MY ENGLISH BLOG

pühapäev, august 28

Muinastuled 2011


Eile tegime Muinastulede öö puhul rannas tuld. Oli imeline õhtu - nii soe ja mõnus! Ja kõige uskumatum oli see, kui palju oli meie pisikeses rannas inimesi ja tulesid! Esimesel aastal oli vaid meie tuli. Teisel aastal tuli veel üks pere laternatega. Aga sellel aastal oli neli (või viis) lõket, tõrvikud ja mitukümmend inimest. Meil ja teistel olid piknikukorvid ja tekid kaasas. Lihtsalt super. Algul osad veel ujusid ka, nii et kohati tekkis tunne, justkui oleks kuskil Vahemere ääres - nii sooja õhtut ja vett meil ju augustis tavaliselt ette ei tule.
Lõkke osas on ka aru saada, et Andres teeb seda juba kolmas kord. Seekord toestas ta meie skulptuuri kohe algul suure toikaga ära, nii et meie põlev riit püsis päris tükk aega püsti - eelmisel aastal kukkus ürna ruttu pikali.
Veetsime õhtu algul meie uute sõpradega, hiljem naabritega. Kui eelmistel kordadel on Muinastulede öö olnud meil selline vaiksem ja meditatiivsem, siis seekord oli see kohe nagu rahvalik üritus.
Ja kui palju tähti oli taevas! Kuud kahjuks polnud, see olekski asja liiga ilusaks teinud:)





5 kommentaari:

Squam Hill Design ütles ...

Milline armas traditsioon teete!Vana Nights lõke näeb see peab olema nii lõbus.
Olen jälginud oma blogi mõnda aega ja on lõpuks otsustanud comment Google Translate. Tahtsin teile teada, et ma armastan oma blogi ja oma kudumise mustrid on väga ilus.
Take Care,
Jennifer (USA)

Krentu ütles ...

Thank you, Jennifer! It is so sweet of you to write me in Estonian!!! We celebratd Ancient Light nights, http://muinastuled.ee/en

Rael. ütles ...

Mõnikord on mul lihtsalt kahju, et ma Tartus elan ja siin ainult see totakas jõgi on.

Kristi ütles ...

Kena traditsioon :)

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.