MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, aprill 6

Sandri uus soeng/ Sanders new haircut

Laupäeval käisime õe juure külas ja otsustasime ühendada meeldiva kasulikuga - lõigata Sandrile uue soengu. Minu süda tilkus küll algul verd kui nägin Sandri valgeid lokkis juuksesalke halastamatu masina alt kukkumas, kuid kui soeng oli valmis, siis oli kogu kahjutunne läinud - uus soeng tegi titest justkui suure poisi :) Selleks, et juuksed ikka ühe päevaga lõigatud saaks, tuli võtta kasutusele kogu kohalviibijate näitlemisoskus ja korraldada üks tähelepanu köitev šõu mobiiltelefoniga (millele ristiisa kõrvaltoast helistas). 
Võib öelda, et Sander on lähenevaks suveks valmis :)
On Saturday we visited my sister and decided to have my son Sander done a new haircut (as my sister is a hairdresser). I have to admit that watching those lovely blond and curly hair falling to the floor was quite a sad sight for me, but  after seeing his new haircut I was happy with our decision. He is like a boy now, not a baby :)
Obviously it didn't go all so smoothly as he didn't agree to sit still ten minutes. So we all had to clown around to draw his attention to us and not  to the haircutter:












12 kommentaari:

Sirliiz ütles ...

Väga lahe ja meeleolukas reportaaž piltides :) Väga armas on Sander mõlema soenguga, uus on vaid pisut mehelikum, kui nii saab lapse soengu kohta üldse öelda ;)

Annu ütles ...

nii armas laps:)

Inga ütles ...

mul hakkas ka korraks teie valgetest lokkidest kahju... ilmselt seetõttu, et meie Toomasel ei ole veel isegi nii palju juukseid, kui teil peale lõikust:)
Lühikese soenguga on Sander väga oma isa moodi!

Anonüümne ütles ...

lahe fotoreportaaž!! Viimasel pildil on tal selline nägu nagu oleks lahingul käidud!:))

Katariina ütles ...

:-)
Tead, aga ta saab isegi niiiiii ruttu suureks poisiks, et sa ei jõua kakskordkakski öelda.. Ma püüan oma lapse kohevat lokilisustki veel säilitada, kuigi ta ise tahaks ka juba ammu omale bechamit pähe.
Samas on suve, palavust ja igasugu kurjasid putukaid silmas pidades selline mehelik soeng ainumõeldav. Ja tõesti väga armas seeria :-)

Katrin ütles ...

Ei tea...mina ei oleks raatsinud... :)Aga väga armas laps on ta nii pikemate, kui lühemate juustega. :)

K. ütles ...

Ikka näha, et ühe pere lapsed - neljanda pildi peal on täpselt Maibriti nägu. (:

Liina ütles ...

Tere Krentu, Sul on väga armas blogi ja supper-ilusad pildid.
Ma olen blogimaailmas uus tegelane ja avastamisrõõmu on nii palju, et ei jõua ära imestada kui palju huvitavaid ja laheda sõnakasutuse ja osavate näppudega inimesi ma siit internetiavarustest leian.
Ma ise ei ole väga käsitööharrastaja, aga Sinu tööd pakuvad küll puhast silma- ja kandmisilu. Võta või ise vardad kätte ;-)
Perelood on Sul on ka kaasahaaravad ja mõnusalt jutustatud. Piilun ikka edaspidi siia ja uudistan ka Sinu teist blogi. Jõudu ja loomisrõõmu edaspidiseks!

Siilipopp ütles ...

Mäletan, kuidas me oma pojal esimest korda juukseid lõikamas käisime - alguses oli tõeliselt armas beebinäoga ja suure heledate krussis lokkidega poiss. Pärast aga tõeline väikemees.

Anonüümne ütles ...

Pilte vaadates meenub,et ka meie pere poiste juukseid on saand(teatud vanuses) lõigata vaid isa kella ja mobla abil.
Juula2

Katrin ütles ...

Mul on ka alati hirmus kahju poja juukseid lõigata, viivitan ikka viimse hetkeni, kuniks ainult piiramisest enam ei piisa :)
Lokid on armsad, aga suvel on ilma parem!

Hellik ütles ...

Mina ka ei oleks raatsinud lõigata, no ta niiiiiiiiii nummi sul oli nende lokkidega :)
Ainus hea asi on lühema karvaga, et tal on vähem palavam!