MY ENGLISH BLOG

teisipäev, oktoober 25

Minu raamat, blogi sünnipäev ja õnneloos



Tere, kallid blogilugejad :)
Pöördun teie poole nii pidulikult, sest ma olen niiiiiii kaua seda postitust oodanud :) Lõpuks ometi saan teatada, et juba nädala pärast pannakse trükikojast raamatupoodide poole teele minu käsitööraamat! Ma olen ise väga elevil ja seda on vist juba näha sellest, et ükski eelnev lause pole punktiga lõppenud :))
Ma küll kujutasin ette, et teen selle postituse siis, kui ma ise ka reaalselt raamatut käes olen hoidnud aga no näete, ei malda nii kaua oodata :)
Tegelikult olen ma küll kaua oodanud, kuna esialgsete plaanide kohaselt pidi ta ilmuma juba aasta tagasi. Aga kuna raamatuettepanek tehti mulle eelmise aasta alguses, siis oleks läinud liiga kiirustamiseks. Nüüd on ta selline kaua tehtud kaunikene.
Nagu raamatu pealkiri ütleb, siis on tegu käsitööraamatuga, aga mitte ainult. Mustrite vahel on ka muidujuttu :) Juhendeid on nii õmblemiseks, kudumiseks kui heegeldamiseks. Raamatus on enamik Eesti Naise käsitöö rubriigis ilmunud mustritest (osad neist väikeste variatsioonidega) ning lisaks spetsiaalselt raamatu tarbeks tehtud juhendid. Neid uusi hakkan siin varsti ka vaikselt eksponeerima :)

 Raamatu fotod on kõik Andrese tehtud (va. need, kus ta ise peal on:)). Raamatu vaderiks on Romi Hasa - tema aita mind hädast välja sest raamatu pealkirja väljamõtlemine oli see kõige raskem :) Raamatu toimetas Helina Piip, kellele kuulub ka idee see raamat üleüldse välja anda. Minu vigased ja konarlikud laused kohandas eesti keele grammatika heade tavade  järgi keeletoimetaja Helen Arak. Ja täiesti imelise töö tegi raamatu kujundaja Rein Seppius. Aitäh teile kõigile! Ja aitäh ka Ingridile ja Kaiele, kes "proovikudusid" ja Kristinale ilus olemise eest.
Raamatut saab juba tellida siit.


Õnneloos

Kuna see raamat sündis suures osas tänu blogile ja blogi on olemas suures osas tänu lugejatele ja eriti tänu neile lugejatele, kel pole kahju heast sõnast (ja teid on nii rõõmustavalt suur hulk!), siis loosin teie vahel välja ühe raamatu. Selleks et loosimisel osaleda, jätke palun kommentaariumisse endast märk maha. Ainukene palve on see, et te ei jääks anonüümseks. Te ei pea end tutvustama, kui ei soovi, piisab ka (hüüd-, blogi-, foorumi- vm) nimest. Ja kui te pole seni veel kunagi kommenteerinud, siis nüüd on just sobiv hetk seda esimest korda teha :)
Loosimine kestab kuni laupäeva, 29. oktoobri, 23.59 -ni. Pühapäeval teeb fortuuna oma valiku ja teisipäeval, 1. novembril, panen trükisooja raamatu võitjale posti.


Ja veel, et täna on minu blogi sünnipäev!!! Blogi käib Maibritiga sama takti, ehk et saab kuue aastaseks :) Tavaliselt ma magan blogi sünnipäeva maha aga täna kogemata tabasin ära. Aitäht teile, et siit ikka läbi astute ja mulle nii palju positiivset vastukaja jätate! Niimoodi blogi pidada on suur rõõm! Ja vaadake, mis sellest kõik sündida võib!

238 kommentaari:

«Vanimad   ‹Vanemad   201–238/238
Kadri ütles ...

See on üks armsamaid blogisid, mida ma lugemas käin, nii et ootan juba kannatamatult raamatu ilmumist:)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul! Eesti Naises ilmunud mustrilehed on mul peaaegu ribadeks, nii hea, et nüüd tulevad raamatuna ja mul pole karta et neist ilma jääksin. Viimase kuu jooksul on mul valminud nende järgi mütse, salle ja rätikuid. Jõudu! Ja muidugi jään ootama ka järgmist ja ülejärgmist jne raamatut.

Ada ütles ...

Oma raamat - tõeliselt uhke! Õnne ja pikka iga kaunile blogile!

Anneliis ütles ...

Topeltõnne!!

Liisi ütles ...

Vau, väga põnev.:) Palju õnne!

Unknown ütles ...

Näib, et kirjastus peab peatselt kordustrükile mõtlema hakkama, see imekaunis raamat kaob kindlasti hetkega lettidelt :)

Palju õnne, Krentu!
Ja tõepoolest, Su blogi inspireerib olema parem ema, parem naine, parem inime jne :)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne imeilusa raamatu valmimise puhul! Ostan selle endale kindlasti, kuigi ma pole tegelikult üldse käsitöötegija. Aga loen seda blogi ja hakkan lugema raamatut lihtsalt hingekosutuseks. Seega soovin ka blogile pikka iga ja sama kauneid ning hingeminevaid sissekandeid edaspidigi. Ja eriti tore, kui need ilmuksid tihedaminigi :)
Mare

siki ütles ...

Palju õnne esimese raamatu ilmumise puhul. Ja ka blogile õnne. Olen ka juba Kodukirjas näinud raamatu reklaami, ootan põnevusega millal saan seda käes hoida ja lehitseda.
Palju uusi ja põnevaid ideid ka edaspidiseks:)

Sigrit

Anonüümne ütles ...

Palju õnne mõlema sündmuse puhul!
Teil on väga armas blogi.
Päikest!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul ja ka blogile palju õnne. Ootan alati põnevusega uusi postitusi.
Päikest! Loviiisa H.

Anne-Mai ütles ...

Suured õnnesoovid raamatu ilmumise puhul.

Nagu öeldakse: üks ei jää ilma teiseta. Jääme ootele ;)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne, ilus kindlasti. KarinR olen

Anonüümne ütles ...

Tänu iluhetkede eest!
Hääd ja ilusat lendu!
Thea

Rees ütles ...

Krentu, see on ikka väga suur on hea uudis, see raamat, ma mõtlen. Kui me Haapsalus trehvasime, siis ma veel ei teadnud, et midagi sellist on toimumas. Palju õnne, ma kujutan ette milline vaev ja rõõm käib raamatuga kaasas! Seda viimast on kindlasti rohkem. Ja on jällekord põhjust öelda, et ühe käsitöölisega juhtuvad head asjad suuresti tänu internetile, eksole...

Kuna fortuuna mind selle hulga seest vaevalt välja valib, siis võtan vabalt ja soovin lihtsalt palju õnne ilusale inimesele! Ja aitäh kah! :-)
Rees

Külli ütles ...

Õnne!
Omalt poolt ütlen, et sinu blogi on nii ehe, nii helge.
Ning raamatu kaas on niiiii sinulik.

Anonüümne ütles ...

Väga vahva uudis! Palju õnne! Pole midagi toredamat, kui unistuste täitumine!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Mul on tõesti nii hea meel, et nüüd tekib võimalus Sinu meisterdamisjuhendeid proovida. Vahepeal Saksamaal elades ja Sinu blogi lugedes mõtlesin ikka, et "näe, kui armsad ja nutikad asjad, aga vaevalt, et see Eesti Naise number siis veel müügil on, kui Eestisse käima saan..." Aitähh :-)
Parimat,
meerike Tallinnast

Sirje ütles ...

Õnnitlused nii blogi sünnipäeva puhul kui ka pabertrükki lapsukese sünnipuhul :D

Anonüümne ütles ...

Palju õnne nii raamatu ilmumise puhul kui sinu blogi sünnipäevaks samuti! Olen ikka su blogil ja ideedel kätt pulsil hoidnud. Jätka samas vaimus!!
Super!

Anonüümne ütles ...

Palju palju õnne raamatu ilmumise puhul ja blogi sünnaks samuti.
Olen ikka su toimetamisi blogis jälginud ja sinu käsitöö tegemistel silma peal hoidnud.
Tubli oled ja sUper! jätka samas vaimus!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne nii raamatu väljaandmise kui ka blogi sünnipäeva puhul!
Mina leidsin selle blogi puhtjuhuslikult googeldades.. nii aastake tagasi ehk. Eriline käsitööhuviline pole ma enne seda mitte kunagi olnud ja koolis käsitöötunnis oli ka pigem piin istuda - aga pärast selle blogi lugemist võtsin jalad selga ja seadsin sammud lähima käsitööpoe poole. tagasi tulin seljatäie lõngade ja hunniku varrastega. tänaseks olen valmis saanud mõned sallid ja kampsikudki :) see on minu jaoks päris suur saavutus, sest ma absoluutselt ei mäletanud, kuidas isegi silmusied luua!
käesolev blogi on mulle suureks inspiratsiooniallikaks olnud ja käin nädalas korra vähemalt siia kiikamas, et kas on mõni uus mõnus jutuke ilmunud. aitäh selle eest!
kui fortuuna mulle peaks naeratama, on mul väga rõõmus meel - aga kui ei, siis sean varsti sammud raamatupoodi!

Brigitta

Triin ütles ...

Palju õnne nii blogi kui raamatu puhul! Ootasin samuti seda raamatut väga :)

Outi-M ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul! Ja blogile ka.

iikku ütles ...

Palju, palju õnne!I love your blog and book looks beautiful. I would love to have your book =) I wish you will write this blog a long long time!

Dorel ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul!
Ootan alati Sinu põnevaid tegemisi. Paljud neist ka järgi proovitud. Häid mõtteid edaspidiseks!

Pilvi ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul! Kindlasti lisan selle jõuluvana kingituste nimekirja:)

Anonüümne ütles ...

Minu önnesoovid tulevad Saksamaalt!Loen Su imelist blogi juba aastaid ja ka "Eesti Naise" tellimus sai Sinu pärast pikendatud. Olin siiralt kurb kui teatasid oma teatepulga edasi andmisest... Raamatu lasen eesti päkapikkudel meie maile saata! Ootan juba.

Katrin M.-M.

Triin ütles ...

Väga tore uudis! Kui jaanuarikuu Anne&Stiili ostsin seetõttu, et Su kodu lugu seal sees oli, siis see raamat väärib ka kindlasti ostu:) Nii et õnnitlused raamatu peatse ilmumise puhul + blogi sünnipäevaks ka;)!

karupuhh ütles ...

Palju, palju õnne imelise raamatu ilmumise puhul! Leidsin Teie blogi alles hiljuti ja olen vaimustuse ja õhinaga jaganud oma leidu kõigiga, kellel olen arvanud vähegi huvi käsitöö ja ilusate asjade ja inimeste vastu olevat! Kõige ilusa jätkumist ja kestmist! Kadri

Ehtel ütles ...

Palju, palju õnne! Olen ka salajane lugeja siiani olnud ja nii mõnedki Sinu loodud asjad Eesti Naise vahendusel järele proovinud. Ma tean, et jäin õnneloosiga pisut hiljaks aga kindlasti soetan endale selle raamatu :)

Inga ütles ...

palju-palju õnne, Eveli! Usun, et see raamat on niisama soe ja imeilus kui Sina, Sinu kudumid ja lood:) Mul on väga hea meel Sinu ja Su raamatu üle! Uhke värk:)

merit ütles ...

Palju õnne! Imeline raamat! Sain selle eile õhtul kätte ja ei pannud enne käest kui kaanest kaaneni läbi loetud. Milline imeline atmosfäär valitseb kogu raamatus ja kuida see kaasa haarab! Elu ongi Hetk, milles me praegu elame. Kavatsen Su raamatut lugeda veel ja veel! Ja esimest korda elus kavatsen mitte-õpikule (Sinu raamatule) ümber panna ka kleebitavad kilekaaned, et raamat ikka ilus seisaks. Fantastiline!

Ja lapse kinnaste juures olevad mustrilehed olid ka minu lapsepõlvest, ja mul olid täpselt selliste oravatega karupüksid! (ma ei usu, et minu lapsed karupükse tahavad, aga ehk suudan neile "müüa" mõne teise kudumi nostalgiaoravatega! :)

Krentu ütles ...

Ethel, Inga - aitäh:)
Merit - tänan! Seda on suur-suur rõõm kuulda :)))

E. ütles ...

Hehe kohe tellisin ära ilma sisu nägemata, ise ka üllatusin oma spontaansuse üle, aga su blogi ja Eesti Naine on lihtsalt nii hea sneak preview olnud :)

Pille ütles ...

Õnnitlused suurepärase raamatu valmimise puhul!
Tegemist on minu absoluutse lemmikuga, mida ikka ja jälle kätte võttes naudin:) Olen Sinu blogi suur austaja ja Sul on äärmiselt vahva pere!
Õnne ja palju päikest hallidesse sügispäevadesse!

Krentu ütles ...

Eva ja Pille -aitäh teile! :)

Anita ütles ...

Mina jõudsin põgusalt kiiruga Maximas juba sisse kiigata. Oleks tahtnud rohkem kaeda, aga meestega on raske poes käia... Palju õnne toreda raamatu "sünnipuhul"!

Terje ütles ...

Häid käsitööraamatuid ei ole kunagi palju :) Palju õnne selle ilmumise puhul ja Maibriti ning blogi sünnipäeva puhul ka.

«Vanimad ‹Vanemad   201–238/238   Uuemad › Uusimad»