MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, mai 31

Reportaaž sünnipäevapeost

Sellel aastal pidasime laste sünnipäeva Iloni Imedemaal Haapsalus. Esiteks oli see Maibriti soov ja teiseks meeldib see koht minule niiväga, et alati kui seal käin, mõlten, et küll tahaks siin elada ja lahkun alati eriliselt helge tundega südames ning sooviga olla parem ja tublim ja ilusam:)
Algul pidime peo Imedemaa hoovis ja käsitöökojas tegema, aga kuna ilmateade lubas kõike peale ilusa, sooja ja tuulevaikse ilma, siis otsustasime kindluse mõttes ikka tubase peo kasuks. Plaanitud oli ka juhendatud aktiivne tegevus aga need lapsed kes lõpuks üldse olid nõus ringi võtma, pidasid ka vaid 10 minutit vastu ja läksid siis jälle oma tagaajamismängu mängima. Aga kõige tähtsam, et lastel lõbus oli ja seda toredam ju, kui nad ise oma olemise mõnusaks oskavad teha.
Seekord kutsusime lisaks sõpradele ja sugulastele ka Maibriti ja Sandri lasteaia sõbrad. Seetõttu olin minagi pisut ärevil ja käisin muudkui lapsi kokku lugemas ja muretsesin nende heaolu pärast :) Lõpuks korraldas üks poiss mulle ka aardejahi, mille käigus sain kolm korda, lähteülesannetega "roheline jope (mis tegelikult oli hoopis musta värvi nahktagi)" ning "HD nokamüts", kolmandale korrusele ja tagasi joosta aga auhinna - õige jope ja õige mütsi tõin võidukalt ära:)
Kui me ükskord oma kingilaviiniga koju jõudsime, õhkasime kõik, et "oli tore pidu" ja asusime Eurovisiooni vaatama. Kusjuures Maibrit vaatas selle lõpuni, võideldes vapralt kinnivajuvate silmadega. Pühapäeval magasin ma poole üheni:)
Ausalt, ma ei andnud käsklust "Valvel!" :)

10 minutit ringmänge
Kõige noorem sünnipäevakülaline
Oh, kus mulle meeldivad lapsed, kes oskavad mängida!
See poiss (vibuga) on päevapealt sama vana kui Maibrit.
Ma ju ütlesin, et Sandrile meeldib kallistada...
Peaaegu õed - Maibrit ja tema onutütar Anetta, Maibriti suur sõbranna

Tagaajamine oli üks popimaid mänge

Vennad hoiavad käest kinni:)
Sinna istme alla on üks mini-maja peidetud...

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Maibrit on ika nii tubli. nagu kõik, kes suutsid sele Euru lõpuni vaadata, Isegi mina kuhtusin juba pea poole peo pelt.

Aga palju õnne sünnipäävalastele! Vahva pidu paistab olevat. Selliseid emotsioone lugedes tahaks taas ise laps olla ...

krista ütles ...

pidu oli superilusas kohas. Ma enamuse aega käisingi ja imetlesin seinu ja põrandaid ja eriti uksi :)

mul on natuke kahju jälle, et need sõbrad kellega lapsed harvemini kokku puutuvad jäävad juba nii kiiresti kaugeks, et kolm tundi on ilmselgelt vähe, et jälle järje peale saada...

selle eest kui ma küsisin Ketlini käest, et mis talle peol kõige rohkem meeldis, siis vastas ta, et see et emme nendega mängis :)... nii harva ju ma seda teen :)

Aitäh igal juhul toreda õhtupoliku eest!

Ja mina jäin ka magama enne euro lõppu...

Sinitihane ütles ...

No nüüd me siis teame Krentu saladust, et miks tema kodu ja elu nii muinasjutulised tunduvad - Krentu käib sageli Iloni Imedemaal ja on tagasi tulles "helge tundega südames ning parem ja tublim ja ilusam"!
:)

Väga tore pidu!

Krentu ütles ...

Aitäh!
Ma mäletan, kuidas väiksena oli see suur vägitegu, kui suutsid Eurovisiooni lõpuni vaadata. Tavaliselt jäin ikka diivanil magama.
Krista - see on kahju jah. Aga suvi on ees ja asja annab parandada, meil või teil:) (Te vist ei tahaks päevakski oma uuest kodust lahkuda, kui te ükskord sisse kolite).
Sinitihane - omajagu on su jutus tõtt (mitte et ma arvaks, et minu kodu muinasjutuline oleks, aga...) - ma elan tõesti sellises mugavas mullis ja koledatest asjadest ei taha midagi teada. Ma pole veel kunagi Võsareporterit ega taolisi saateid vaadanud, 2 sekundit selle saate reklaami ajab mind juba täiesti endast välja. Mulle meeldib käia ilusates kohtades ja vaadata ilusaid inimesi ja lugeda vaid headest asjadest. Et nagu jaanalind olen:) Ja Iloni Imedemaa on tõesti üks koht, kus ma käin end tankimas heade emotsioonidega:)

Regina ütles ...

Palju õnne lastele ja nende emme-issile! ;)

elfriide tramm ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

nii tore pidu!

krentu, selles mõttes olen ma samasugune, et ma elan ka mõneti mugavas ja ilusas mullis, ei vaata ega loe taolisi uudiseid ega asju, vaid püüan leida ja näha ilusat ja head. ja iloni imedemaa on üks koht, kuhu ma ikka mõned korrad aastas sõidan, et seal olla ja tunda ja üldse :)

lemmiküksikobjektideks on mulle seal köök, trepp ja tegelikult ka karlssoni tuba :)

muide, see sinise kleidi ja valgete sukkpükstega ja valge pluusiga tüdrukuke on just nagu iloni joonistuse pealt maha astunud :)

A

mäemamma ütles ...

Aitäh hea mötte eest! Siis selle Imedemaa mötte eest! Olin kuulnud, et Ilona Wikland oli oma tööd eesti riigile kinkinud, aga sellest ilusast paigast sain siit blogist teada. Nüüd üks suvine käik taas nimekirjas.