd aga olen saavutanud uue taseme - ma hakkasin nutma kokaraamatut lugedes! Jah, kokaraamatut...
Selleks oli "Maru maitsev maailm". Pelgalt kokaraamatuks oleks seda raamatut küll ülekohtune nimetada. Iga sõna, iga lause, iga foto on selles raamatus hoolikalt kaalutud, palju rohkem, kui autor soovitab toitude komponente kaaluda... Ma ei oma küll ühtegi välismaist kokaraamatut, aga julgen arvata küll, et see raamat annab nii mõnelegi kuulsamale silmad ette :) Sest selle, kas raamat on kirjutatud suurest soovist oma maailma teistega jagada või hoopis kommertseesmärkidel, tunneb kohe ära... Ja nii imeline on avastada, et vahel tehakse midagi lihtsalt sellepärast, et jagada ilu ja rõõmu...
Aitäh Marule, et ta meiega oma imelist maailma jagab!

10 kommentaari:

triibik ütles ...

Oh, see paistab imeilus jah. Olen ammu kaalunud, kas tellin selle - tellides tublisti odavam, kuigi olen Ajakirjade Kirjastusest tellimisega julmalt tünga saanud alati -, aga siis jälle mõtlen, et Maru retseptidest Eesti Naises pole ma vist ühtki asja teinud. Kuigi need on kaunid.
No ma mõtlen veel. Lähen uurin poes lähemalt. Eeh, wäljamaal on ilmunud ka ju Tessa Kirose uus imekaunis raamat... Nii palju ahvatlusi, õudne kohe....
Su postitus tegi mul päeva kohe rõõmsamaks, kirjuta ikka palun ja pane neid oma ilusaid pilte :)

Junika ütles ...

I don't understand your language, but I enjoy your photoes!

Maarja ütles ...

Ma pole seda Maru raamatut vaadanud, aga niipalju kui blogides ta ette jäänud, siis meenutab mulle suuresti Tessa Kirose raamatuid.

Pille ütles ...

Nii südamlik raamatuarvustus!!

Kajakas ütles ...

su kirjeldus on nii isuäratav, et äkki isegi soetan omale. Mul on kahjuks Maru retseptide suhtes pisuke ettevaatus, sest kunagi võtsin nimelt eesti naisest mingi peene roa, ja see ei maitsenud kohe üldse :)
aga see on ka aegu tagasi juba, ehk on nüüdseks asi parem või võis ju ka olla, et sattusingi kogemata ainukese ebaõnnestunud retsepti otsa :)

Maru ütles ...

Tere!

Tahtsin tänada nii ilusa postituse eest! Sõbranna saatis lingi ja olin siiralt liigutatud.

Aitähh!

Maru

MARRE ütles ...

minust saab ka selle raamatu omanik varsti - just selle arvustuse pärast :)

kris-mariin ütles ...

Mõtlesin ja mõtlesin, et kuidas ma niiviisi võõrale inimesele kirjutan, aga ei saa mitte vaiki olla:) Mulle väga meeldib su blogi. Ma olen ohtralt innustust saanud su kokakunstist ja käsitööst. Ja isegi Eestimaa on sinu blogi kaudu armsamaks saanud ja igatsus ka tulnud:) Soovin sulle ja su perele kõike kõige paremat:)

Krentu ütles ...

aitäh, kris-mariin :)

epp ütles ...

Minust jälle on EN lugeja saanud just sellest hetkest, kui seal esimesed Maru retseptid avaldati ja ma esimest korda elus avastasin, et on veel keegi, kes teeb süüa samamoodi ja samadest asjadest nagu mina. Ja raamatu muidugi rebisin endale esimesel võimalusel. Eriti varase jõulukingituse korras. Ma nüüd mõtlen, kas ma teisi kingitusi sel aastal enam tahangi.