MY ENGLISH BLOG

kolmapäev, august 8

Baudelaire sokid

Poleks osanud iial arvata, et ka mina saan endale sokikudumispisiku. Aga sain. Ja saan aru, miks inimestele meeldib sokke kududa palju rohkem kui nad neid vajavad. Sest sokke on nii mõnus kududa. Selline paraja mahuga töö, ei jõua veel ära tüdineda, kui juba on valmis. Eriti tore on kududa mittetavapäraseid sokke.Knitty Baudelaire sokid tundusid eriti ahvatlevad. Ma pole kunagi alustanud soki kudumist varbast, pole kunagi teinud lühikeste ridadega kanda, pole kunagi kudunud pitssokke, pole kunagi kudunud sokke õpetuse järgi. Nüüd on kõik see järele proovitud. Ja uued, küll rahvuslikud, sokid on juba varrastel :)Tehniline info:
Lõng: Fortissima Socka
Vardad: nr 2
Õpetus: Knitty

14 kommentaari:

Mari-Liis ütles ...

Sirvisin ka nädalavahetusel Knitty sokimustreid ja Baudelaire oli üks lemmik:) Sul on ilusad välja tulnud, nagu alati:)

Tiina ütles ...

Samad, sõnad. No on nuntsikud (kuigi ma pole üldse ninnu-nännu keeletüüp).

Aga samas on minu sokipisik kuskile kadunud. Oh jah .. Samas on kapinurgas ka kott oma paarikümne paariga ootamas omanikke ...

KK ütles ...

Ma tean mida sa tunned:). Mul on kapp sokkidest pungil. Lisaks omatehtud paaridele on seal ka veel tädi poolt ajaviiteks tehtuid. Ja mul on jälle uus paar varrastel. Mugav kaasa haarata, saab ruttu valmis.

Väga ilusad sokid on need sul!

Sirliiz ütles ...

Nii ilusad! Kas sul õnnestus see lühikeste ridadega kanna kudumine kohe ilusasti? Ma eelmine aasta proovisin ja ei tulnud kuidagi ilus ja ühesugune mõlemalt poolt kanda. Nüüd on isegi vanast heast amazonist tellitud sokiraamat Favorite Socks kodus olemas aga seda sokikudumise indu pole veel tagasi tulnud.

Krentu ütles ...

Tänud :)
Sirliiz - selle kanna puhul esiteks ma ajasin lausa sõrmega järge, sest algul õpetust lugedes ei saanud ma küll aru, kuidas see kand seal kujuneb. Teiseks - jah, alguses hakkas üks kanna pool teistmoodi tulema, aga ma sain kohe aru, kuidaspidi peab neid seilmuseid seal kuduma nii, et nad ühtemoodi tuleksid. Kokkuvõttes tulid ilusad, paar pisiviga on, mille pärast ma ei viitsinud harutama hakata. Mind ennast ei häiri.
Aga kuidas see Favorite Socks raamat on? Tasub tellida? Mulle on ka see Amazonis silma jäänud.

Anonüümne ütles ...

sa oled nii tubli! ma pole ikka veel oma esimest sokki valmis saanud ja just hakkasingi seda kanda harutama, sest ühe poole kokkukudumine näeb kole välja! Mis valesti, see uuesti! Mulle see varbast alustamine meeldib, sest tolle figure-8 võttega on tulemus fantastiline. Ja punane lõng kohe sobib Baudelaire jaoks - mul on tumepunane sokk :) Väga ilus!

Egater ütles ...

Ma kiidaks lisaks imeilusatele sokkidele ka pildistajat.Super!Ja ikka mõlemad - nii pildid kui sokid :)

Sirliiz ütles ...

Peaks ka vist uuesti õpetuse käsile võtma ja rohkem kannatus varuma ning näpuga järge vedama hakkama.

Aga Favorite Socks mulle meeldib, praktiliselt iga sokipaari oleks nõus kandma/kuduma. On mustrilisi, pitsilisi ja palmikutega sokke. N.Bushilt ka rahvuslikke, nt Eesti Trail Hiking sokid meestele. Armas raamat ja spiraalköide on ka plussiks, kui näpuga vaja järge vedada ;)

Anonüümne ütles ...

su sokid on lihtsalt võrratud :)

Inga ütles ...

tõsiselt ilusad sokid! olen ikka teinud palmikute ja nuppude-aukudega sokke ka, kuid mitte niipidi:) peaks proovima:)

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks kangesti neid sokke kududa, aga kas keegi seletaks mulle palun lahti, kuidas mustris neid kolmnurki kuduma peab? Ma olen kahjuks üsna halva ingliskeele oskusega. Ma muutkui koon ja koon...aga neid väikseid mummukaid, mida ma pildil mustris näen, minul kahjuks ei teki..

Diana ütles ...

Ka mina teen neid sokke, aga kannast edasi ei saa, nuta või naera... Olen kasvatanud juba niipalju silmi kui vaja, aga kuidas see küll nüüd kannaks edasi hakkab saama ma ei mõista. Kas te äkki olete selle juhendi juba kellegile teinud, et saaks mullegi abiks saata?

Krentu ütles ...

Mina kudusin täpselt selle inglise keelse juhendi järgi ja tuli ilusti kand.
Mina ise ei ole mingit juhendit kellelegi teinud :)

Kati ütles ...

Olen villaste sokkide kõige truud läbikandja. : D
Nüüd üritan alustada oma esimesi, tundub nii keeruline, tahaks ka proovida varbast alustamist, eks näis, kas läheb minu puhul läbi või mitte.

Igaljuhul, kui keegi väga soovib, võib mulle tasuta villaseid sokke jagada.

: D