MY ENGLISH BLOG

pühapäev, oktoober 25

Pühapäevaõhtune reportaaž


Üks Maibriti ja Sandri lemmiktegevustest on kokkamine. Nii kui nad näevad, et ma hakkan süüa tegema, rivistavad nad oma toolid laua äärde ja küsivad, et kuidas saavad aidata :) Eriti tore on neil vanaemaga, kellel on alati aega lastega koos kokata. Vanaema tõi Maibritile reisilt isegi pisikese põlle :)


Kui mul on kiirem söögitegemine, siis vahel ma ütlen, et abi pole vaja... või siis on vaja abi väga vähe määrivas ja sodi tekitavas toiduvalmistamise etapis :) Vahel aga valin sellised söögid, mida lastel oleks hea teha, ja siis saavad nad peaaegu täitsa ise süüa teha. Eks ma ikka pean assisteerima ka, eriti Sandrit. Aga söögitegemine meeldib neile nii, et ka kõige põnevam multikas jäetakse hea meelega pooleli ja joostakse kööki.
Täna olid meil siis menüüs viineripirukad ja siis need teised asjad, mis pildilt paistavad ja mille nimi mul praegu meelde ei tule aga idee sain Eesti Naisest :)







16 kommentaari:

Pille ütles ...

Vahva! Meil ka Nora hoolega jälgib, mis ma köögis teen - esialgu küll kandelinast, aga kohe põhjalikult jälgib. Lootust on, et tuleb sama tubli abiline, kui Sander ja Maibrit :)

Tullia ütles ...

Toiduvalmistamine on tõesti väga atraktiivne laste jaoks. Mu 3-aastane tahab iga hinna eest kartulikoorimisel mulle kartuleid ulatada, tainast segada, jahu panna, palle veeretada jne. Ja ma olin tõsiselt üllatunud, kui mu 8-aastane rüblikust vennapoeg aitas mul salatit teha. See kujunes hoopis nii, et tema tegi:-)

KK ütles ...

Nii lahe sessioon! Maibrit tundub suur ja pikk tüdruk juba. Suvega vist palju kasvanud?

Krentu ütles ...

Maibrit viskas tõesti suvega kõvasti. Mõõtnud ei ole aga seelikud on kõik lühikeseks jäänud :)

ants ütles ...

Maibrit on täitsa Sinu nägu.

Anonüümne ütles ...

apppikene kui armas pildiseeria :)
tuleb üks ammune sõnapaar meelde mis neil piltidel selgelt peegeldub: õnnelik lapsepõlv

Sirliiz ütles ...

Nii lahe, varsti sa ei peagi ise süüa enam tegema :) Vahvad väikesed abilised on nii tublid.
Teil on ikka täielik Bullerby seal, ma ei väsi kordamast.

Malle ütles ...

Idüll :)
Lugedeski tunnen seda mõnusat sooja piruka lõhna, mis tõenäoliselt üle kogu maja levis :)

Mel ütles ...

Vaat, kui hea töökasvatus. Meie 3-aastane Nora ka jookseb kohale, kui hakkan süüa tegema või koristama ja tahab hirmsasti aidata. Ma siis lasen tal kartuleid potti panna, tainast segada. Lapsel nii lõbus!

krista ütles ...

no ja arva ära mida meie nüüd laste nõudmisel tegema hakkame...viinerpirukaid loomulikult.. käisin just tõin poest tainast :)

Anonüümne ütles ...

Mõnus :) Kirke ka armastab mind assisteerida ja mulle mingil omal moel süüa teha. Pärast ma pean kõik "ära sööma" :)
Väga armas pildirida :)

Inx

Anonüümne ütles ...

Ma ei või- Maibrit on ikka täiesti väike Krentu:))) Suu, silmad, silmavaade...fotol tuleb see kuidagi eriti esile.
Vaatan ja vaatan ja silmi ei saa.

Aga Sandril on armas kõhuke.

Tervitades
Laine Avamere

Unknown ütles ...

Nii armas! Kas need teised asjad võivad äkki crostinid olla..?
Pi.

Kista ütles ...

Nii tore, lastele jah kangesti meeldib, minu kahene on koogitaigna tegemisel alati osaline ja siis ise kõrvuni taignane. Isegi haput leivatainast proovib hoolega. Aga pildid on sul alati nii-nii kenad!

Anonüümne ütles ...

No on kohe niiii armas pildirida ja muidugi Su jutud, need meeldivad mulle ka. Soojad ja ilusad.

Ma loodan, et meie lapsed hakkavad sama tublideks abilisteks. Praegu pole nad veel liiga agarat abi pakkunud, kuid ma kardan, et see aeg pole üldse kaugel. Olen vist üritanud söögid siis ära teha kui nad magavad. Kahe 2a5 kuusega koos kokkamiseks pole ma veel valmis:)

Tervitades,
Tiina

Liina ütles ...

Kui meie Liisu väiksem oli, siis rakendasin teda ikka kirjut koera tehes küpsiste pudistamisel. Andsin talle tiitliks "maailma parim pudistaja", oi kui uhke ta siis oli :))