MY ENGLISH BLOG

pühapäev, oktoober 25

10



Täna saab minu blogi kümneaastaseks! Kardemonisaiu kõigile!

Olen tänulik kõigile teile, kes te siia ikka sisse põikate ja eriti neile, kes hea sõnaga toetavad. Sest olgem ausad, ega pikalt ju nii vastu ei peaks, kui keegi sinu mõtteid ja tegemisi tagasi ei peegelda.

Viimasel ajal on postitused küll väga harvaks jäänud ja olen tihti mõelnud, et miks see nii on, sest oma peas ma pidevalt "kirjutan blogipostitust". Kümne aastaga tekib ikka selline refleks, et kui midagi toimub, siis mõtled kohe, kuidas sellest blogisse kirjutada :) Ja kui midagi oled valmis õmmelnud või kudunud, siis tundub väga vale seda mitte üles pildistada ja jagada:) Aga eks sotsiaalmeediakanalid aitavad kiiremini just sel hetkel meeles mõlkuvat mõtet jagada ja see vähendab kindlasti pakitsust oma mõtteid blogi kaudu jagada. Kuigi blogi vorm on hoopis teistsugune ja ainulaadne.

Aga niikaua, kuni mulle endale meeldib blogisid lugeda ja kuni kommertslike blogide seas leidub ikka veel armastusest ja suurest jagamise soovist kantuna kirjutatud blogisid, kirjutan ma ka enda oma edasi. Õnneks blogikommerts Eestisse väga pole jõudnud ja kirjutatakse ikka siis, kui jagamissoov on.

Nii et tänan ka häid kaasblogijaid, kes oma lahedate postitustega minus ikka ja alati midagi üles äratavad ja utsitavad end kokku võtma.

Selle kümne aasta jooksul on sama vanaks saanud minu Maibrit ja sündinud ning kaheksaseks saanud Sander. Teisele poole pilvepiiri on läinud minu isa ja vanaema. Me oleme maale kolinud. Meile on tulnud meie kass ja koer. Tänu blogile pakuti mulle Eesti Naise käsitöötoimetaja tööd ning kõigest sellest sündis minu oma raamat. Ning valmis on saanud päris suur hulk kudumeid ja õmblustöid.

Ja kuna pildid on jutuga samavõrd olulised, siis aitäh ka Andresele, kes on igal hetkel nõus pilti tegema ja hilisel õhtutunnil pilte ka töötlema.

Ja pildil olevad kardemonisaiad tegi minu ema. Aitäh ka temale - tulid just sellised parajalt nätske saiad, nagu minule maitsevad!

42 kommentaari:

KK ütles ...

Õnne ja kirjuta ikka!
Ma vahel mõtlen, et kes ikka lugemas käib ja kaua ma veel blogin aga sellest on saanud selline mõnus rutiin, et isegi kui keegi ei loeks, ma vist ikka oma tarbeks postitaks vahel :)

Suvi ütles ...

Sinu blogi on olnud alati üks minu lemmikutest! Palju õnne 10 aasta puhul! :)

Anonüümne ütles ...

Kümne aastaga jöuab palju! Eriti kui omatakse nii kaunist blogi. Jöudu, eriti kudurindel.
anonüümne austaja Kesk-Saksast K.

Krentu ütles ...

KK - aitäh! Eks imelik oleks jah, kui blogi järsku pole. Oled nagu harjunud, et on kuhugi kirjutada :)
Suvi - aitäh! Olen meelitatud!
K.- Aitäh! Kudumine on soiku jäänud tõesti. Või noh, ega ma villaseid sokke väga pildistada-postitada ei viitsi:) Vaja rohkem postitamisväärset kududa.

Rael. ütles ...

Head õnne!

Ma vaataks vabalt mõne soki postituse ka.

Naljakas, täna just mõtlesin sinu blogi pihta. Tegelikult jõulude pihta ja siis kohe sinu blogi jõulujuttude ja -piltide. Need on alati minu lemmikud.

Krentu ütles ...

Aitäh, Rael! Ega villastes sokkides pole küll midagi vääritut, et neist ei võiks blogida, aga tavaliselt rändavad need kohe kellelegi jalga ja pildi tegemiseks tuleks seda tõkestada :)

Lemmi ütles ...

Palju õnne Eveli sulle ja su blogile ja toredale perele. Kirjuta ikka edasi, sest sa oskad hästi kirjutada ja kuna mina ei oska, siis meeldib mulle lugeda neid, kes oskavad. Palju inspiratsiooni!

Krentu ütles ...

Aitäh Sulle, Lemmi!

Kaidi ütles ...

Sama tahan õelda - palju häid mõtteid ja aega nende üleskirjutamiseks! Kui ise sõnu nii lihtsalt ritta seada ei oska, siis lihtsalt nauding on (kasvõi vahel) lugeda midagi ilusat, siirast, inspireerivat ja armast.

Anneli T ütles ...

Palju õnne! Usun, et oled paljudele eeskujuks... Palun jätka!
Edu edaspidiseks!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Üks lemmikuimatest blogidest.

Unknown ütles ...

Palju õnne ja pikka iga! Sul on harukordne oskus oma sõnaseadmisega inimesi puudutada ja innustada.

Krentu ütles ...

Suur-suur aitäh, Kaidi, Anneli, Anonüümne, Marianne!

Hanna nipet-näpet bogi ütles ...

Hea Eveli,

Kuidagi juhuslikult leidsin sinu blogi, sest Eesti Naist ma ei loe.
Alati kiikan sinu blogisse, et ehk on midagi uut tulnud.
Mõnus rõõm tuleb sisse kui avastan, et jess, uus postitus on tulnud. Tahaks kohe sooja teetassi kõrvale võtta ja keskenduda sinu kirjutisesse ja ahmida endasse neid ilusaid pilte, sest 5 kuuse tirtsu kõrvalt oleks see justkui minu kvaliteetaeg ;)
Palun jaga ka oma kodu pilte, sest see tundub nii mõnusalt hubane :)
Kas kõik on oma kodus nii kui peab, või teete ümberkorraldusi? jne, jne.... :)

Kerget sulge ja ikka sinu postitusi ootama jäädes :)

Hanna
Saarelt

mäemamma ütles ...

Palju önne!!!!! Palju önne Sulle Krentu, Su kaasale-fotograafile, Su lastele, Su koerale-kassile :-) Palju önne, et oled nii armsat blogi nii pikalt üleval hoidnud!
Ja viitsi ikka kirbada ja kaasalt pilte tellida, sest sellest on röömu niiiiii paljudele!
Ahhoiiii ja elagu :-)

Sepikoja sepistused ütles ...

Palju õnne pisikese juubeli puhul!!! 10 aastat on tegelikult päris pikk aeg! Nii tore, et Sa oled seda blogi pidanud. Minagi sattusin siia mingi aja eest täiesti juhuslikult. Ja nüüd ikka üsna tihti kiikan, kas uusi postitusi on ja oi, kui rõõmus ma olen, kui midagi toredat eest leian! Aitäh Sulle! Kirjuta jätkuvalt ja tihemini - see tuleb Sul nii hästi välja! Aitäh, et Sa olemas oled! Õnne ka Su perele ja kodule!

Krentu ütles ...

Hanna, aitäh Sulle! Seda on suur-suur rõõm kuulda ja natuke ikka uskumatu ka:) Kodu puhul on sellised lood, et osad asjad on igavesti pooleli ja pidevalt on muutmise plaanid ka. Aga kui midagi väärilist tuleb, siis postitan hea meelega.

Aitäh Sulle, rõõmus Mäemamma! Mul ka nüüd suu kõrvuni :) See, kui minu pildid-jutud ikka rõõmu teevad, annab tuult tiibadesse, seda tuleb tunnistada.

Helen ütles ...

Palju õnne ja inspiratsiooni edaspidiseks!
Mina olen lugeja olnud umbes-täpselt 9 aastat. :)
Aitäh.

Anonüümne ütles ...

Palju, palju õnne! Ja jätka ikka, eks, inspireeriv on sinu tegemisi lugeda! Parimate tervitustega, Eve-Ly

triibik ütles ...

Palju õnne! Su postitused on alati nii mõnusad nagu need kardemonisaiad. Saiadega peaks küll piiri pidama, aga postitusi saab ehk uuel aastakümnel tihedamaks lunida :)

karupuhh ütles ...

Palju õnne! Suurepärane blogi! Uut postitust ei loe kunagi kiirustades ja muu tegevuse kõrvalt, kui hetk ei sobi, siis pigem ootan ja võtan hiljem rahulikult uuesti ette! Nagu hea raamatuga! Aitäh ja jõudu edaspidiseks!

Krentu ütles ...

Aitäh-aitäh-aitäh! Tore on ikka kümneaastaseks saada:)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Teie blogi annab palju positiivsust. Edu blogi kirjutamiseks aastatesse!

Ülle ütles ...

Palju õnne! Väga mõnus on Sinu blogi lugeda olnud :)

Anonüümne ütles ...

Mina jagan ka oma rõõmu, kui saab Sinu blogi lugeda. Lisaks leidsin siit kaudu maailma parima õmbluskursuse. Tänud! Maarja

Krentu ütles ...

Tänan :)
Maarja -aitäh! Mul on seda suur rõõm kuulda, sest mina olen saanud seda kursust alates lapsepõlvest ja minu meelest on see ka super :)

Anonüümne ütles ...

On jah üdini tore ja positiivne blogi kuigi postitusi harva :) Palju õnne ja veel rohkem kirjutamistuhinaid!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Ootan alati põnevusega uusi postitusi!

Krista ütles ...

Mul läks täitsa meelest ära. Ma vaatasin, et me tegime oma esimesed postitused täpselt samal päeval. Ma ei mäletanudki seda :))))
10 aastat .... juba....

Veel parem on muidugi see, et ma panin sügise saabudes jälle selle sama jaki selga. See ei ole lihtsalt võimalik, aga ma olen sellega nüüd tänaseks käinud 17...või 18... aastat :) iga aasta :)
See ütleb sinu ema kohta juba niiiii palju :) Aitähh
Ja kui poleks sind, siis poleks paljusid asju selle 10 ...või siis peaaegu 20 aasta jooksul olnud :)
Kirjuta ikka edasi ;)

Anonüümne ütles ...

Palju palju õnne! Väga soe ja armas blogi, mida jälgin suurima rõõmuga!

Riina

Anonüümne ütles ...

Ikka kui "taevas pilve kisub", kiikan siia blogisse ja "päike"
tuleb jälle välja... jätka ikka kirjutamist, mis sest et harva... palju õnne ja edu!
Helbe

Unknown ütles ...

Nii hea, soe ja mõnus lugemine :)
Sellest kodusoojast blogist ja sama armsast raamatust “Käsitööpäevik” sain ka mina pisikese käsitööpisiku, mis nüüdseks täidab ka minu hinge ja on andnud kõigele käesolevale teise olemise.
Siit saavad pai nii hing kui silmad :)
Ole tänatud!!

Marit ütles ...

Kallis Krentu!

Palju-palju õnne blogi sünnipäeva puhul!!! Oled mind nakatanud käsitööpisiku- ja blogilugemispisikuga ja elu on kohe palju rikkam! :) Olen heas mõttes Sinu, Su armsa pere ja imeilusa kodu fänn, elan teile kaasa ja soovin kõike kõige paremat!

Krentu ütles ...

Olen väga rõõmus neid kommentaare siin lugedes :)

Reet ütles ...

Käsitööpäevik on just selline raamat, mida aegajalt on lihtsalt hea kätte võtta ja lehitseda. Aga ka mitmeid toredaid ideid olen saanud nii raamatust kui ka siit blogist. Aitäh :)
Reet

Anonüümne ütles ...

Aitäh blogi eest!
Olen seda peaaegu algusest saadik lugenud. Krista oma ka, aga ei mäleta üldse, kuidas teie blogideni jõudsin.
Ma olen totaalselt käsitöökauge inimene, ei tegele üleüldse käsitööga, ei ole seda kannatust ja midagi ei tule välja ja...aga sinu käsitööpostitustest loen läbi viimse kui tähemärgi. Sest need on ka nii mõnusad lugeda :)

Liina ütles ...

Palju õnne Krentu, ja aitäh Sinu imelise blogi eest! Su siirad ja vahetud jutud ning Andrese imelised pildid kokku teevad sellest blogist nii sooja ja armsa koha.
Ja see on ülitore, et Sa ikka edasi blogid, mis sest, et harva. Head soovid kogu te perele!

Krentu ütles ...

Aitäh :)

Monika ütles ...

Palju õnne! Su blogi on üks mu vaieldamatuid lemmikuid, ilus jutt ja kaunid pildid.Palun ära lõpeta kirjutamist!

Anonüümne ütles ...

Palun ärge lõpetage kindlasti blogimist. Mina olen küll teie suur fänn ja nii mõnegi reisi planeerimisel oleme ka teie perereisidest snitti võtnud. Ilus pere olete!

Anonüümne ütles ...

Kuidas see oligi .. Parem Hilja kui Silja ;) Aga jah, nii kiire, et ei märka sellise ilusa numbri nagu 10 puhul õnnegi soovida. Nagu KK ütleb, kirjuta ikka edasi! Mina loen kindlasti ja nagu näha, ka harva.
Kui ma omaenda kirjutamistele mõtlen, siis ma olen peas kirjutanud valmis musttuhat postitust, aga kahjuks neist suur osa, isegi valdav enamus, jääb kuskile pidama. Ei jõua loetavasse kirja. Mul endal on nii kahju, sest ma kohe tean, et need on sageli parimad mõtted ja ilusaimad ideed. Ja peas näen ma sõnastamisega ikka hullult vaeva. Arvuti taga .. see on teistmoodi. Hakka või peast paberile kirjutama ja siis ümber ... Nali naljaks :) Miks see nii on, ma ei teagi. Kas tõesti aeg või on mul ikkagi kuskil mingi sisemine hirm, mis päris kõike öelda ei lase, ei luba. Kahju, minul endal. Inimesed ümberringi vast isegi võidavad :)
Aga aitäh ilusate blogi-hetkede eest!

Krentu ütles ...

Aitäh, aitäh, aitäh!