MY ENGLISH BLOG

neljapäev, mai 26

3xAnnis ja 2xPross. 3xAnnis and 2xBrooch.



Annise salli populaarsuse kõrgaeg läks minust nii mööda, et ma ei märganudki. Avastasin selle salli alles nüüd ja olin üllatunud, kui nägin, et Ravelrys on üle 3000 projekti. Ja kudusin neid kohe neli tükki. Vaid üks jäi endale ja see on veel venitamata. Pildil olevad kolm salli on kootud Drops Alpacast ja 4,5 mm varrastega. See muster tekitab lausa sõltuvust, tahaks veel ja veel kududa! Algul, kui oli plaan kolm salli teha, siis kujutasin küll ette, et ma ei taha peale seda Annise mustrit enam kaugelt ka näha, aga teglikult on hoopis vastupidi:)





Veel tegin mõned prossid, ikka needsamad Eesti Naise omad:) Nende prosside tegemine on nii tohutult mõnus nikerdamine ja sättimine, et kogu argielu ja kohustused jäävad juskui kaugele-kaugele - sina muudkui sätid ja välgutad nõela ja hõõgud loomistuhinas. Ja kui kellelgi soovi peaks olema, siis see fuksia-pruuniga pross on veel saadaval.



It is interesting how the Annis shawl wave passed me without noticing. I "discovered" the pattern two months ago :) I had a plan to knit three shawls, instead I made four and I would knit it more and more. I really love this pattern! I used Drops Alpaca yarn and 4,5 mm needles.
I also made two brooches. Making these was like a therapy - while choosing the right ribbons, fabrics, buttons etc. I totally forgot the rest of the world and had kind of creating-fever :) I love this kind of moments!




14 kommentaari:

Ülle ütles ...

Ma olen ka ühe Annise kudunud...nii mõnus kudumine oli, kindlasti teen mõne veel. Su prossid meeldivad mulle väga...väga-väga:)

Anonüümne ütles ...

issver, kui ilus... pats...
ja teised vidinad ka.

soodoma ja gomorra ütles ...

kui tahad, et pilk keskenduks sallile, siis pead edaspidi küll juuksed pildilt välja jätma:)

pross on jumalik! tahaks kohe käe välja sirutada ja endale napsata!

Marit ütles ...

Käsitöö käsitööks, see on ilus niikuinii. Aga ma pean ära mainima ka, et väga mõnusad pildid. Mis objektiiviga need on tehtud? Iluuuuus!

Krentu ütles ...

Tänan teid väga!
Marit - mul mees tegeleb selle fotoasjadusega ja mina teen pilti tavaliselt vaid siis, kui tema on mulle kõik õiged seaded peale pannud. Seetõttu jään ma praegu vastuse võlgu, sest ma lihtsalt ei suuda neid numbreid ja parameetreid endale lõpuks ometi meelde jätta:)

Malle ütles ...

Imeline!!! :)

KK ütles ...

Lihtsad ja armsad sallid, ma olen ka seda mustrit vaadanud aga mul hetkel on kodus salliuputus ja väga ei isuta kududa :)

Katrin ütles ...

Hästi armsad sallid, ise pean ka juba ammu plaani ette võtta. Aga jah, pats jäi esimese asjana silma, nii kena :)))

Anonüümne ütles ...

Kas Maibriti liblikakampsunit saaks veel näha?
Need fotod on millegipärast "mitte saadaval"?

Anonüümne ütles ...

Imeilusad Eveli, aitäh veel kord!

Anonüümne ütles ...

võrratud prossid - suurepäraste värvidega mõnusalt kirkad :)

E. ütles ...

Kui palju ühe salli peale lõnga läks?

Krentu ütles ...

Peaaegu 2 tokki.

E. ütles ...

Sain just valmis (läkski samuti pea 2 tokki). Nii vahva, et sa seda ilusat mustrit siin jagasid, muidu poleks ise seda leidnudki - alustan ka juba teist :)