MY ENGLISH BLOG

pühapäev, märts 18

Kleit ja saapad


Õmblesin omale kleidi. Aga alustama peab saabastest. Kolasin ühel ööl netis ringi ja leidsin need suurepärased Timberlandi saapad (khm... ma pean alati kontrollima, et kirjutan ikka Timberland mitte Timberlake :))) Mul on sellel hooajal mingi saapa ostmise maania, need on alates sügisest juba neljandad! Samas alles teised oma kategoorias:) Aga see selleks. Neti teel jalanõude ostmine ei ole just kõige mõistuspärasem tegevus aga no ma tegin väga põhjalikku eeltööd. Tundub, et Timberland on USA blogijatele neid arvustamiseks väja jaganud, nii et pilte ja kirjeldusi leidus palju. Kiideti põhiliselt mugavust. Ja tõesti, mugavad nad on. Irooniliselt on need neti teel tellidud saapad ühed mugavamatest ja parajamatest, mis mul üldse on. Aga tellisin ikka Eestist, nii et oli ka tagasi saatmise võimalus, muidu poleks julgenud.


Ja siis mul oli vaja kleiti ka, mis saabastega sobiks. Kangas oli mul kenasti kapis olemas. See mõnus pehme bemberg oli ostetud Abakhanist tegelikult hoopis satsiseeliku jaoks. Ühele toredale tüdrukule ma tegelikult sellest ka seeliku tegin, aga kangast jäi kenasti kleidi jagu järgi :)
Lõike võtsin Burdast, 10/2011. Muutsin ikka ka üht-teist. Aga mulle väga meeldib, kuidas see lõige õlast istub, natuke nagu vanamoodne lõige või nii...  Ja eks ta üks lihtne kleidike ole. Aga mulle meeldivad lihtsad kleidid, sest kleidi selga panemine iseenesest tekitab mulle juba sellise pidulikuma ja vahel isegi overdressed tunde, nii et vähemalt peaks ta siis olema võimalikult mitteedev. Sest see, et ma siin blogis muudkui kleidikesi näitan, ei tähenda sugugi, et ma nendega kogu aeg käiksin. Olen lootusetu teksainimene, kes väga armastab kleite, aga kannab neid harva :)))
Ahjaa, vöö juhtus täitsa kogemata olema selline saabastega ühte tooni. Ostsin selle kunagi-enne-lapsi kuskilt sekkarist, nagu peaaegu kõik oma vööd.
Kirjutamiseni!

19 kommentaari:

Inga ütles ...

Kleit on armas!
imeilus värv on saabastel:)
Ma ei julgeks siinkohal kõneldagi, millises koguses jalatseid mina viimase aasta jooksul soetanud olen:) Aga mul on endal süda väga rahul, kui ma oma riided kõik sekkarist koju toon, et siis jääb rohkem kulutada headele jalatsitele;)
Lisaks veel see overdressed teema:) Ma teen seda viimasel ajal teadlikult iga kord, kui koduuksest välja astun! Kuna ma olen kodune ja väga palju mul asja linna peale pole, siis iga kord, kui lähen kohvikusse, sõbranna poole või kinno, tõmban ma kindlalt seeliku või kleidi selga! Mulle nii meeldib, et tunnen end sedasi imehästi;)
Lõppeks jääb vaid kosta, et igakord Sinu virtuaalset kodu külastades tuleb sedapalju tuttavaid mõtteid ette;)
aitäh!

Anonüümne ütles ...

ooo, väga lahedad saapad
ja sellised lihtsad kleidi ongi need kõige armsamad

Krentu ütles ...

Inga - aitäh :) Ma tunnen sama - et Sinu blogis saab palju kaasa noogutada :)
Gerly, tänan!

Anonüümne ütles ...

Nii ilusad kleit ja saapad! Ainult ilusa inimese ilus nägu oli täitsa peidus :)

Kata. ütles ...

Ilus. (:

Liina ütles ...

Oo, kui ilusad saapad! Minul on kleitidega sarnane tunne, et kohe nii kui kleidi selga panen, paistan äkki liialt silma, seetõttu peab kleit lihtne olema :) Sinul on ses mõttes jälle väga hästi õnnestunud: ilus kangas, lihtne tegumood, istub hästi!

Rael. ütles ...

Mind paneb ka ohkama, et oo, kui ilusad saapad. :D Ja oo, kui ilus kleit.

Uute saabaste isu tuli kohe peale.

Krentu ütles ...

Aitäh teile :)
Rael - ma tean, et ei tohi küsida, aga ma nii ootan uudiseid :D

Sirliiz ütles ...

Noogutan eelkõnelejatega kaasa, armsalt lihte ja sinulik kleit ning super lahedad saapad!

Seoses kolimisega sai mu riidekapp ja jalanõude varu karmi harvenduse osaliseks ning hetkel tundub, et polegi midagi selga panna. Ja samas aega midagi ostma minna ju ka pole :)

Woolish ütles ...

Kleit on väga armas ja saapad imeilusad! :)

Kui saladus pole, siis mis lehe kaudu saapad tellisid?

Krentu ütles ...

Aitäh, Sirliiz ja Tusklik!
Tusklik - saapad ostin Kingakaubamajast http://www.kingakaubamaja.ee/pood/sale/timberland-earthkeeperstm-rudson-veekindlad-saapad.html

Krentu ütles ...

ahjaa, ma igaks juhuks ütlen, et tellisin omale 0,5 numbrit suuremad saapad kui ma tavaliselt ostan, sest lugesin, et paljudele oli just pool numbrid suurem saabas paras :) nii ka mulle

patsifist ütles ...

Ilus-ilus, saapad ja kleit mõlemad! Mul on ka ühed sarnased Timberlandid, nats madalama kontsaga ja lukuga. Ühed mugavaimad saapad mu kogus! Ostsin need last oodates ja kautshuktald osutus just sügisel ja talvel mõnusaks turvaliseks kärutamistallaks:) Ja saapa numbri kommentaar ka õige - mul ka pool numbrit suuremad kui mu 'tavaline kinganumber'.
Oh, tahaks ka mõnda kleiti...:))

Anonüümne ütles ...

Väga kiftid saapad ja selle kleidi jurde sobivad need nagu täpp iile :) Seleta, mis kangas on bemberg? :)

Anonüümne ütles ...

Väga väga vintage'ilik ja armas ja ehe ja kodumaine, ohh oskaks vaid ise ka nii ilusti õmmelda:) Naudin väga sinu blogi sissekandeid:)

Maarja ütles ...

Väga, väga kena!
Netist ostmine on täitsa omaette teema. Olen peaagu seal maal, et anda endale lubadus, et ostan kõik tooted v.a. toit ja esmatarbekaup netist, sest hinnavahe on üüratu. Näiteks ostisn Apothekast nahaõli, mis maksis seal 22.20, pärast avastasin, et netist sama asi 16.70. Ja täna just vaatasin üht mägu plikadele, Eestis 24.50, Prantsusmaal üle neti tellides aga 12.
Loodan, et Sul saabastega sama lugu:)

Kristine ütles ...

Hehee, tuttav riie :) Tead, ma tahtsingi sulle öelda, et see seelik oli mu Tai reisil täielik hitt! Käisin sellega pea ööd ja päevad, no nii mõnus! Ja kui palju komplimente ma sain ;) Üks noormees Kariibidelt palus sulle (ehk seeliku autorile) edasi öelda, et ta pole eales nii ilusat seelikut näinud ja et kui ta oleks tüdruk, siis ta just sellist endale tahaks! Vot :) Niiet aitäh sulle! Ja varsti näeme ka, eks!

Anonüümne ütles ...

Väga huvitav ja hariv blogi. Tekitab isu endale ka midagi õmmelda. Kiidusõnad ja inspiratsioonilendu autorile!

Krentu ütles ...

Aitäh teile :)
Kriuks - bemberg on viskoosi vanaaegne nimi, aga mulle nii meeldib just seda kasutada:)
Kristine - nii tore kuulda, et seelik kasutust ja kiitust leiab :)