MY ENGLISH BLOG

pühapäev, juuli 5

Mekkotehdas Aikuisille RAAMATULOOS. Kleit Inger.


Ei, ma ei käinud jälle Helsingis :) Seekord tulid Helsingi inimesed hoopis Tallinna ehk mul oli suur-suur rõõm kohtuda Mekkotehdas blogi autorite Sunna ja Kirsiga ning imelise fotograafi Krista Keltasega Tallinna vanalinnas ning nendega koos üks põnev pärastlõuna veeta. Olen Mekkotehdas blogist ja esimesest raamatust siin varemgi rääkinud, seega olin väga elevil nende ägedate loojatega kohtuda. 


Krista, Sunna ja Kirsil oli kevadel taas tähtis sündmus - ilmus nende uus raamat, Mekkotehdas Aikuisille. See on siis kleidiraamat täiskasvanutele. Kuigi on tegu õmblemise raamatuga, mõjus see mulle rohkem nagu muinasjuturaamat. Nii ilus ja nii inspireeriv. Peale raamatu käest panemist läksin kohe õmblema. Aga sellest allpool.

1. RAAMATULOOS!!!


Kõigepealt räägin ära selle, et Mekkotehdas kingib ühe raamatu ka minu blogi lugejatele! Praegu on see raamat minu riiulil, kõrvuti minu enda omaga, aga juba kahe nädala päras rändab see uue omaniku juurde. 

Kui soovid Mekkotehdas Aikuisille raamatut endale saada, siis oled lahkelt oodatud RAAMATULOOSIS osalema. Selleks jäta kommentaar oma nimega kommentaariumisse ja kahe nädala pärast (20. juulil) võib fortuuna just sinule naeratada. Nii et siis tuleks tulla tagasi siia blogisse ja vaadata, kes võitis :) Anonüümsed kommentaarid kahjuks osaleda ei saa.  Võitjale saadan raamatu postiga koju.

Aga raamatust lähemalt ka. Nagu eelminegi, on ka uus raamat lummavate fotode ja lahedate kleitidega. Kui ma nüüd õigesti kokku lugesin, on raamatus kümme kleiti, üks kleit ka tüdrukutele kuni suurusele 140. Lisaks on ka meigikoti, rannakoti, tutikestega salli ning kätiste tegemise juhendid. Kõik kleidid on üsna lihtsalt õmmeldavad ja peaks päevaga valmis saama (kui keegi hea inimene võtab söögitegemise oma peale, muidugi).


Kuigi raamatus on väga erinevaid ilusaid kleidilõikeid, ei ole see minu jaoks peamine. Mis mulle meeldib, on see, et see raamat viib sind nagu ühte ilusasse maailma ja teeb tuju heaks, nii et raamatu järgi õmblema asudes viibiks nagu ikka veel selles muinasjutus ja uus kleitki tundub natuke erilisem, kui näiteks Burda järgi õmmeldu. Tunne on helge ja see on õmblemise jaoks väga vajalik.

Sellised väikesed lisad kleidiraamatus on eriti armsad :)

Sellel raamatul on uus kujundaja ja stiil on natuke teine. Elegantne.

Selle triibulise koti tegemise juhend on ka raamatus olemas.

Seda kleiti tahaks ma ka kohe teha.

Minu kleit - Inger.

Kleidid mitte ainult noortele.

See tüllkleit on sama lõike järgi, mis minu kleitki!

Väike üllatus raamatu lõpus.

Eloa maalla - minule!



Raamatu lõikelehed.

.

2. MINU KLEIT.



Mina ei hakanud pikalt mõtlemisele aega raiskama ja võtsin raamatust oma lemmiklõike. Taolise lõike järgi teen tavaliselt Maibritile kleite, nüüd siis tegin endale. Võibolla mõjusid mulle aga hoopis selle kleidi fotod raamatus, mis on tehtud Lapimaal, kust ka Sunna pärit on, ja millel on Sunna õde.
Kangaks valisin pehme viskoosi, mille ostsin eelmise suve Soome-reisil Helsingi Eurokangast. Kui viskoos on pehme niigi, siis sellel kangal on pisut teistsugune sidus, nii et kleit tundub seljas mugav ja pehme nagu öösärk.




Natuke meenutab see kleit minu keskkoolipäevi, sest siis oli samasugune mood :)



Mulle meeldib selle kleidi puhul see, et kehaosa on avar ja mitte kehasse töödeldud. Minu tavapärane valik on aga kehassetöödeldud variant. Seega astusin natuke kastist välja :) Ja selline avar kleit on ju ekstramugav. Kleidil on ka lukk, kuigi seda otseselt vaja polegi - kleidi saab ka niisama selga. 

Raamatu mõõtude järgi oleksin pidanud võtma lõike suurusele 36, aga nagu tavaliselt, võtsin ühe numbri väiksema ehk 34. Ma teen tavaliselt alati nii ja üldjuhul see töötab. Eks ma enne mõõtsin lõike ikka üle ka. Ainuke asi, mis ma kleidi puhul muutsin, oli pikkus - tegin kleidi natuke pikema. Kõik muu on täpselt lõike järgi. Kui mu ema seda kleiti vaataks, siis ta ütleks, et kehaosa on seljalt pikem, kui eest. Ma nägin seda, aga ei tahtnud ära muuta. Mulle meeldiski nii. Allääre tegin ma aga ikka maapinnaga horisontaalseks, kuigi grungema fiilingu jaoks oleks võinud ka seelikuosa tagant pikemaks jätta :) Selline rebel :))

Kuna kangas paistis läbi, siis panin kleidi seelikuossa ka voodri. Haarasin ühe musta siidpluusi, mille olin sekkarist materjali pärast ostnud. Siidvooder on nii ihusõbralik, et selle olemasolu üldse ei tunnegi. Sest nii mõnusast materjalist kleidile oleks patt mingit külma voodrit alla panna.









Tegevus pildil on vastavauses kleidimoega :)





Andres ütleb ikka, et just siis tuleb pilti teha :)



Minu lemmikud suvelilled!





96 kommentaari:

Marika ütles ...

Haaran võimalusest kinni :)
Esimene Mekkotehdase raamat on mul ka olemas, üks sõber Soomest tõi, kui Sinu blogist selle kohta lugesin. Hiljem avastasin, et raamat on tõlgitud ka eesti keelde... Ei tea, kas juhtub see ka selle raamatuga?
Tervitan!
Marika
marika@uuetalu.ee

Meeli ütles ...

Oh, nüüd ajasid oma ilusate piltidega õmblemise isu peale...Aga mu isukest piirab üks pisike preili ja seetõttu pean ootama järgmist suve, kui õmblemist, mis vajab natuke pikemat püsivust ja aega kui kudumine, julgen jälle proovida. Aga üks kena kleidiraamat võiks ju ahvatleda ka varem proovima :D

Sannal ütles ...

Esimese raamat leidis ka tee minuni tänu sinu blogile :-)
Sanna Lepla

Aire ütles ...

Juba nende mõne pildi järgi on aru saada, et tegemist on raamatuga, mida väga endalegi tahaksin.

Aire
aire297@gmail.com

Teele ütles ...

Hea Eveli!

Vaatasin neid imeliselt romantilisi pilte ja sooviksin seda raamatut väga. :)

PS: Aitäh nende inspireerivate juttude, ideede ja piltide eest Sinu blogis, mida juba pikalt lugenud olen! Tood palju erilisi ja ilusaid hetki minu päevadesse!

Kõike head!
Teele Liisi Szava-Kovats
(teelesz.blogspot.com)

Unknown ütles ...

Oh milline vahva raamatuloos!

Võtaksin ka osa, tunnen, et selline vahva raamat kohe ruttu suunaks tagasi õmblusmasina juurde!

Sulle ikka edu!
Maris

crazyestonian ütles ...

Ka minul oli esimene Mekkotehdase raamat, isegi enne kui ta siin blogis kajastust leidis (leidsin lingi inglisekeelsest blogimaailmast). Küll oli keeruline sealt algul õmmelda, soome keel on mul lausa olematu, arvuti oli sõnaraamatuks kogu aeg kõrval! Aga kleite sai tehtud päris mitmeid. Nüüdseks on esimesest raamatust ja sealt õmmeldud kleitidest laps juba välja kasvanud ja raamatgi teisele õmblejannale edasi antud. Uus raamat kestaks kordi kauem, mina enam ei kasva :) Aitäh kajastamast! Kui loosiga ei näkka peab kedagi Soome järele saatma.

Marit ütles ...

See raamat on nii ilus, et söö või ära! Soovin väga loosis osaleda!

Mekkotehdase esimene raamat tekitas mus tohutu tütresaamise soovi! Varsti peale seda sündiski Emma ja õppisin selle raamatu järgi õmblema :) Nüüd olen tütrele juba mitu kleidikest sealt teinud ja neid tuleb veel palju! Nii tore oleks ka endale midagi sellest võlumaailmast õmmelda! Sinu kleit "Inger" on väga ilus ja meenutab üht minu teismeea lemmikkleiti, mis oli väikeste helesiniste lillekestega ja nii mugav, et kandsin seda ka jalkat mängides ja rattaga sõites :) Mul oli ka samast riidest pael, millega soovi korral kleit vöö kohast kokku sõlmida.

Imeilusat suve!!!

Doris ütles ...

Ma arvan, et sinu blogiga kohtumine oli üks suur faktor, mis suunas ka mind õmblemise juurde. Nüüd aga on hoog veidi raugenud (eks iga algus on raske) ja vahest oleks see raamat abiks innustama mind uuesti proovima :). Vähemalt pildid tunduvad küll väga-väga inspireerivad.

Astrid ütles ...

Olles sõber esimese raamatuga, on see kindlasti sama mõnusa sisuga. Sirvin esimest raamatut vahel niisamagi, raamatust saab sellise hea ja helge tunde, nagu alati ka teie postitustest.

Sooje suvepäevi, et saaks ikka tihti kleite kanda!

Astrid


(astrid.maidla@gmail.com)

Kristi ütles ...

Väga lahe raamat, sooviksin osaleda loosis :)

Kristi

kristi.karner@gmail.com

Terje ütles ...

Tundub vahva raamat. Juba ammu otsin põhjust, et õmblusmasin kohvrist välja tirida :)

Maili ütles ...

Oi-oi. Ma olen seda raamatut blogidest imetlenud ja korra poes näppimas ka käinud. Kuna olen aga üsna nadi õmbleja olen ostmata jätnud... Kui loosiõnn ei naerata, pean ikka ostma, kas või vaatamiseks :)
Maili

Helen ütles ...

Mul on ka see esimene raamat olemas-Eesti versioon. Ostsin piltide pärast :), sest mõõdud olid mu lapsele juba liiga väiksed. Mul on nii hea meel, et nüüd ka suurematele mõeldud on! Kusjuures eesti versioonis eelmisel raamatul lõikelehed olid lihtsalt lahtiselt vahel, mitte ilusti taskus. Ja Sinu kleit on jälle nii äge!

Anonüümne ütles ...

Ilusad ja inspireerivad pildid, tahaksin seda raamatut oma riiulile! :)

Katre ütles ...

Minu raamaturiiulis on ka mitu inspireerivat raamatut, nende seas "Kleidivabrik" ja ka imeline "Käsitööpäevik".
Soovin osaleda "Mekkotehdas Aikuisille" raamatuloosis. See raamat on mu mõtetes olnud sellest hetkest, kui seda Mekkotehdas blogis nägin :).

Aitäh Sulle, ilusate inspireerivate lugude eest, oma kaunis ja helges blogis.

Katre

katrekann@gmail.com

Marina ütles ...

Väga tore blogi on sul. Kui raamatu peaksin saama, Siis kingin selle hoopis ühele sõbrale, kes on tubli õmbleja.
Marina.valjas@gmail.com

Ülle ütles ...

Soovin ka osaleda loosis. Ma pole julgenud siiani kleiti õmmelda, aga tahtmine on suur ja kangaid on ka varutud terve ports :)

Sinu kleit on väga armas, kadestan Su oskust nii hästi õmmelda! :)

Lehti ütles ...

Mulle väga meeldivad sedalaadi raamatud!
Sinu kleit on kaunis!
Pean nüüd selle esimese raamatu otsingule asuma! :)

Unknown ütles ...

Tundub väga mõnus raamat! See raamat ja üldse Su blogi ajavad õmblemise isu peale :)

Krissu ütles ...

Oi kui armasilus- see su kleit. Muidugi tegelikult kõik Su tegemised-toimetamised. Su blogi on alati väga inspireeriv, mitte niivõrd tegemiste kui olemuse poolest. Selline armashea maailm. Aitäh, et kannad. Sellest raamatust oleksin küll huvitatud, nii mõnus tundub!

iseolemine ütles ...


Oi milline raamat! Tõeliselt inspireeriv ja kaunis.
Unistades osalen loosimises ♡

Kaunist Suve ja imeilusaid päikseloojanguid!

egeltpohjala@gmail.com

Egelt Põhjala

Anonüümne ütles ...

Lummav!! Nii blogi, kui raamat!
Julgen oma õnne raamatuloosi mängu panna.

Maarja Peinar
maarjapeinar@hotmail.com

Anu ütles ...

Väga vahva raamat , tõeliselt mõnus

Liisa ütles ...

Tuleb eelpool mainituga nõustuda - väga inspireeriv raamat!

Liisa Umbleja

Elje Tamlak ütles ...

Ei jää muud üle, kui kõigi eespoolkõnelejatega nõustuda, Su blogi on tõesti väga inspireeriv... Ja raamat leiaks kohe kindlasti kasutust.. Just sai õmblusmasinalt tolm ära pühitud ja minu esimene lapiseelik on tegemisel. Järgmisena võiks kleidi küll ette võtta.

Unknown ütles ...

Tundub olevat tõeliselt mõnus raamat. Juba pilte vaadates tekkisid külmavärinad ja isu proovida kõiki neid kleite õmmelda. Loodan väga, et õnn mulle naeratab!

Anneli ütles ...

Oleks põhjust taas kangaid valima ja õmblema asuda. Lapsele olen nende eelmisest raamatust kleidi õmmelnud. Seegi raamat ja kleit Sinu seljas tundub sama imeline ja tekitab tunde: pean-kohe-selle-kleidi-saama.:)

Piibe ütles ...

see raamat rõõmustaks mind väga

Piibe Pant
piibe6@gmail.com

Margiti blog ütles ...

Tere,
loen Su blogi huviga juba ammu ja imetlen kauneid pilte. Proovin ka loosimises oma õnne.
Margit
margitmenson@gmail.com

leena-maria ütles ...

Imeilusad pildid!
Tahaksin ka inspireerituks saada.

Leena-Maria
leenamaria.vali@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Tundub nii mõnus raamat olema, seda omaks hea meelega:). Nende esimese raamatu ostsin endale kohe kui see eestikeelsena müügile ilmus ja mõned kleididki sealt õmmeldud:).

Kadri
kadrile@hot.ee

Anonüümne ütles ...

Tere,

proovin ka oma õnne.


Tatjana
kevade162@gmail.com

Hanna nipet-näpet bogi ütles ...

Hei Eveli,

Prooviksin ka oma õnne ja suurest huvist uurisin, et milline see esimene raamat oli ja sean sammud varsti raamatupoodi, et esimene Kleidiraamat omale soetada :)

Aitäh ja tutvusta kindlasti ka edaspidi huvitavaid raamatuid :)

Hanna

Unknown ütles ...

Proovin ka õnne :)

Karen

Anu ütles ...

loosid on toredad, tuleb proovida :) ja muidugi kleiti õmmelnud pole tõesti oma 20 a vist :)

Unknown ütles ...

Suurepärane raamat ! Osalen loosimises :)

Regina ütles ...

Oh kui ilus raamat, nii kaunid ja samas lihtsad lõiked! Mul tuli seda postitust lugedes õmblemise tuhin peale. Nii mõnna! :) Osalen samuti!

Unknown ütles ...

Tere! Soovin ka loosis osaleda. Mul on õmblemiseks vaja väga suurt tõuget ja inspiratsiooni. Sellest postitusest sain kohe kuhjaga ja silme ees leidsid nii mõnedki kapis seisvad kangad juba rakendust :)

Unknown ütles ...

Tere! Soovin ka loosis osaleda. Mul on õmblemiseks vaja väga suurt tõuget ja inspiratsiooni. Sellest postitusest sain kohe kuhjaga ja silme ees leidsid nii mõnedki kapis seisvad kangad juba rakendust :)

Unknown ütles ...

Tere! Soovin ka loosis osaleda. Mul on õmblemiseks vaja väga suurt tõuget ja inspiratsiooni. Sellest postitusest sain kohe kuhjaga ja silme ees leidsid nii mõnedki kapis seisvad kangad juba rakendust :)

Leeve ütles ...

Mina pean esimese asjana mainima, et mulle VÄGA meeldivad sinu fotod- need on nii professionaalsed! Vaatasin neid kohe mõnuga. Kleit tundub seljas väga mugav, tõepoolest! Kangas ka kaunis. Üleni kena kleit ilusa inimese üll.
Lisaks (noh, et kui ma juba kirjutan) püüan ka raamatuloosis osaleda. Väga vahva raamat ja ilusad fotod sealgi.

Lemmi ütles ...

Tere Eveli!

Mulle meeldib väga sinu kleit ja selleks valitud kangas.Ja siidist vooder! ideaalne! Mul on plaanis ka üks Inger teha, aga minu esimene valik oli sellest raamatust Aino. Mul ei ole kahjuks fotograafi omast käest võtta ja sellepärast jäävad palju endale õmmeldud riided blogist välja. Sain selle raamatu omale sünnipäevaks ja see on hetkel üks mu lemmik naudin-diivanil-tassikest-teed pildiraamat. Soome keelt ma küll ei mõista, aga aiman.
Loosi ära mind arva!

Päikest
Lemmi

Annika Pärtel ütles ...

Tere!

Nonii, ka mina teeks proovi, et raamatuloosis osaleda. Jälgin Su blogi juba väga ammu, isetegija.net aegadest, olen muide ka suur Käsitööpäeviku fänn (ootan järge ka!) ja väikest viisi proovin ka õmmelda, kuigi see ei ole minu tugevaim külg. Eks see ole harjutamise asi ka muidugi. Väikeste laste kõrvalt ühtteist lihtsamat ikka jõuab teha, taaskasutatud materjalidest midagi ümber näiteks.

Igal juhul soovin edu ja jõudu, ning ootan alati uusi inspireerivaid postitusi!

annika.partel@yahoo.com

Liia ütles ...

Aitäh Sulle uue kleidiraamatu tutvustamise eest! Ka mina sooviks raamatuloosis osaleda.
Kõike paremat Sulle!
Liia (liia.kaarlop@gmail.com)

Helen ütles ...

Esimene raamat on kenasti eesti keeles olemas ja see samuti mõnusalt haldjalik. Tõeline tüdrukute maailm. Sellisied lihtsaid ja lollikindlaid lõikeid tahaks katsetada küll. Istuks ka kiigel ja lehviks uue kleidiga.
Helen /hevert266@gmail.com/

Laima ütles ...

Kleite pole iial liiga palju.
Jaanika
laimasiid@hotmail.com

Anonüümne ütles ...

Kleite pole tõesti kunagi liiga palju ja raamat on imeline. Kui loosiõnn ei naerata siis kas raamatut saab ka kusagilt Eestist osta või ehk tuleb kunagi ka eestikeelne variant?
mariannekivikink@hotmail.com

Margit ütles ...

Oleks tore saada esimesele raamatule järg....juba nii väikese tutvustuse järgi tundub väga ahvatlev raamat!
Kui loosiga ei vea siis raamatupoes kindlasti veab :)
margitsalk@hot.ee

K. ütles ...

Olin vanasti kõva õmbleja. Siis jäi aega väheks ja huvi kadus ka kuidagi ära. Sinu blogi on aga suurepärane inspiratsiooniallikas ja juba ammu kibelen, et saaks õmblusmasinale hääled sisse ajada. Hetkel veel aega napib, aga varsti varsti.

Mekkotehdase esimene raamat mul emal olemas. Iga kord külas olles vaatan seda ainuüksi piltide ja värvide pärast. Teist raamatut sooviksin aga endale.

Ilusat suve jätku!
See põdrakanepi pilt on lihtsalt imeline!

Kairi
Kairikoo@gmail.com

Kristi ütles ...

Imeline raamat! Hoian pöialt!
Ja sinu raamat oli sama klass ;) Mul riiulis sinu raamat ja mekkotehdaa esimene raamat, mõlemaid sirvin, kui silmailu napib ;)

Tammkristi@hotmail.com

linane ütles ...

Puhas visuaalne nauding, :) nii blogi kui raamat.
Osalen rõõmuga.
Päikest!

estersagur@hot.ee

Inx ütles ...

Esimene raamat leidis tee minu riiulisse juba üsna kohe, kui see Soomes ilmus. Lasin sõbrannal selle eeltellimusena tema koju Soomes tellida ja pärast mulle tuua. Õmblemise seisukohast ma teda ei vajaks, aga mulle on see selline unelemise ja esteetilise elamuse ning naudingu raamat. Naudin raamatu hõngu ja harmooniat.

Sinu kleit on armas :) Juba sellepärast, et ma armastan väikest lille ja sellepärast ka, et sedasorti lõige meeldib mulle endale kanda. Pildid toredalt romantilised.

Loosi ära mind pane - jätan koha täitmata, et keegi , kes raamatut rohkem vajab just õmblemise pärast, selle endale saaks. Ise ostan selle niisama nautimiseks niikuinii, sest ma usun, ta ilmub eestikeelsena üsna pea samuti! Esimene on soomekeelne, olgu siis järgmine mu riiulis emakeelne.

Õmblemisrõõmu ikka edasi!

Kadri ütles ...

Kleite ja kleidilõiked on alati juurde vaja!
Sinu blogi on hea lugemine, rõõm on näha, et ka eestlased ikka õmblevad ja blogivad. Jaksu ja jõudu!

Unknown ütles ...

Mina, Diane, osalen loosis :)

Aino ütles ...

Loen alati huviga Su postitusi ja imetlen pilte. Ise ei ole ammu enam õmmelnud, aga kui fortuuna selle raamatu minuni tooks, mine tea, ehk löön õmblusmasinale hääled sisse. :D

kasitookaja ütles ...

Sinu blogi annab inspiratsiooni ja seda on väga hea lugeda, selles on helgust ja ilusat olemist. Aitäh sekke eest!!! Osalen ka loosimises, võib ka juhtuda, et tuletan vanad oskused meelde :)

kasitookaja ütles ...

Ikka selle* eest :D

Erin ütles ...

Oi, mina sooviksin ka seda raamatut endale saada :) Sunna ja Kirsi esimene raamatu on riiulis olemas ning mul oleks hea meel ka teist omada. Sinu kleit on väga kena ja sobib sulle väga hästi!

Heli ütles ...

Suvi pole miski suvi, kui ei saa pisut õmmelda, no nii tahaks juba proovida just selle raamatu järgi.

Karin ütles ...

Oh just tahtsin seda raamatut tellida, aga nüüd tuleb katsetada, kas õnn ükskord mulle ka naeratab :)

Signe ütles ...

Kleidid on minu lemmikud! Prooviksin ka loosiõnne. Eveli, Sinu raamat on samuti imeline ja seisab mul aukohal raamaturiiulis.

Mõnusat suve!
Signe
signe1209@hot.ee

Külli ütles ...

Vau! See imeline raamat! Siis hakkan küll õmblema :)

Unknown ütles ...

Eveli, Sul on taas imearmas kleit välja tulnud! Ja mulle nii väga meeldib see kiikumise-foto! Selles õhkub mõnusat suvist vabadust. Kui kusagil kiik juhtub olema, siis on päris kindel, et niisama ma sellest mööda minna ei saa - ikka tuleb natuke hoogu ka teha. :)
Mekkotehdase uut raamatut olen Akadeemilise Raamatupoe kodulehel juba mitu korda imetlemas käinud ja soovin seda raamatut väga-väga ka endale inspiratsiooniandjaks, seega osalen ka loosimises!

Sinu uusi postitusi ootama jäädes
Karmen L.

Mel ütles ...

Nii väga sooviks raamatut ja viimane õmmeldud kleit on imeline! Ideaalne kleit mööda uduseid heinamaid rändamiseks!

Meeli M

Enneli ütles ...

Selle raamatu üle oleks küll väga hea meel :)

Enneli

Efka ütles ...

Ma kingiksin selle raamatu oma õele.

Unknown ütles ...

See tundub nii imeline raamat. Õmblemine on küll viimasel ajal unarusse jäänud, aga nüüd tahaks küll taas proovida. Seda enam, et peres on nüüd kaks väikest kleidikandjat juures :)

Kaili ütles ...

No ma prooviks ka õnne, kuigi õmblemiseks lähiaastatel vist aega väga ei tule. Aga no kui tekib aeg, siis oleks kohe raamat olemas. Või no kes teab, raamat on ehk nii inspireeriv, et võtan õmblemise ette ohtrate väikeste segavate näppude kiuste.

Kristi ütles ...

Sooviks ka raamatuloosis osaleda (esimene raamat on mul olemas). Tõeliselt ilus raamat ja kleit sinul.

Helerin Väronen ütles ...

Just sain jälle õmblusmasina omale, nii et suurima rõõmuga teeks miskut nii inspireeriva raamatu järgi :)

Helene T. ütles ...

Sellise kauni inspireeriva raamatu üle oleks küll lõpmata hea meel!

Kaire ütles ...

Oleksin raamatu yle vaga onnelik (Minu tahvli klaviatuuril puuduvad tapitahed).

Kaire

Triin ütles ...

Tundub, et see oleks midagi, mis minu vahepeal kaotsiläinud õmblemistuhina võiks aidata üles leida.
triin_p18@hotmail.com

Gerly ütles ...

See kleit on väga... sinulik :) Ei ole veel raamatut ise näinud aga pelae selle postituse lugemist tahaks kohe kindlasti endale ka :)

Zelly ütles ...

Soovin osaleda raamatuloosis.

Riina ütles ...

Hea Krentu,
Soovin samuti osaleda raamatuloosis.
Õmblusmasin on kahjuks pikaks ajaks nurka seisma jäänud ja ootab uut inspiratsioonihoogu. Sinu blogi on tegelikult juba väga hea inspiratsiooniallikas, aga ühele ilusale raamatule ei suuda küll keegi ei öelda.
Imelist suve jätku,
Riina

Triin ütles ...

;) Võtaks samuti loosist osa. Raamat tundub vähemalt kirjelduse järgi selline, et ka algaja suudab kleidi õmmelda või selleks inspiratsiooni leida.

karina ütles ...

Oo, mis kaunis raamat! Sooviks väga :)

karina ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Mrs T ütles ...

Sinu blogi on alati nii ilus vaadata ja lugeda. Postitusi ei tule küll väga tihti, aga oluline ongi ju kvaliteet ;)

Ka su enda raamat on mul kodus olemas ja hea niisama lugeda ja inspiratisooni ammutada, rääkimata juhenditest!

Sooviksin ka loosis osaleda :)

Aitäh!

Tiina ütles ...

Osalen heal meelel loosis.
Sinu blogi kaudu leidsin ka Mekkotehdas blogi ning olen selle raamatu võimalikest hankimisviisidest mõtteid mõlgutanud.

Tiina

Eva@Perenaine ütles ...

Väga kaunis ja inspireeriv raamat! Aitäh tutvustamast! Soovin ka loosis osaleda :)

Kairi Lumberg ütles ...

Ilus tutvustus! Mul on ka tüdrukute raamat olemas, seega mõistan, millest räägid :)
Kairi Lumberg

Liina ütles ...

Kleite ja õmblusraamatuid ei saa liiga palju olla! Osalen!

Kristina ütles ...

Krentu, aitäh tutvustamast uut Mekkotehdase raamatut. Esimene raamat on ka minul olemas (sõbranna ema saatis Soomest) ning soov oleks osaleda ka uue raamatu loosis. Esimene raamat on küll äärmiselt inspireeriv ning ilus vaadata. Sinu blogi sissekande ning piltide põhjal tundub teine raamat veel põnevamgi.

Sinu kleit on armasalt sinulik, pildid soojad ning silmi paitavad.

Jätkuvat inspiratsioonilendu soovides ning uusi blogipostitusi oodates, Kristina

Anneli Vilr ütles ...

Soovin samuti raamatu loosis osaleda :)

Marge ütles ...

Minu suurele kleidi õmblemise maaniale annaks see raamat hoogu juurde. MargePstl

Kadri ütles ...

Mulle ka nende eelmine raamat väga meeldib. Oleksin hea meelega ka uue raamatu omanik ja teeksin endalegi kleite (:

mariss ütles ...

oh ma olen kehv kommenteerija, aga kui sellist raamatut loositakse, siis peab ikka ka kirjutama midagi:) osalen, muidugi osalen.
esimest raamatut ei hakanud omale hankima, sest tüdrukuid meie majas pole ja niisama silitamise raamatuid on piisavalt. ma olen endale õmmelnud vaid ühe satsiseeliku, kleiti tahaks väga, aga no ei oska ja ei julge ja sada muud häda. kui nüüd tõesti selle raamatu omale loosiga saaks, siis äkki võtaks end kokku...

siki ütles ...

Väga ilus raamat! Soovin samuti osaleda!
sigritkaart@gmail.com

Kristi ütles ...

Selle vahva raamatu loosis tahaks kohe kindlasti osaleda.

Kleit on võrratu!

Kista ütles ...

Esimene raamat on mul kodus olemas, aga pean tunnistama, et ei ole sealt ohtegi kleiti õmmelnud. Ostsin just ilusate piltide pärast ja aeg-ajalt lihtsalt vaatan seda raamatut. Kuulsin või lugesin kuskilt, et neil tuleb ka teine raamat ja nüüd siis kohe nii hea ülevaade raamatust.
Igal juhul oleksin väga õnnelik, kui ka selle raamatu omanikuks saaksin:)
Krista

Siret ütles ...

Armastan väga kleite!
Just raamat minule.
Ja sinu kleidilõige on mu lemmik!
Kleidivabriku raamat mul ka olemas. Olen sealt teinud ja hunnik kangaid ootab veel inspiratsioonipuhangut.
Päikest!
MVVO? :)

Xylon ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liia ütles ...

Mulle meeldib ommelda ja armastan kleite! Soovin loosimisel osaleda. Sinu blogi annab mulle alati inspiratsiooni, edu edaspidiseks!