MY ENGLISH BLOG

teisipäev, oktoober 25

Minu raamat, blogi sünnipäev ja õnneloos



Tere, kallid blogilugejad :)
Pöördun teie poole nii pidulikult, sest ma olen niiiiiii kaua seda postitust oodanud :) Lõpuks ometi saan teatada, et juba nädala pärast pannakse trükikojast raamatupoodide poole teele minu käsitööraamat! Ma olen ise väga elevil ja seda on vist juba näha sellest, et ükski eelnev lause pole punktiga lõppenud :))
Ma küll kujutasin ette, et teen selle postituse siis, kui ma ise ka reaalselt raamatut käes olen hoidnud aga no näete, ei malda nii kaua oodata :)
Tegelikult olen ma küll kaua oodanud, kuna esialgsete plaanide kohaselt pidi ta ilmuma juba aasta tagasi. Aga kuna raamatuettepanek tehti mulle eelmise aasta alguses, siis oleks läinud liiga kiirustamiseks. Nüüd on ta selline kaua tehtud kaunikene.
Nagu raamatu pealkiri ütleb, siis on tegu käsitööraamatuga, aga mitte ainult. Mustrite vahel on ka muidujuttu :) Juhendeid on nii õmblemiseks, kudumiseks kui heegeldamiseks. Raamatus on enamik Eesti Naise käsitöö rubriigis ilmunud mustritest (osad neist väikeste variatsioonidega) ning lisaks spetsiaalselt raamatu tarbeks tehtud juhendid. Neid uusi hakkan siin varsti ka vaikselt eksponeerima :)

 Raamatu fotod on kõik Andrese tehtud (va. need, kus ta ise peal on:)). Raamatu vaderiks on Romi Hasa - tema aita mind hädast välja sest raamatu pealkirja väljamõtlemine oli see kõige raskem :) Raamatu toimetas Helina Piip, kellele kuulub ka idee see raamat üleüldse välja anda. Minu vigased ja konarlikud laused kohandas eesti keele grammatika heade tavade  järgi keeletoimetaja Helen Arak. Ja täiesti imelise töö tegi raamatu kujundaja Rein Seppius. Aitäh teile kõigile! Ja aitäh ka Ingridile ja Kaiele, kes "proovikudusid" ja Kristinale ilus olemise eest.
Raamatut saab juba tellida siit.


Õnneloos

Kuna see raamat sündis suures osas tänu blogile ja blogi on olemas suures osas tänu lugejatele ja eriti tänu neile lugejatele, kel pole kahju heast sõnast (ja teid on nii rõõmustavalt suur hulk!), siis loosin teie vahel välja ühe raamatu. Selleks et loosimisel osaleda, jätke palun kommentaariumisse endast märk maha. Ainukene palve on see, et te ei jääks anonüümseks. Te ei pea end tutvustama, kui ei soovi, piisab ka (hüüd-, blogi-, foorumi- vm) nimest. Ja kui te pole seni veel kunagi kommenteerinud, siis nüüd on just sobiv hetk seda esimest korda teha :)
Loosimine kestab kuni laupäeva, 29. oktoobri, 23.59 -ni. Pühapäeval teeb fortuuna oma valiku ja teisipäeval, 1. novembril, panen trükisooja raamatu võitjale posti.


Ja veel, et täna on minu blogi sünnipäev!!! Blogi käib Maibritiga sama takti, ehk et saab kuue aastaseks :) Tavaliselt ma magan blogi sünnipäeva maha aga täna kogemata tabasin ära. Aitäht teile, et siit ikka läbi astute ja mulle nii palju positiivset vastukaja jätate! Niimoodi blogi pidada on suur rõõm! Ja vaadake, mis sellest kõik sündida võib!

238 kommentaari:

1–200/238   Uuemad ›   Uusimad»
Kairi Kaarlaid ütles ...

Palju, palju õnne raamatu ilmumise puhul! Ja blogi sünnipäeva ka. Nägin Su raamatu reklaami Kodukirjas ja käisin raamatut juba raamatupoes küsimas, aga polnud veel tulnud. Ei jõua kuidagi ära oodata, millal näha saab.

Suvi ütles ...

Palju õnne raamatu puhul!!! Ja blogile ka! Sa oled ikka nii tubli!

Malle ütles ...

Palju õnne nii raamatu ilmumise kui ka blogi sünnipäeva puhul! Mina ei ole vist varem kommenteerinud, aga loen su blogi küll pidevalt. Sest siin on kõik nii ilus ja hea!

Rael. ütles ...

Õnne ühele ja teisele poole ka!

Väga põnev, et raamat juba paistma hakkab. Ootan põnevusega.

Liia Tammes ütles ...

Õnne sulle. See on suur asi ära teha. Igatahes oled õnnelik inimene, kes saab sellise jälje endast maha jätta.

Helsa ütles ...

Oi kui tore uudis! Nüüd on mida oodata! Ja parimad õnnitlused kõigi tähtpäevade puhul

Jaanika ja Signe ütles ...

Palju õnne, raamat on tõesti suur asi! Muuseas, imetlemas olen siin ammu käimnud, aga nüüd siis esimene kommentaar ka :)
Jaanika

Külli ütles ...

Palju õnne! Oi, ja see raamat ongi ju just mulle! Minule, kelle laps Eesti Naise mustrilehe värskelt ära sõi ja Sa uue saatsid :)
Aitähh raamatu eest, kui loosiõnne pole siis poest ju ikka saab!

paranka ütles ...

õnne :)
mulle helistas ükspäev miskine ajakirjade ja raamatute müüja. noh, nagu tavaliselt. ja mina siis kohe algusest peale iga tema ettepaneku peale teatasin, et ei, ei saa sellist asja endale lubada, eelarvesse ei mahu. mida punkt edasi, seda lootusetumaks tema hääl jäi, sest no ega sellisele "mul pole raha" asjale ju midagi ei vasta. aga siis ta jõudis sinu raamatuni ja kogu senine kindel eitamis-muster lagunes koost. no ma peaaegu ei kuulanudki lõpuni, mis tal sinu raamatust rääkida on või kui palju maksab - ütlesin ainult, et jajaa, selle pakkumise võite mulle meili peale saata. ja siis ütlesin kiiresti headaega ka, et ta rohkem midagi ei pakuks.
aga ma pole veel seda saadetud pakkumist-arvet ära maksnud. naatuke on veel aega ;)
ja kui juba paristamiseks läks - no et jube pikk kommentaar - siis no harva on sinu blogis postitust, mille lõpus ma siin omal pool ekraani ei muheleks :) täh, krentu! :)

Frieda ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul! Väga vahva. Ja blogile ka õnnesoovid. Ilus ja hingega, käin siin alati hea meelega.

Elina ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul! Kui loos minule õnne ei too, siis on see raamat kindlasti mu jõulukingisoov Jõuluvanale :)

Mina pole varem kommenteerinud, kuid olen juba pikka aega sind ja su blogi imetlenud ja järjekindlalt lugenud. Sa oled inspireeriv nii oma mõtetes kui ka käsitöös :) Mulle väga meeldib su positiivne ellusuhtumine ja ettevõttlikus.

Palju õnne veelkord, ka blogi puhul!

Kristiina ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul, palju õnne blogi sünnipäeva puhul!

Mina olen üks nendest, kes kogu aeg loeb, aga pole kordagi kommenteerinud. Sinu tegemistest pilte vaadates tuleb alati hea soe tunne ja tekib tahtmine oma kätega midagi ilusat luua. Kahjuks piirdub minu käsitööalane võimekus kudumisoskusega, aga tänu blogidele nagu see siin on mul aktiivselt päevakorras uute asjade õppimine :)

Kõike head!

Liis Veersalu ütles ...

Õnnitlen selle suure ja põneva saavutuse puhul! Nii vahva on teada, et Sinu tore isiksus ja loomingulised ideed ja teostused kolivad nüüdsest mu blogivoost ka raamaturiiulile. ;)

Mari ütles ...

Palju õnne raamatu puhul ja blogi sünnipäeva puhul ka! Ma ise kahjuks väga osav kuduja-heegeldaja-õmbleja ei ole, aga alati, kui sinu blogi loen, tuleb peale suur tahtmine midagi ka ise teha. Väga inspireeriv!

Ai-nika-naka blogiseb ütles ...

Õnnesoovid Sulle ja blogile! :)

Olen suur lugeja nind fänn aga väike kommeteerija. ;)

Helena ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Helena ütles ...

Väga äge! Ja palju õnne ka! See raamat on kindlasti väärt lugemist. Jõudu ja jaksu edaspidiseks!

Lonni ütles ...

Palju õnne mõlema äärmiselt toreda sündmuse puhul :)
Olen Su blogist nii palju inspiratsiooni saanud oma käsitööde jaoks, niiet raamat jõuab minu riiulile nii või teisiti.

Edu edaspidiseks!

A ütles ...

õnne&õnne!

Ma ise ei ole kahjuks just suurem asi käsitööline, aga sinu ilus blogi on isegi mind õmblusmasina taha kleiti õmblema inspireerinud :)

Jätkuvat inspiratsiooni ja indu Sulle selle kena käsitööpäeviku pidamises!

mummz ütles ...

Palju palju palju õnne selle toreda sündmuse puhul! Minu poolne kingitus on selle lingi jagamine oma FB seinal, et ka kõik teised sõbrannad ja käsitööst lugupidavad inimesed selle enda jaoks avastaksid!

Hanna ütles ...

Oi, mis tore uudis! Palju õnne suure ettevõtmise õnnestumise puhul! Usun, et raamatu näol on tegemist väärt kraamiga, nii et kangesti tahaks juba isegi seda käte vahel sirvida. Loomulikult jään ootama ka tulevasi blogi sissekandeid.

Kärt Künnapas ütles ...

Palju 6nne nii blogile kui ka tütrele!

Anonüümne ütles ...

Soojad õnnitlused ja rohkelt ideid uuteks tegemisteks! :)

sircu ütles ...

Palju-palju õnne! Ma juba pikisilmi ootasin seda raamatut ja kartsin, et äkki on see mõte vahepeal maha maetud. Aga hea meel on lugeda, et viimaks ometi võib sammud raamatupoe suunas seada.

Loomulikult õnnitlused ka nii blogi kui Maibriti sünnipäeva puhul!

Ja mis põhiline - blogi ikka edasi!

Moonika ütles ...

Palju - palju õnne Eveli!
Loen sinu blogi ja järgin sinu mustreid. Olen sinu õpetuste järgi tehtud asjade eest isegi mitmeid kordi kiita saanud... Sa lihtsalt oskad kõik mustrid/juhised ilusti ja selgelt lahti kirjutada, et selliste õpetussõnade järgi on lust olla ise "võlur" oma perele!
Blogiga on selline lugu, et loen seda juba aastaid ja minu jaoks on see nagu armas jutt, mille igat järgmist osa ootan põnevusega... Olen tihti mõelnud, et sinu blogi, milles sa kirjutad oma perest, tegemistest, oma vaadetest tekitab sellise mõnusa tunde nagu siis,kui olen lugenud raamatut "Bullerby lapsed". Veel kord õnnesoovid! Sinu raamat saab kindlasti ka minu raamaturiiulis olema!

Anonüümne ütles ...

Palju, palju õnne blogi ja raamatu puhul!

Ing. ütles ...

Palju õnne, Eveli! Sinu tööd on alati meeleheaks ja inspiratsiooniks.

Nele ütles ...

Pidulikud õnnesoovid! Mõtteliselt lisan lillekimbu. :)

Ats ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! Kindlasti otsin selle poes üles :)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne, nii tore uudis!
Kas Tallinnas on ka oodata raamatu esitlust ja autogrammitundi? Oleks meeldiv kohtuda!

Mall Tallinnast

Mel ütles ...

Palju õnne! Raamatu kaanepilt on juba meistriteos. Keegi tark on öelnud, et inimene on end jäädvustanud siia ellu, kui ta on istutanud puu, sünnitanud lapse ja kirjutanud raamatu. Mul on tunne, et Sul on need kolm eesmärki nüüd saavutatud.

Epp ütles ...

Palju-palju õnne! Ootan samuti suure põnevusega raamatu ilmumist. See on ikka väga suur asi üks mustriraamat välja anda, väga tubli! Ootan ja loodan... :)

Piret ütles ...

Palju õnne!
See lugu, mis siin blogis lahti rullub on ülimalt kaunis. Käin siin tihti ennast heade emotsioonidega laadimas ja maailmast saab alati parem paik:) Tore, et sellest ka raamat sai.

Olivia ütles ...

Palju, palju õnne! Ma juba tean, mida jõuluvana mulle toob :)

Anu ütles ...

Palju õnne blogi sünnipäevaks ja muidugi raamatu puhul ka. :)

Anonüümne ütles ...

Oi, ma olen nii elevil ja rõõmus ega jõua kuidagi ära oodata, millal saan Sinu käsitööpäevikut käes hoida ning lehitseda! Palju-palju õnne, oled suure ja ilusa töö ära teinud! Soovin, et saaksid veel palju aastaid blogi sünnipäeva tähistada!

Karmen

ieska ütles ...

Muidugi oled sa lahe ja lugemist väärt :)

R.I. ütles ...

Õnne! Väga rõõmustav uudis ka mulle, sinu blogi ja juhendite fännile. :)

Tiina ütles ...

Palju õnne raamatu ja blogi sünnipäeva puhul!

Diana Tammann ütles ...

Palju õnne nii raamatu sünni kui ka blogi sünnipäeva puhul! :)

Nii huvitav.. tahaks juba lehitseda seda kaunist raamatut.

Eda ütles ...

Mina avastasin Sinu blogi alles hiljuti. Väga inspireeriv looming ning kaunid pildid:)

Tiia ütles ...

Oi kui pidulik postitus!
Palju õnne iga kandi pealt!ˇ

Selle raamatu saan ma endale ühel või teisel viisil aga saan :P

siisike ütles ...

Palju önne! Kaanepilt on raamatul imeilus, sisu ilmselt veel ilusam...

jaana ütles ...

Õnnitlused :)
Nägin ajakirjas raamatu reklaami ja mõnus äratundmis rõõm oli!Et tuttav autor jne.
Edu sulle sinu tegemistes!

Ülle ütles ...

Palju õnne raamatu puhul (seda raamatut olen ma oodanud sellest hetkest peale kui kunagi Sa mainisid, et raamat kunagi ilmub). Väga vahva! Blogi sünnipäeva puhul ka muidugi ikka õnne, õnne, õnne!

l� ütles ...

Palju-palju õnne! Ma tavaliselt selline pugeja pole :)) aga tõesti pean tunnistama, et sinu blogi oli üks suur mõjutaja, et minagi esimest korda (peale kooliaja kohustuslikke kordi) hakkasin mõtlema, et võiks ise midagi valmis teha, ning sinu juhenduste järgi valmis lapsele esimene imelihtne sallike ja kohe on valmimas esimene sokipaar! olen üliuhke ja suured tänud Sulle!

heeli ütles ...

Palju õnne! Ma ei ole ammu nii väga raamatupoodi kibelenud. Loodan, et see saab olema ka Kuressaare Rahva Raamatus.
Nobedaid näppe!

l� ütles ...

allkiri: Pille

Anonüümne ütles ...

Palju õnne raamatu puhul ja sünnipäevalastele ka. Loen Su blogi juba ammu ja olen otsinud ka ajakirjadest Su kirjutisi ja õpetusi, leiab minugi garderoobist Su õpetuste järgi tehtud asju. Uusi raamatuid ja tihedaid postitusi!

Siret ütles ...

Juhuu, palju õnne palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Õnne ja rohkeid kirjutisi blogisse. Loodan siis loosiõnne peale ja hea kink on see jõuluks kellegile kotikesse panna .


Mirje

Terje ütles ...

Palju-palju õnne! Käin nüüd poes piilumas, kas juba on :)

Laura ütles ...

Eveli, seda uudist ootasid vist väga paljud, nii hea meel, et see päev on käes! Õnnitlused kõikide tähtpäevade puhul - õnne on oi kui palju! Tervitused Artefleur´ilt

Anonüümne ütles ...

Hästi palju õnne!
Selle raamatu ma kindlasti soetan endale (sest loosiõnne minul juba pole :D). Tõesti ilus ja himustatav tundub juba ainuüksi kaant vaadates.
Ja blogi sünnipäevaks ka palju õnne, tore, et viitsid ja jaksad jagada neid armsaid, ilusaid ja positiivseid hetki.

mademoiselle ütles ...

Palju õnne, Krentu!
Olen ikka Su tegemiste peale õhanud, eks see ole üks väärt raamat :)

Triin ütles ...

Palju, palju õnne raamatu ilmumise puhul! Samuti õnne blogile ja ikka toredaid ideid Sulle, kui blogipidajale :) Jään ootama hetke, kui raamatupoes seda ka ise vaadata saan.

Anonüümne ütles ...

Ühinen õnnitlejatega!
.. ja ikka nobedaid näppe!

Maiekas

Anonüümne ütles ...

Loen su blogi juba ammusest ajast. Ilusa elu, ilusate inimeste ja ilusate mõtete-tegude pärast. Imetlen seda, kuidas sa oled teoks teinud raamatu-unistuse. Palju õnne!
Consuelo

Aigi ütles ...

Palju-palju õnne nii raamatu kui ka blogi sünnipäeva puhul. Olen Sinu blogist väga palju inspiratsiooni ja innustust saanud!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne blogi sünnipäeva ja raamatu ilmumise puhul. Olen käinud pidevalt piilumas kas on juba uudiseid raamatust ja nüüd seda lugedes tekkis kohe ootusärevus :)
Piret tartust

Arella ütles ...

Palju õnne esimese raamatu ilmumise puhul! Su blogi on väga mõnus lugeda, soe ja helge! Jaksu edaspidiseks!

Evelin ütles ...

Lõpuks ometi saab see ilu kõik kaante vahele :) Ei julgenud lootagi, aga seda suurem oli üllatus, et midagi nii vahvat valmis on saanud :) Õnnesoovid nii minu lemmikblogi sünnipäeva kui raamatu ilmumise puhul! Hip-hip-hurrraaaaa!

Ave ütles ...

Lisandun ka ritta, kes palju ei kommenteeri aga usinalt loeb. Üks mu lemmikumaid blogisid ;)
Õnnitlused raamatu puhul

Unknown ütles ...

Palju õnne blogi sünnipäevaks ja eriti suured õnnesoovid raamatu ilmumise puhul :)!

crazyestonian ütles ...

Palju-palju õnne, ma olen muudkui piilunud, et millal see raamat siis tuleb :)

Kati ütles ...

Palju õnne nii blogile sünnipäeva puhul kui Sulle raamatu ilmumise puhul!

Piret ütles ...

Palju õnne raamatu puhul ja blogi sünnipäeval!
Sul on väga armas blogi, mida on mõnus lugeda. Ootan alati huviga Sinu uusi postitusi :)

Liina ütles ...

Palju õnne, Krentu! Mul on Sinu üle väga hea meel! Blogida võib ju igaüks :), aga Raamat - vaat see on juba väärtus omaette! Ostan selle kindlasti oma tütardele käsitööeeskujuks.

Erin ütles ...

Palju õnne! Ma juba ammu ootan seda raamatut :)

Anonüümne ütles ...

Õnne, õnne, õnne! Tahaks juba oma käega seda kaunitari katsuda ning sisse piiluda...

Liisu

Aidi ütles ...

Palju õnne! See on parim uudis, et Teilt raamat ilmub. :)

Jev ütles ...

Hästi palju õnne!
Nii ilus kaanepilt ja armas pealkiri - ootan huviga seda, mis kaante vahel peidus. :)

Freya ütles ...

Väga vahva raamat tundub olevat! Blogi jälgimine on mind pannud taas rohkem käsitööst huvituma. Ootan väga uusi postitusi :)

Anu ütles ...

Palju õnne Krentu! mul on nii hea meel Su pärast, oled väga armas inimene!

Anonüümne ütles ...

On, mida oodata. Kahe nädala pärast sätin sammud raamatupoodi. Seniks on ootus laes.

Anonüümne ütles ...

Nägin ajakirjas reklaami ja kindel on see et selle raamatu kavatsen saada ühel või teisel moel. Väga väga ilusaid asju mõtled välja ja teed :)

kribukrabu

Maarit ütles ...

Õnnesoovid!!
Jäin minagi ootele, et raamatu lause käis juba blogist ammu läbi, et kaua veel ootama peab :)

Regina ütles ...

Palju õnne! Käin ikka iga õhtu blogi läbi, et äkki midagi on uut, nii suur vajadus lugeda ja vaadata ilusat. Ja nüüd siis nii lahe uudis, kohe mitu ülihead uudist! Nii lahe, õnne veelkord! Ja no loosist mitte osa võtta oleks lausa patt, kuigi ega ma sellest raamatupoes mööda kohe kindlasti ei kõnni! Jään suure huviga ootama! ;)
Lennukaid mõtteid ja ideid edaspidiseks!

hanna ütles ...

Inspiratsiooni ka edaspidiseks!

kaie ütles ...

Palju, palju õnne!!! Nii tore uudis, et raamat ilmumas! Mõtlesin kõigepealt, et hea vastus mida-sulle-jõuludeks-kinkida küsimusele.... aga kui aus olla, siis nii kaua ma kindlasti oodata ei jaksa ja ostan ilmselt kohe esimesel päeval kui poodi jõuab :)

Sinu mustrite järgi proovi- ja niisama kududa on puhas rõõm, sest need on lihtsalt nii hästi kirjutatud :)

Ja blogile palju õnne ja vastupidavust paljudeks järgnevateks aastateks!

soodoma ja gomorra ütles ...

Ma mustrite peale ei pretendeeri, kui saaks siis võtaks tagasihoidlikult ainult meeleolu!

Ja kas lohutusauhind ka välja loositakse. Kaanepross näiteks?

Usun, et see raamat on sama stiilne ja väljapeetud nagu sina ja su peregi!
Saluut!

Merrukas ütles ...

Palju õnne raamatu puhul ja blogi sünnipäeva puhul ka!

L. ütles ...

See blogi on nii tohutult inspireeriv ja positiivsust täis, et seda on raske sõnadesse panna. Avastasin selle küll alles hiljuti ning pole ka varem kommenteerinud, aga siiski on tegu vaieldamatult ühe mu lemmikuga üldse! Jõudu edaspidiseks!

Linnu ütles ...

Palju palju õnne imeilusa kaanega raamatu puhul! Sees on kindlasti puhas kuld :)

Anonüümne ütles ...

See on lihtsalt nii armas uudis! Imetlen sind ja sinu tegemisi-pajatamisi ning kindlasti imetlen ka raamatut, mida tahaks juba näha.Palju-palju õnne Maibritile, blogile, raamatule ja loomulikult sulle, sest ilma sinuta poleks ei üht, teist ega kolmandat!

Tööpink

Cranberry ütles ...

Õnnitlused itta ja läände, lõunasse ja põhja - põhjuseid ju palju. Raamatu esikaas on täiesti sinulik, pehme ja õrn. ... sisu osas juba neelud käivad - kui loosiga ei vea, olen järgmisel nädalal kribinal-krabinal raamatupoes.

Helen ütles ...

Mul on nii hea meel Su pärast! Palju õnne Sulle! Sa oleks nüüd nagu veel ühe lapse saanud. :)
Mul on hea meel, et seal on EN-s olnud mustrid-mul on praegu need mustrid mingid ajakirjast rebitud lehed - nüüd on kõik ühes kohas!
Ja blogi ikka edasi- üks minu esimesi blogisid, mida lugema hakkasin!

Gea ütles ...

Ossa, päris oma raamat! Palju õnne! Ja palju õnne Maibritile ka! Mulle väga meeldib juba raamatu kaas, nii elegantne ja stiilne!

Anonüümne ütles ...

Pidu käsitööliste suures peres! Käib tants ja trall, rõõmuhõisked!
Lõpuks ometi - Evelil on lisaks kõigele muule toredale nüüd ka päris oma raamat! Aitäh, et võime sellest osa saada ja koos rõõmustada!
Gloria

Helen ütles ...

Palju õnne mu lemmikblogile! Ja loomulikult raamatu ilmumise puhul ka :)

Pille ütles ...

Armas Eveli, suured õnnesoovid raamatu ja blogi sünnipäeva ja kõikide ilusate tähtpäevade ja sündmuste puhul!!!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Mina pole vist veel kunagi kommenteerinud, aga blogi lugeja olen juba aastaid. Kõik sinu koostatud Eesti Naise käsitöölehed on mul välja lõigatud ja kilede sisse pandud, aga raamatut tahaks sellegipoolest.
P.S. Esmaspäeval kohtasin sind Karnaluksis, ma olin ka seal oma 2 lapsega :)
lillepidu

Triin ütles ...

Palju õnne - Sa oled väga andekas! Triin

Siret ütles ...

Palju palju õnne! Raamat - see on alles uhke saavutus! Ja blogi ise on ka tore - loodetavasti kestab veel kaua-kaua :)

KK ütles ...

Oi, mulle ilmus see postitus blogirulli täna ja juba 95 kommentaari :))).
Õnne blogile ja uut raamatut lähen kindlasti poodi uudistama. Omamaiseid ilmub nii harva!

Anonüümne ütles ...

Nii palju inspiratsiooni, mis nakatab õnnelik olema, elama ja tegutsema! :)

nele

Anna ütles ...

Palju õnne! Ja jõudu-jaksu edaspidiseks!

Kuutydruk ütles ...

Oh mis tore uudis! :)
Seda raamatukest olen ma ka juba ammu oodanud.
Palju õnne ja kiiret minekut raamatule! :)

Mai-Liis ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! See on kindlasti varsti ka minu riiulil. Olen Su blogi jälginud aastaid ja olen alati väga oodanud uusi postitusi.

Mai-Liis ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Pille ütles ...

Suured, suured õnnesoovid nii blogile kui raamatu puhul. Saab ühe imeliselt kauni ja hea raamatu igal juhul endale, ootan juba!!
Sinu blogi on alati nii armas lugeda :)

Ms. Julie ütles ...

Ka minu poolt kõikseparemaid soove nende rõõmsate sündmuste puhul! Olen selle blogi pikaaegne lugeja ja ootan alati huviga iga järgmist postitust - need on täis siirust ja heatahtlikust, indu!
Aitäh!

Anonüümne ütles ...

Hääd teed raamatule ja hästi pikka iga blogile! Ja eriti suur aitähh, Krentu, et sa siin armsat ja helget Eesti kodu höngu ja vaimu elus hoiad. Inspiratsiooni nii paljudele.

Anonüümne ütles ...

Õnnitlused!Sinu blogi olen jälginud kogu aeg.Võrratult kaunis käsitöö!!!Lennukaid ideid ja aega nende teostamiseks soovib Astrid

Kaili ütles ...

Õnne blogile ja Maibritile ja raamatu puhul ka! Niiii vahva, ootan suure õhinaga juba raamatut poelettidele! :)

Anonüümne ütles ...

Kordan kõiki eelkirjutajaid - palju õnne kõigi 3 tähtsa sündmuse puhul!!! Loen su blogi juba kaua-kaua, käsitööannet mul küll paraku pole, aga see ei sega imetlemast neid, kellel seda on :). Riina

Anonüümne ütles ...

Oi, kui tore uudis! Olen seda teadaannet (et raamat peagi poodides on) pikisilmi oodanud alates ajast, kui Su blogist lugesin, et selline tore raamat üldse valmimas on! Nii mõnegi EN muretsesin ainuüksi seetõttu, et Su käsitööõpetusi proovida. Igatahes - palju-palju õnne!! Sa teed väga paljud inimesed õnnelikuks!!

Kairit Läänemaalt

Anonüümne ütles ...

Oi, kui tore uudis! Olen seda teadaannet (et raamat peagi poodides on) pikisilmi oodanud alates ajast, kui Su blogist lugesin, et selline tore raamat üldse valmimas on! Nii mõnegi EN muretsesin ainuüksi seetõttu, et Su käsitööõpetusi proovida. Igatahes - palju-palju õnne!! Sa teed väga paljud inimesed õnnelikuks!!

Kairit Läänemaalt

Kaire ütles ...

Palju õnne raamatu ja blogi sünnipäeva puhul ka! Olen ammune salalugeja, sul on alati nii mõnusad jutud:)

NirtaK ütles ...

Palju õnne raamatu puhul ja pikka iga blogile! :)
Olen juba mõnda aega blogi lugejaks ja siinse käsitöö imetlejaks, kuid kommeteerija pole suurem asi :)

Kerget kätt ja loomingumuusat! :)

Katrin

Helene Wait ütles ...

Palju ônne! Juba ainult raamatukaas kutsub lugema!

Eve-Ly ütles ...

Eveli! Palju, palju õnne raamatu ilmumise puhul! Ootasin minagi selle ilmumist pikisilmi, sest olid selle juba päris ammu välja öelnud, nüüd siis lõpuks ometi. Olen, nagu paljud teisedki siin, ka sinu tegemistel mitu korda nädalas silma peal hoidnud, kuid ilma kommenteerimata...
...sa teed super tööd ja oled väga andekas ja mul vedas suu kõrvuni see kui nägin, et sellel postitusel on üle 100 kommentaari, see ei näita ju ainult loosis osaleda soovijate arvu, vaid ühtlasi ka arvutuid nähtamatuid pöidlahoidjaid ning kaasaelajaid sulle! Palju õnne ja palju inspiratsiooni edaspidiseks!
Eve-Ly

Kerly ütles ...

Õnnitlused raamatu puhul! Kaas näeb muide väga ilus välja, tahaks juba raamatut lehitseda ka. (:

Evelyn ütles ...

Vau, õnnitlused! Ma juba kujutan ette, kui ilus see raamat on ja inspiratsiooni ammutaks sealt heal meelel.

Kristi ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! Lugesin eile just uut Kodukirja ja nägin seal reklaami. Sattusin Sinu blogile juhuslikult, ühe kõrvitsapildi kaudu ja mäletan, et istusin tol korral poole ööni üleval ning lugesin kõik vanad postitused otsast-otsani läbi. Väga tore ja inspireeriv blogi ja "Roheline kleidike" meeldib mulle ka hirmsasti! Palju toredaid ja kirjutamist/jäädvustamist/jagamist vajavaid ideid ning hetki kõigisse päevadesse!

Anonüümne ütles ...

Olen jälginud seda imearmsat blogi pea niikaua kui seda kribatud on...olen suur fänn nii blogija käsitöö, kodu,kui late osas, omal kodus Maibritiga sama sammu käiv piiga. Tore piiluda teiste kodudesse, paralleele tõmmata, äratundmisrõõm ja mis peamine, inspiratsioon! Esimest korda käisin Eveli raamatut poes küsimas suvel, siis tekkis kahtlus, et äkki olen millestki valesti aru saanud... Eesti Naist pole ka enam paar kuud ostnud, mitte et sealt midagi lugeda poleks, vaid minu jaoks puudub sealt "maasikas". Igatahes, mis iganes moel ma selle raamatu saan, riiulis igatahes on talle auväärt koht juba olemas!

Triine ütles ...

Milline tore uudis! Palju õnne blogile ja aitäh, et ikka jätkuvalt jagad oma oskusi ja emotsioone.

Anonüümne ütles ...

Palju,palju õnne!!!!!
Kus minul küll täna vedas,et avastasin nii armsa blogi.Pole varem siis sattunud ja nüüd kindlasti jään suureks piilujaks.Edu ja kõike kaunist!!!!!

Liivi Põlvamaalt.

NB.Kahjuks ei oska teisiti kommenteerida,et oleks nimi kes ütles.Andke rumalale andeks:)))))

Anonüümne ütles ...

Palju,palju õnne!!!!!
Kus minul küll täna vedas,et avastasin nii armsa blogi.Pole varem siis sattunud ja nüüd kindlasti jään suureks piilujaks.Edu ja kõike kaunist!!!!!

Liivi Põlvamaalt

Triine ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Siret ütles ...

Märkasin juba selle raamatu reklaami kuskil ja rõõmustasin:)
Palju õnne nii ühe kui teise tähtsa sündmuse puhul. Ja et ikak jaguks mõnusat jutujooksu ja oleks tahtmist teha imeilusaid pilte!

Anonüümne ütles ...

Õnne ja õnne! Aitäh, et jagad Sind ümbritsevat ilu ja armastust teistelegi! Jätku kaunitele tegudele! Janika

Arnikai ütles ...

Palju õnne! Mustrid on tähtsad, meeleolud veelgi tähtsamad. Mulle meeldivad ilusad raamatud. Tundub, et selline see just ongi.

Linca ütles ...

Suured-suured õnnitlused. Sinu blogi totaalne fänn, Linca.

Elise ütles ...

Palju õnne :) See on küll üks ilus raamat, mida huviga lehitseks :)

Kirjatsura ütles ...

Tundub vahva raamat olema, mida huviga loeks! Olen juba kaua hiilinud sinu blogis ja imetlenud seda, mida sa teed. Lihtsalt super kõik!

Age ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! Ja blogile samuti palju-palju aastaid! Imeline uudis ja see läheb mui jõulunimekirja, kindlasti. Edu!

Karin ütles ...

Kui ma selle blogi u aasta tagasi avastasin, siis ei saanud ma kuidagi pidama enne, kui olin läbi lugenud kogu blogi algusest lõpuni.
Üks tänastest kommenteerijatest tabas täpselt minu mõtet, et sinu blogi lugedes on täpselt sama hea tunne, kui Lindgreni raamatute imelises lummuses.
Ma olen sulle küll võhivõõras inimene, aga mul on südamest hea meel sinu raamatu üle - suurepärane saavutus, palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne Sulle raamatu ilmumise puhul ja muidugi ka blogi aastapäevaks:)

Sinu blogi on alati väga huvitav lugeda - nii palju toredaid mõtteid õpetusi. Ma peaaegu iga päev kiikan siia, kas Sult on uus postitus tekkinud. Mitmeid asju olen ka ise järele proovinud (mummudega müts sai mu tutvusringkonnas täielikuks hitiks, mida olen juba mitmeid pidanud kuduma:)) Kokkuvõtteks: tõeliselt suurepärane blogi!

Maarjalill

Annika ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! Ma olen ka seda ammu oodanud, sest mõni aeg tagasi te seda lubasite. Sooviks ka loosis osaleda!

Kristi ütles ...

Ikka käin aeg-ajalt Su blogi uudistamas ja raamat on kindlasti vähemalt sama hurmav! Palju õnne!

Heli ütles ...

Palju õnne kauni raamaty ilmumise puhul! Kui pakju toredaid kommentaare siin on! Nendega ühinemine teeb lausa tuju heaks ja kui ka loosiõnn mulle ei naerata, ootan raamatu ilmumise raamatupoodi ja toon sealt koju.
Heli Villateelt

Anonüümne ütles ...

Jälgin Sinu blogi juba mõnda aega. Ühes kommentaaris oli juba mainitud, et tunne on nagu Lindgreni Bullerby laste raamatus- nii on. Tekitab nostalgia looduse ja mereläheduse järele ning loomulikult kõik need näpunäited, kuidas ise ilu teha liigsesse toretsemisse langemata, soojalt ja südamlikult. Jätkugu energiat!
Kairi Tallinnast

Katrix ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise ja blogi sünnipäeva puhul!

Anonüümne ütles ...

Siitpoolt veel üks õnnesoov märkimisväärsete saavutuste puhul! Igaüks elab omamoodi. On tore, kui oma elust sünnib midagi niisugust, mis maailma veidigi paremaks paigaks muudab. Ka blogiga on võimalik head teha ja maailma muuta!

Olen ise vaatleja tüüpi ning kommenteerin harva. Armastan väga käsitööd, aga praegu käin seda pigem veebist imetlemas. Jaksu ja jõudu uuteks raamatuteks ja edasiseks blogimiseks!

Merit Lassmann

Anonüümne ütles ...

Su blogi on mu lemmikute kaustas esimene, mille lahti klõpsan :) Tänud kirjutamast !
Krista

Mrs ütles ...

Mitmekordsed õnnesoovid!

Anonüümne ütles ...

Õnnitlused raamatu puhul!! Iga päev käin vaatamas, mida uut on blogisse ilmunud. Sul on väga nutikaid ideid!
Edu ja häid mõtteid ka edaspidiseks!

Katrin Errild
Rakverest

Anonüümne ütles ...

ohh,kui tore, ahh kui armas :) rõõmustan koos sinuga
palju palju õnne ja jaksu ka uuteks väljkutseteks :)

Kristi ütles ...

Palju, palju õnne raamatu ning ka teiste oluliste sündmuste puhul!
Ootan põnevusega raamatu ilmumist!:)

Krista ütles ...

nii armas, nii armas. Juba ainult kaanepildi järgi võtaks mina selle raamatu küll riiulist uurida.

Väga uhke olen sinu üle!!!!!!

Kata ütles ...

Palju palju õnne raamatu ilmumise puhul! Sinu blogi on alati väga tore lugeda...soe ja kodune (ainult kommenteerima olen laisk :)) Selle raamatu soetan igaljuhul! Kõike head!

Jandra ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise ja blogi sünnipäeva puhul. Olen su blogi juba pikka aega lugemas käinud.
Kõike head!

Mirelle . ütles ...

palju palju õnne raamatu, blogi ja tütre sünnipäeva puhul :)

enetimm ütles ...

Palju õnne! Tunne on tuttav, kui raamat viimaks tõesti teoks on saanud :)
Olen väga kaua Sinu blogi jälginud ja nüüd on mul hea meel, et kõik Su head mõtted ja ideed on raamatukaante vahele saanud. Muretsen kindlasti endale selle raamatu :)
Edu edaspidiseks, ootan ikka huviga Sinu uusi postitusi!

Maret ütles ...

Palju, palju õnne! Ootan huviga raamatut. Pole ka varem kommenteerinud aga loen juba umbes aasta jagu sinu blogi.Olen siit alati saanud palju innustust. Jõudu edaspidiseks.

Katrian ütles ...

Minugi õnnitlused! Väga sooviks teada, millal raamatuesitlus toimub.

Dragonfly ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul!
Palju õnne blogi sünnipäeva puhul!
Mulle tundub, et ma pole kordagi Sinu blogis kommenteerinud ... Aga lugenud Su blogi olengi täpselt kuus aastat, algusest peale oled üks minu SUUR LEMMIK, kui tohib nii öelda. Ongi aeg põõsast välja tulla :) Sinu blogi on nii armas, alati ilusad pildid, alati mõnus jutt, alati väga ilus käsitöö jne ... Iga kord kui olekisn tahtnud midagi öelda oli tunne, et kõik on nii perfektne, et mida nüüd minu kommentaar siin ikka paremaks teeb ... ja olengi jätnud kommenteerimata ...

Sirliiz ütles ...

Palju õnne kallis Krentu!

Ma ootan ka juba pikisilmi sinu raamatu ilmumist! Mõtlesin just pühapäeval, et küsin sinu käest selle ilmumise kohta, kui nägin A. ema juures Kodukirjas reklaami :) Kõigi nende paljude ja toredate kommentaaride hulga juures ma fortuunale loota enam ei julge, aga minu raamaturiiulisse saabub see nii ehk naa ;)

kampsun ütles ...

Sattusin eile esimest korda sinu blogidesse, pidin toolilt maha kukkuma, tohutult kihvt! Eriti meeldis see hiljutikootud träpsuline kampsun su valgepäise poisu seljas :) Kust küll õpetust leida?
Seda raamatut tahaks küll väga...Palju edu edaspidiseks!

Merli ütles ...

Pitsilist ja satsilist õnne! Sul on vahvad ideed ja ilusad teostused. Imearmsad lapsed ja muinasjutuline kodu. Ootan alati Su uusi postitusi.

Merli ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Palju õnne kõigiks tähtsateks puhkudeks!
Mitte et ma just ülemäära loosiõnnele loodaks, aga ma ootan ka seda raamatut!

Aet ütles ...

Kõige soojemad ja säravamad õnnesoovid raamatu ilmumise ja blogi sünnipäeva puhul:)

K. ütles ...

Minu poolt ka sinna õnnekuhja! :)

Tundub, et Sa oled populaarsem kui Eesti Loto. :P

Anonüümne ütles ...

Küll on juba palju kommentaare:) Aga raamat paistab ilus, tahaks kohe oma käes hoida ja sisse vaadata. Olen seda blogi lugenud pikka aega ja uue postituse nägemine teeb alati rõõmu. Kunagi sattusin blogi lugema, kuna meil kodus kasvab Maibritiga sama vana tüdrukutirts. Ja kes siia korra juba sattunud on, see siia jääbki:)
Palju õnne!

Ave

Kaili ütles ...

Lisaks sellele, et kõik asjad, mis Sa teed on maitsekad ja ilusad (vähemalt mulle meeldivad), oled Sa ise ka nii ilus, selline habras ja malbe ja seda ilusam (nii palju kui Sind blogi piltidelt näha on olnud).

Maru ütles ...

Seda raamatut olen juba nii kaua oodanud!
Palju õnne ja loodan, et see hetk - päriselt Sul Oma Raamatut käes hoida - jõuab ruttu kätte!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne!
Loen Su blogi juba aastaid ja õhkan vaikselt ja imetlevalt :)
Raamatut ootasin juba jupp aega.
Su õpetuste järgi olen palju teinud, alustades mummumütsist ja lõpetades beebikampsuniga.
Raamat leiab kindlasti tee ka minu koju!
Kaile

2xS ütles ...

Nii vahva uudis! Palju õnne ja jääme järgmist ootama ;)

Katrin ütles ...

Palju, Palju Õnne!!! See on väga vahva uudis :))) Ootan kannatamatult!
Ja palju õnne blogi sünnipäeva puhul!!!

Marmelaad ütles ...

ohsapoiss, kus on kommenteerijaid:)
ma muidugi sooviksin ka lihtsalt südamest õnne blogi sünnipäeva puhul ja raamatu ilmumise puhul (niikui titt sünniks, eksole:D),ja ma ostaks su raamatu ka niikuinii, aga ma võin seal loosirattas ka mõned tiirud teha:)
tubli oled ...pigem olete, sest mees veel fotugraaf ka !

Anonüümne ütles ...

Rahulolevaid lugejaid raamatule! Nobedaid näppe järgmisteks teosteks! :)

. ütles ...

Palju õnne, Krentu, see saab üks väga loetud raamat olema:)
TriinP

Anonüümne ütles ...

Soojad õnnesoovid!
Krentu, Sa külvad headust ja ilu! Aitäh oma elukillukesi jagamast!
Merle

Eneli ütles ...

Palju õnne "kolmanda" lapse puhul.

Ma kunagi ammu, kui siin sellest raamatust esimest korda juttu oli, mõtlesin, et millise nime(de) all sa selle raamatu välja annad ning mõttes tegin panuse nii päris kui ka blogi nimele.

Loosimises osaleks ka, kuigi suurem tõenäosus on see raamat endale saada kui jõuluvanale kirjutan.

Muhv ütles ...

Ohoo, seda raamatut peab küll jahtima! Palju õnne ja loodetavasti ei jää see viimaseks :)

Anonüümne ütles ...

Ônnitlused raamatu ilmumise ja blogi sünnipäeva puhul!

Sinu blogi on alati nii tore lugeda ja fotod on alati imekaunid. Jätka aga samas vaimus!

Parimate soovidega,
Kristi

Ingrid ütles ...

Vau kui palju kommentaare ... aga see kõik on ka seda väärt.
Mul on nii hea meel, et lõpuks ometi!!!
Ja see kaanepilt ... no enam Sinulikumalt ei saaks see kaas välja näha. Ja raamatu nimi .... super!!!
See saab kindlasti minu üheks lemmikraamatuks. Ja nii tore, et ma jälle tööl käin, sest mul on kohe nii paljusid, kelle ees kekutada, et näete jah ... see on minu ühe parima sõbranna tehtud!!!
Palju õnne ja kallisid!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise ja ajaveebi sünnipäeva puhul :)!
See on minu esimene kommentaar, kuid Sinu blogi olen käinud piilumas juba aastaid 2-3. Ja iga kord olen täidetud inspiratsiooni ja heade mõtetega! Aitäh, palju edu ja õnne edaspidiseks!

Vilma ütles ...

Wonderful news, congratulations!!! The book cover looks lovely and the insides you describe sound inspiring, too. Happy blog anniversary! :)

Anonüümne ütles ...

Tervist! Ma jään küll anonüümseks, kuna olen kord selline kivialune ja loosiõnnele ka ei pretendeeri. Sattusin Sinu blogile juhuslikult kõige rohkem kuu aega tagasi ja lugesin lapse kõrvalt otsast lõpuni kõik läbi. Millegipärast tekkis mul vastupandamatu tahtmine saada paremaks, tublimaks, tasakaalukamaks ja harmooniat loovaks emmeks ja kaasaks.. ja siis tahtsin veel teada, et millise fotokaga nii ilusaid pilte annab klõpsida, aga tundus imelik küsida. Oled ilmselt lihtsalt multiandekas. Jõudu ja ära lase elul end muuta!! Koduemme Pääskülast

mercredi ütles ...

Palju õnne esimese raamatu ilmumise puhul! Loodetavasti ei jää see viimaseks. Olen Sinu blogi alaline lugeja juba mitu aastat ja kindlasti on see blogi üks minu suurimaid lemmikuid.

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! Ka mina loen Sinu blogi juba pikemat aega ja kuna olen ka Eesti Naise lugeja, siis olin kurb, et Sinu käsitöö rubriiki sealt enam ei leidnud...Nii et olen raamatu üle väga õnnelik! Jõudu-jaksu!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne OMA RAAMATU ilmumise puhul! Milline nauding on Sul see nö.trükisoojalt avada ja nuusutada värske raamatu lõhna.

Killa

lilleliis ütles ...

Oi, kui toredad sõnumid! Soovin õnne!

Anonüümne ütles ...

Palju,palju õnne raamatu ilmumise puhul ja lemmikblogile !!

Katrin

saarlanna ütles ...

Seda raamatut tahan ma endale vääägagi. Olen juba pikka aega imetlenud sinu blogist kauneid käsitöid, hubast kodu, armsaid lapsi ja meeleolukaid üritusi. Ja Eesti Naise käsitöörubriiki ka. On tore, et on niiiii andekaid inimesi! Jõudu ja näpuosavust ka edaspidiseks!

Külli ütles ...

Esiti suured õnnesoovid raamatu ilmumise puhul (kaanepilt on juba selline, et see raamat tõotab olla midagi ilusat ja erilist) ja õnne ka blogi sünnipäeva puhul!
Ikka suuri südamlikke tegusid ja nobedaid näppe!

Anonüümne ütles ...

Palju palju õnne päris oma raamatu ilmumise puhul! Loen Sinu blogi algusajast peale, esimese kommentaarini jõudsin alles nüüd :) Suur tänu hea tunde ja inspiratsiooni eest, mida ma siit blogist nii palju kordi saanud olen. Kõike head edaspidiseks!
Maibel

Anonüümne ütles ...

Palju õnne!

Anneli Saaremaalt

Monika ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise puhul!

Laima ütles ...

õnne, ikka õnne! ja palju raamatuid!

Kaltsunukk ütles ...

Palju õnne blogi sünnipäeva ja raamatu sünni puhul! :)

Muri ütles ...

Palju õnne nii Sulle kui blogile!

Anonüümne ütles ...

Ohhoo, on alles hea uudis! Õnne blogile ja õnne raamatu ilmumise puhul!!! Olen pikka aega Su blogi külastamas käinud ja alati meeldivaid emotsioone siit saanud. Ja reisile minnes, oma kahe pea sama vana lapsega, oli hea siit üht-teist kõrvataha panna:) Jään huviga raamatu ilmumist ootama.

Kristel Pärnust

Anonüümne ütles ...

Oi kui hea uudis! Just eile Haapsalus raamatuesitlusel mõtlesin, et millal siis ometi Krentu raamat ilmub. Ja te olite Maibritiga päris elus niisama armsad kui blogis minu ammuste tuttavatena.

Ene Virumaalt

Mariiela ütles ...

Tore, et Sinu vahvad ja nutikad ideed on raamatusse kokku saanud! Soovin Sulle lennukat inspiratsiooni ka edaspidiseks ning jään ilusaid värvilisi postitusi edaspidigi ootama.

Anonüümne ütles ...

Palju õnne ja ootanraamatut huviga.
Elku

Kairi ütles ...

Palju õnne, väga kaua oodatud teos käsitöömaailmas! :)

Kai ja Epp ütles ...

Suured õnnitlused raamatu puhul!

Ma tean, mida jõuluvana nüüd toob mulle. :D

Anonüümne ütles ...

Mõnusalt muhe ootamise aeg on nüüd ees. Jõuluvana saab ilmselt palju tellimusi. Ja kingisaajad rõõmsaks. Palju õnne raamatu ilmumise puhul!

Hyppel

Anonüümne ütles ...

Oi, kui vahva!! :) Palju õnne ja palju inspiratsiooni uute tööde jaoks!

Kaidi

Mytsi Wabrik ütles ...

Oi kui vahva uudis! Olen seda postitust juba väga kaua oodanud, sest Sinu tehtud õpetused on alati väga head olnud ja nende järgi saab ka kõige algajam hakkama. Eriline boonus minu jaoks on ka see, et raamatus on ka muud juttu, kuna blogis ilmunud jutustusi olen alati teetassi kõrval nautinud! Nii tore, et inimene, kelle käes sulg sujuvalt liigub, on võtnud vaevaks ka teistega oma annet jagada! Soovin vaid südamest õnne nii raamatu ilmumise kui ka blogi sünnipäeva puhul! Ja et siia sissekandeid aina rohkem tuleks, siis on mul ja ma usun ka teistel, rohkem hetki, mida nautida!

Päikest,
Mytsi Wabrik

Anonüümne ütles ...

Õnnesoovid raamatu ilmumise puhul. Ma juba ootan seda, sest kõik sinu blogi postitused on olnud väga mõnusad lugemised.
Kristel

Anonüümne ütles ...

Palju palju õnne blogile.
Ja Sulle raamatu ilmumise puhul!

Anonüümne ütles ...

Palju-palju õnne!
Ma tean täpselt mis tunne see on- enda esimene raamat ilmus ca 10 aastat tagasi (eksole, laulik on ka raamat?)... aga Sinu omi hangin 2 tükki; ühe endale ja teise tütrele tänu kellele minust kuu aja pärast vanaema saab :). Loodan, et tiraaž on ikka piisav ja kõigile jagub.
Päikest!
Pidev lugeja ja mõnikord-kommenteerija sesamy

Eva ütles ...

Väga tubli! Olen kindel, et raamat on imekaunis, sest Sinu käsitöö seda on. Kommenteerin esimest korda, aga blogi loen ikka pidevalt ja imetlen.
Palju õnne ja jõudu Sulle edaspidigi ilusat käsitööd teha!

stella ütles ...

Palju õnne raamatu puhul! Kui mul õnneloosis ei vea, siis tuleb varsti sammud seada raamatupoodi, sellist raamatut tahaks kindlasti omada.

pirtu ütles ...

Palju õnne raamatu ilmumise ja samuti õnnesoovid blogi sünnipäeva puhul.

«Vanimad ‹Vanemad   1–200/238   Uuemad › Uusimad»